Galiba adet oldumBaşladı mı yanı adet inş deildir
Yok kan testi yaptırmadım ama zaten adet oldum galibaAdetin başlamak üzeredir muhtemelen kan testi yaptirmismiydin. Eğer yaptirmadiysan yaptir yerleşme kanamasida olabilir
Merhaba,Sabah 9 da açılıyor 10 a kadar kan alıyorlar sonuçlar ertesi gun çıkıyor ama ben intertten sağlık ocağının tahlil sonuçlarına bakiyorum
Inanki bende saatlerdir bekliyorum eskiden tahlillere bakabiliyorduk değiştirmişler.. . E nabızi bekliyorum yüklendi mi diye ama dr daha önce 2 3 günü buluyor demişti inşallah o kadar uzun sürmez pazartesiye kadar stres küpüne döndümMerhaba,
Bende bugün test oldum. Yarın malum cumartesi bu akşam internette barkod no ile çıkar mı?? Acaba ? Test girişi var da onaylı çıkmamış yoksa pazartesiye mi kalır sonuc gormek??
Akıntı bende de yoğun çok adet olcakmışım gibi ağrı fenayım yanii oluşmuşsa bu ağrı dewam eder diye duydum okudum ama bilmiyorum belki de ben öyle düşünmek istiyorumBenim 13 güne kadar sürmüştü ağrılarım... 15. Gündeyim testler negatif ama kan sonucunu bekliyorum. Dün adet günümdu. Hala olmadım. Ama çok akıntım var
Ben baktım e nabız a geç yükleniyor 22 de çıkmış sonuc ama aile hekimligi tahlil sonuçları yaz googla tc sonra barkod no var ise onu yazinca cikiyor . Hsb16 falan yazan uzantili adresi secersin .Inanki bende saatlerdir bekliyorum eskiden tahlillere bakabiliyorduk değiştirmişler.. . E nabızi bekliyorum yüklendi mi diye ama dr daha önce 2 3 günü buluyor demişti inşallah o kadar uzun sürmez pazartesiye kadar stres küpüne döndüm
Bi umut beklemiştim iğne de olmadı neyse kısmet değilmişOlsun üzlmeee
Sağlık merkezi sitesinden giriş yapabildim şükür malesef negatif kanda...Ben baktım e nabız a geç yükleniyor 22 de çıkmış sonuc ama aile hekimligi tahlil sonuçları yaz googla tc sonra barkod no var ise onu yazinca cikiyor . Hsb16 falan yazan uzantili
Hadi ya. Belki yanıltıcıdır. Bir kaç gün sonra tekrar olmadi yaptirirsin. Benim beta hcg 173 cıkmış. Bakalım bekliycez daha ama 12.gün gel demişti doktor tup bebekte tuttu galibaSağlık merkezi sitesinden giriş yapabildim şükür malesef negatif kanda...
Benim 15. Günümdu artık değişmez adetim gecikti sadece. Senin adına çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza bize de dua edersen sevinirimHadi ya. Belki yanıltıcıdır. Bir kaç gün sonra tekrar olmadi yaptirirsin. Benim beta hcg 173 cıkmış. Bakalım bekliycez daha ama 12.gün gel demişti doktor tup bebekte tuttu galibainşallah pozitif der doktorda
Merhaba benimde otriville sonrasi 15 gün olmuş. Iki kez idrarda 2.çizgi silik çıktı. Bu gun test.oldum kan beta hcg 173 (otriville) 15 gün sonrasi düşmez dimi değer?? Kafam.karisti burda yorumları okuyunca iğneden yüksektir diye okudum hepZaten gün geçtikçe pozitif olan sonuç negatife dönmeye başladı sanırım hamilelik yok tamamen şuan iğnenin etkisini yaşıyorum sizin varmı böyle bir tecrübeniz bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Ederim tabiki inşallah darısı başınıza olur. Ya bende su igneden sonra gerci 15 gun geçmiş iğne olalı (çatlatma ignesi) .bazi kisiler ve doktolar o ignege bağlıyor. Bu olumlu kan değerini falan. Kafam.cok karıştı olumlu diyemiyorum daha 4 gün sonra doktor versin kararı tam.seviniurum insanlar ilâctandır diyorBenim 15. Günümdu artık değişmez adetim gecikti sadece. Senin adına çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza bize de dua edersen sevinirim
Üzüldüm çünkü bunu çok iyi anlıyorum hayırlısı diyelim naplmm nasipBi umut beklemiştim iğne de olmadı neyse kısmet değilmiş
Ignenin etkisi 14 gün sonra geciyor. Bence hamilesiniz, hayırlı olsunEderim tabiki inşallah darısı başınıza olur. Ya bende su igneden sonra gerci 15 gun geçmiş iğne olalı (çatlatma ignesi) .bazi kisiler ve doktolar o ignege bağlıyor. Bu olumlu kan değerini falan. Kafam.cok karıştı olumlu diyemiyorum daha 4 gün sonra doktor versin kararı tam.seviniurum insanlar ilâctandır diyor
Ay inşallah ya ağzın bal yesin sekerimIgnenin etkisi 14 gün sonra geciyor. Bence hamilesiniz, hayırlı olsun
Insallah bana da dua et yarın sabah kan verecemAy inşallah ya ağzın bal yesin sekeriminşallah olumlu olur
Hiç stres yapma kendine hamilesin canım. Sevinebilirsin.... 15. Gun kanda net çıkıyor. Sana tavsiye bir gun sonra tekrar kanda baktir yükselme oluyor mu diye muhtemelen doktor da ister senden. Ilaç 12 -13gune etkisi bitiyor. Ki öyle bile olsa sonucun 173 çıkmazdı.. daha dusuj5 40-50gibi olurdu muhtemelen....Ederim tabiki inşallah darısı başınıza olur. Ya bende su igneden sonra gerci 15 gun geçmiş iğne olalı (çatlatma ignesi) .bazi kisiler ve doktolar o ignege bağlıyor. Bu olumlu kan değerini falan. Kafam.cok karıştı olumlu diyemiyorum daha 4 gün sonra doktor versin kararı tam.seviniurum insanlar ilâctandır diyor
Aynen nasip zamanı değilmiş demekkiÜzüldüm çünkü bunu çok iyi anlıyorum hayırlısı diyelim naplmm nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?