Ağrılar geçmeyince genellikle hamilelik oluyormuş benim baya azaldı bugün 4. GünümKızlar benim 8.gün bitti çatlatma iğnesinden sonra ağrılarım bitmedi siz ne durumdasiniz iyi mi acaba bu ağrılar
benimde 8. günüm ama dediğin gibi 4 5 gün geçmeye başladı benim ağrılarımda ama ağrısı devam edip hamile olmayanda okudum ben canımAğrılar geçmeyince genellikle hamilelik oluyormuş benim baya azaldı bugün 4. Günüm
İnşllah. İlk 3 gün inanılmaz yürüyemeyecek kadar sancı giriyordu bugün ise. Çok hafif sol tarafımda arada bir vuran batma var sadece oda çok hafif inşllah. Dediğiniz gibi olur inşllah gebelik haberlerini alırızbenimde 8. günüm ama dediğin gibi 4 5 gün geçmeye başladı benim ağrılarımda ama ağrısı devam edip hamile olmayanda okudum ben canım
aynı gibiyiz canım benim de batmam var birde uykum geliyor sürekli başka bir etkisi kalmadı bnde ama nasipİnşllah. İlk 3 gün inanılmaz yürüyemeyecek kadar sancı giriyordu bugün ise. Çok hafif sol tarafımda arada bir vuran batma var sadece oda çok hafif inşllah. Dediğiniz gibi olur inşllah gebelik haberlerini alırız
Hadi inşllah güzel haberler alırız sizin ilk denemeniz mi çatlatma iğnesiaynı gibiyiz canım benim de batmam var birde uykum geliyor sürekli başka bir etkisi kalmadı bnde ama nasip
ilk gebeliğimde de benim hiç belirtim yoktu aylarca aradığım belirtilerin hiç birini yaşamamıştım kişiden kişiye çok değişiyor yanii
İnşallah bende öyle umuyorum kasık ağrım dewam ediyo yarın 10gün olcak hayırlısı olsun yaaa bende olumlu düşünmek istiyorum artkkAğrılar geçmeyince genellikle hamilelik oluyormuş benim baya azaldı bugün 4. Günüm
Hımm dewam etmesi de iyi olmayabiliyor demek hayırlısı olsun diyelim naplm bekleyecezbenimde 8. günüm ama dediğin gibi 4 5 gün geçmeye başladı benim ağrılarımda ama ağrısı devam edip hamile olmayanda okudum ben canım
Bende önümüzdeki perşembe 14 gün oluyo kan testi mi yaptrsam direkHiç stres yapma kendine hamilesin canım. Sevinebilirsin.... 15. Gun kanda net çıkıyor. Sana tavsiye bir gun sonra tekrar kanda baktir yükselme oluyor mu diye muhtemelen doktor da ister senden. Ilaç 12 -13gune etkisi bitiyor. Ki öyle bile olsa sonucun 173 çıkmazdı.. daha dusuj5 40-50gibi olurdu muhtemelen....
ben negatif görmeme rağmen hala umudum var ya bu ay çok heveslenmistim.
Bence direk kan testi yaptir idrar testleriyle daha çok sitrese giriyor insanBende önümüzdeki perşembe 14 gün oluyo kan testi mi yaptrsam direk
Erken olmaz heralde dimi bence de artk idrar testine olan inancım çürüdü testin suçu yok tabi dee işteeBence direk kan testi yaptir idrar testleriyle daha çok sitrese giriyor insan
Kızlar çaflatma iğnesnden sonra ilişkiyi adet olana kadar mı devam ettiriyorsunuz yoksa 4-5 kez mi oluyor
Benim iğneden sonra 4. Günüm bugün aşırı idrara çıkma başladı 10-20 dk bir baş ağrısı iğne olduğum günden beri sızı sızı şeklinde kaşık ağrısı yok sadece ara ara kramp girer gibi oluyor kasığımaKızlar nasılsınız benim 10.gün oldu iğneden sonra bel ağrısı devam bide inceden baş ağrısı varr adet ağrısı gibi siz ne alemdesinz
kaç gün olmuştu iğneden sonra canım belki yerleşmedirGünaydın bilginiz var mı acaba bi şey sormak istiyorum benden iki gündür böyle çok az kan geldi sonra bügün bitmiş test yaptım negatif neden böyle olmuş olabilir ki adet gibi değil
benimde 10. gün bende de bel agrısı var birde ara ara batma ama en çok sürekli uykum geliyor başka da birşey yokKızlar nasılsınız benim 10.gün oldu iğneden sonra bel ağrısı devam bide inceden baş ağrısı varr adet ağrısı gibi siz ne alemdesinz
İğneye 19 gün oldu ama test yaptım iki tane negatif çıkıyor ondan değil heraldekaç gün olmuştu iğneden sonra canım belki yerleşmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?