Canım hamilesin ama önemli olan sağlıklı bir gebelik mi ? 2 gün sonra tekrar testi yinele eğer ki 2 kat ve daha fazla artış varsa sağlıklı bir gebelikMerhaba arkadaşlar. Ben 30 aralık çatlatma iğnesi oldum. 9.günü evde test yaptım negatifti. Sonra 12.günü yaptım silik çizgi çıktı, hastaneye gittim kan verdim beta hcg değerim 25,84 çıktı sizce hamilemiyim
Umut hep var kırmızı kart çekilene kadar oyundasın halenAdet ağrım var belim ağrıyor 12.gün oldu ama bişey yok az da olsa umut var halaaaaa siz ne alemdesinz
Tamam teşekkür ederim cevapladığınız içinCanım hamilesin ama önemli olan sağlıklı bir gebelik mi ? 2 gün sonra tekrar testi yinele eğer ki 2 kat ve daha fazla artış varsa sağlıklı bir gebelik
Ne demek erken öğrendiğin için düşük çıkmıştır büyük ihtimalle inşllah güzle haberler alırsın sonuç alınca biz de yaz muhakkakTamam teşekkür ederim cevapladığınız için
İnşallah, tamam yazarımNe demek erken öğrendiğin için düşük çıkmıştır büyük ihtimalle inşllah güzle haberler alırsın sonuç alınca biz de yaz muhakkak
seninle aynıyız tatlım benimde belim ağrıyor başka da belirti yok sen yaptın mı hiç testTabii cnmm da iştee gelen adet ağrıları düşürüyo modumu byle adet ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı acaba bilmiyorum
Dün yaptm negatif çıktı yarın sabah gene yapsam mı diyormseninle aynıyız tatlım benimde belim ağrıyor başka da belirti yok sen yaptın mı hiç test
bn cuma yaparım sanırım artık yapmak umutlanmak istemiyorumDün yaptm negatif çıktı yarın sabah gene yapsam mı diyorm
Bende öyle diyorum hep ya warsa diye gene dayanamıyorum yaa çok zor Rabbım hepimize hayırlısını versin yaşayan bilirbn cuma yaparım sanırım artık yapmak umutlanmak istemiyorum
ben artık kaç aydır alıp hayal kırıklığı yaşamaktan heyecan falan kalmadı bende birde oğlumda aynısı olmuştu benim 1 seneden fazla onun içinde uğraşmıştık onda da kaç gün gecikmem olmuştu ama yine de boştu oğlumu öğrendiğim ay 5 6 gün gecikmem vardı ona rağmen hiç test yapmak istememiştim sonuç pozitif çıkınca çok şaşırmıştımBende öyle diyorum hep ya warsa diye gene dayanamıyorum yaa çok zor Rabbım hepimize hayırlısını versin yaşayan bilir
Ben iki buçuk sene oldu ama yine dee sabır şükür dua ile bazen üzüntü hayal kırıklığı hepsi bizim için ben artk negatif olcanı bile bile yapıorm bi gün olcak inşallah yarın sabah yapcam yine bakalmben artık kaç aydır alıp hayal kırıklığı yaşamaktan heyecan falan kalmadı bende birde oğlumda aynısı olmuştu benim 1 seneden fazla onun içinde uğraşmıştık onda da kaç gün gecikmem olmuştu ama yine de boştu oğlumu öğrendiğim ay 5 6 gün gecikmem vardı ona rağmen hiç test yapmak istememiştim sonuç pozitif çıkınca çok şaşırmıştım
iyim canım sen nasılsın benimde 13. gün biliyorsun bende baş ağrısı yok uykuyu var birde ağrılarım arttı acaba neden adet ağrısı gibi oluyor bazen ama bazen alttan sızı oluyor anlamadım iğneden mi başka birşeyden mi ben yarın test yapacağım sanırım umudum olmadığım haldeCanlar napıonnuz nasılsıniz benim 13.gün test yapmadım beklemedeym adet öncesi baş ağrılarım var adet ağrışarım var o yüzden pek umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?