Çatlatma iğnesi ile hamile kalabilecekmiyiz beraber takip edelim.

M_Lina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
37
9
1
30
Arkadaşlar bu ayın 7 regl oldum regl'min üçüncü günü alttan ultrasona girdim sonrasında kloment kullandım 1 haftada kadar koloment kullanımından sonra belirli periyotlarda kontrole gittim yumurtamın 1 tanesinin 20cm kadar büyüdüğünü söyledi doktorum ve çatlatma iğnesini o gün vuruldum 2 gün boyunca dersimize güzel çalışmamızı istedi bu testleri yapmamın sebebi gün gün neler olacak çatlatma iğnesinden sonra bereber takip edelim sizlerinde kafasında ki oluşan bir çok soru işaretini beraber giderelim istiyorum bir çok yorum var ilk görmüş olduğunuz test çatlatma iğnesinden sonra 3 gün yapmış olduğum test ve bugün 6 günüm test pozitif olarak ilerlemeye devam ediyor bu konuda yaşadığım aşamalara göre sizleri bilgilendireceğim yine bu konuda bilgisi olan herkesi yorumlara bekliyorum ALLAH İSTİYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE BANADA İNŞALLAH.

Eklentiler

• test 2.png
    625,2 KB · Görüntüleme: 1.325
  • test 3.png
    648,8 KB · Görüntüleme: 1.284
  • test 4.png
    862,9 KB · Görüntüleme: 1.292
Sabah 9 da açılıyor 10 a kadar kan alıyorlar sonuçlar ertesi gun çıkıyor ama ben intertten sağlık ocağının tahlil sonuçlarına bakiyorum
Merhaba,
Bende bugün test oldum. Yarın malum cumartesi bu akşam internette barkod no ile çıkar mı?? Acaba ? Test girişi var da onaylı çıkmamış yoksa pazartesiye mi kalır sonuc gormek??

Kizlar merhaba,
Tüp bebek transfer oldum bende biri transfer sonrasi ektekilerden 6.gün ve 7.gun testlerim .tup bebek transfer olan ark. Gore olumlu sonuc. Ama bugun cift cizgi ( biri silik) otriville den olabileceğini duydum . Ama benim otriville 24 aralıkta yapıldı. Sizce onunla bağlantılı olabilir mi???

Eklentiler

• IMG-20210107-WA0018.jpg
    152,9 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba,
Bende bugün test oldum. Yarın malum cumartesi bu akşam internette barkod no ile çıkar mı?? Acaba ? Test girişi var da onaylı çıkmamış yoksa pazartesiye mi kalır sonuc gormek??
Inanki bende saatlerdir bekliyorum eskiden tahlillere bakabiliyorduk değiştirmişler.. . E nabızi bekliyorum yüklendi mi diye ama dr daha önce 2 3 günü buluyor demişti inşallah o kadar uzun sürmez pazartesiye kadar stres küpüne döndüm

Benim 13 güne kadar sürmüştü ağrılarım... 15. Gündeyim testler negatif ama kan sonucunu bekliyorum. Dün adet günümdu. Hala olmadım. Ama çok akıntım var
Akıntı bende de yoğun çok adet olcakmışım gibi ağrı fenayım yanii oluşmuşsa bu ağrı dewam eder diye duydum okudum ama bilmiyorum belki de ben öyle düşünmek istiyorum

Ben baktım e nabız a geç yükleniyor 22 de çıkmış sonuc ama aile hekimligi tahlil sonuçları yaz googla tc sonra barkod no var ise onu yazinca cikiyor . Hsb16 falan yazan uzantili adresi secersin .

Sağlık merkezi sitesinden giriş yapabildim şükür malesef negatif kanda...
Hadi ya. Belki yanıltıcıdır. Bir kaç gün sonra tekrar olmadi yaptirirsin. Benim beta hcg 173 cıkmış. Bakalım bekliycez daha ama 12.gün gel demişti doktor tup bebekte tuttu galiba inşallah pozitif der doktorda

Hadi ya. Belki yanıltıcıdır. Bir kaç gün sonra tekrar olmadi yaptirirsin. Benim beta hcg 173 cıkmış. Bakalım bekliycez daha ama 12.gün gel demişti doktor tup bebekte tuttu galiba inşallah pozitif der doktorda
Benim 15. Günümdu artık değişmez adetim gecikti sadece. Senin adına çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza bize de dua edersen sevinirim

Zaten gün geçtikçe pozitif olan sonuç negatife dönmeye başladı sanırım hamilelik yok tamamen şuan iğnenin etkisini yaşıyorum sizin varmı böyle bir tecrübeniz bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Merhaba benimde otriville sonrasi 15 gün olmuş. Iki kez idrarda 2.çizgi silik çıktı. Bu gun test.oldum kan beta hcg 173 (otriville) 15 gün sonrasi düşmez dimi değer?? Kafam.karisti burda yorumları okuyunca iğneden yüksektir diye okudum hep

Benim 15. Günümdu artık değişmez adetim gecikti sadece. Senin adına çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza bize de dua edersen sevinirim
Ederim tabiki inşallah darısı başınıza olur. Ya bende su igneden sonra gerci 15 gun geçmiş iğne olalı (çatlatma ignesi) .bazi kisiler ve doktolar o ignege bağlıyor. Bu olumlu kan değerini falan. Kafam.cok karıştı olumlu diyemiyorum daha 4 gün sonra doktor versin kararı tam.seviniurum insanlar ilâctandır diyor

Ignenin etkisi 14 gün sonra geciyor. Bence hamilesiniz, hayırlı olsun

Hiç stres yapma kendine hamilesin canım. Sevinebilirsin.... 15. Gun kanda net çıkıyor. Sana tavsiye bir gun sonra tekrar kanda baktir yükselme oluyor mu diye muhtemelen doktor da ister senden. Ilaç 12 -13gune etkisi bitiyor. Ki öyle bile olsa sonucun 173 çıkmazdı.. daha dusuj5 40-50gibi olurdu muhtemelen....
ben negatif görmeme rağmen hala umudum var ya bu ay çok heveslenmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…