Olsa testte de çıkmaz mıydıçok olmuş aslında kan ver bence yarın
Sanmıyorum ama yarın için randevu almıştım doktor adet olunca gel demişti bakalım ne olacakeğer yeni yerleşiyorsa testte hemen çıkmaz tahminimce
Test yaptınız mı cnm batma alta doğru bende de var baş ağrım vardı parol aldm sen nası hissediyorsunbenimde 10. gün bende de bel agrısı var birde ara ara batma ama en çok sürekli uykum geliyor başka da birşey yok
hayır yapmadım ben 1 senedir deniyorum çok test yaptım sonuç hep hüsran onun için 15. günü görmeden yapmam sanırım ben kolay kolay baş ağrısı için ilaç kullanmam birde baş ağrım yok canım sadece batma ve uyku işte ama benim umudum yok bu ay onun için pek takip etmiyorum kendimi belirtilerimiTest yaptınız mı cnm batma alta doğru bende de var baş ağrım vardı parol aldm sen nası hissediyorsun
O test konusunda bende aynıyım ama yine de umut hep var naplmmm inşallah gönlümüze göre versinhayır yapmadım ben 1 senedir deniyorum çok test yaptım sonuç hep hüsran onun için 15. günü görmeden yapmam sanırım ben kolay kolay baş ağrısı için ilaç kullanmam birde baş ağrım yok canım sadece batma ve uyku işte ama benim umudum yok bu ay onun için pek takip etmiyorum kendimi belirtilerimi
Benim de 12. Gün oldu kasık ağrısı var hafif akıntı var belki adette gelebilir bilmiyorum ovulasyon testiyle takip ediyordum şöyle çıktıbenimde 10. gün bende de bel agrısı var birde ara ara batma ama en çok sürekli uykum geliyor başka da birşey yok
Test bi deişik gibi neden kiBenim de 12. Gün oldu kasık ağrısı var hafif akıntı var belki adette gelebilir bilmiyorum ovulasyon testiyle takip ediyordum şöyle çıktıEki Görüntüle 2758578
Tüh yaa bu ay da şans yok nasip demekk naplm ben de umutsuzumBende adet oldum sonunda çarşamba günü doktora gidecek bakalım ne diyecek... ne yapacağız.. . Hayirlisi
Belirti arama canım benim çoğu belirti vardı beyin meşguliyetinden başka bişey değilBu ay hep kötü haberlerden gidiyoruz galibabenim bugün iğneden sonra 5. Gün. Bel ağrılarım başladı ama gram göğüs hassasiyeti yok
İşin kötüsü sen de belirti varmış ama adet olmuşsun ben de belirti yok karın ve bel ağrısı dışında herhalde ben hayli hayli adet olurumBelirti arama canım benim çoğu belirti vardı beyin meşguliyetinden başka bişey değil
Çatlatma ile kaçıncı denemenizBenm 11gün bitti iğneden sonra başladı adet ağrısı belki yanıltır diye halaaa bi umut var az da olsa bu ay da olmazsa eşim tahlil verecek o da normalse aşılamanolcak sanırım
2oldu buu yumurtalarda sıkıntı yok ama işte nasip diyelim naplmÇatlatma ile kaçıncı denemeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?