Tsk ederim inşallah güzel haber alırsınSabah 9 da açılıyor 10 a kadar kan alıyorlar sonuçlar ertesi gun çıkıyor ama ben intertten sağlık ocağının tahlil sonuçlarına bakiyorum
İğneden sonra her gün gebelik testi yaptım 10. Gününde negatif oldu yani etkisi geçti iğneden sonra 16. Günde yani tam adet günümde ( ben iğneden 16 gün sonra adet oluyorum) gölge gibi ikinci çizgiyi gördüm o güne kadar çizginin gölgesi bile yoktu. Çok çok silikti ışığa tutunca görülüyorduİğneden kaç gün sonra test yaptınız
Benimde bugun 13ncu günüm dun ve bugun test yaptım negatif seninkiler de bu günlerde negatif miydi sonra pozitif oldu moralim aşırı bozukİğneden sonra her gün gebelik testi yaptım 10. Gününde negatif oldu yani etkisi geçti iğneden sonra 16. Günde yani tam adet günümde ( ben iğneden 16 gün sonra adet oluyorum) gölge gibi ikinci çizgiyi gördüm o güne kadar çizginin gölgesi bile yoktu. Çok çok silikti ışığa tutunca görülüyordu
Bende sizinle aynı durumdayım, 2 gün sonra kan verecem inşallah güzel sonuçlar alırızBenimde bugun 13ncu günüm dun ve bugun test yaptım negatif seninkiler de bu günlerde negatif miydi sonra pozitif oldu moralim aşırı bozuk
Inşallah ben yarın kan vericem içinde hala bu umut var... ama hadi hayirlisiBende sizinle aynı durumdayım, 2 gün sonra kan verecem inşallah güzel sonuçlar alırız
Progesterona neden baktılarErken gebelik testi de yaptım negatif... bu ay yumurtam çok güzel gelişmişti ve catlamisti. Progesteron 33 çıkınca drum bile heyacan yapmıştı. Ama olmayınca olmuyor vakti gelmemiş demekkk
10. Günden 16. Güne kadar negatifti tam 16. Günde ikinci çizgi çıktı bu Arada ama benim kimyasal olmuştuBenimde bugun 13ncu günüm dun ve bugun test yaptım negatif seninkiler de bu günlerde negatif miydi sonra pozitif oldu moralim aşırı bozuk
Bende olmadıİğneden sonra baş ağrısı yaşayan oldu mu ?
Yumurtlama olup olmadığını öğrenmek için. Yumurtam güzel gelişmiş ve çatlamışti.Progesterona neden baktılar
Hadi bakalm haber et bize hayırlı haberlerle gel inşallahYarın sabah saglik ocagina gidicem gebelik isticem. Geçen ay çok erken adet oldum temizlik süren 13 gündü. Sanırım ondan bu ay baya bu gecikicek
Bende 31nde oldum cnmm ama benim ağrım hala geçmedi bi hafta oldu ağrıdan duramadım drumu aradım ağrı kesici verdikızlar ben ayın 1inde oldum iğnemi ilk 2 3 gün ağrım oldu ama şimdi hiç bir belirtim yok ne agrı nede sızı sizce bunu neye yormalıyım ??
Bende de aynı durum oldu erken gebelik ve normal test yaptırdım ikiside negatiftiErken gebelik testi de yaptım negatif... bu ay yumurtam çok güzel gelişmişti ve catlamisti. Progesteron 33 çıkınca drum bile heyacan yapmıştı. Ama olmayınca olmuyor vakti gelmemiş demekkk
Bende ayın 5 inde oldum ve 2 gündür benim de ağrım var henüz geçmedikızlar ben ayın 1inde oldum iğnemi ilk 2 3 gün ağrım oldu ama şimdi hiç bir belirtim yok ne agrı nede sızı sizce bunu neye yormalıyım ??
Başladı mı yanı adet inş deildirBen bi şey sorucam adetime 2 gün var uygulamaya göre düzensiz ama bugün lavaboya gittim böyle damla şeklinde kan gibi birşey geliyor ama adet mi bilmiyorum böyle olan var mı bilgi verir misiniz bana
Adetin başlamak üzeredir muhtemelen kan testi yaptirmismiydin. Eğer yaptirmadiysan yaptir yerleşme kanamasida olabilirBen bi şey sorucam adetime 2 gün var uygulamaya göre düzensiz ama bugün lavaboya gittim böyle damla şeklinde kan gibi birşey geliyor ama adet mi bilmiyorum böyle olan var mı bilgi verir misiniz bana
Benim 13 güne kadar sürmüştü ağrılarım... 15. Gündeyim testler negatif ama kan sonucunu bekliyorum. Dün adet günümdu. Hala olmadım. Ama çok akıntım varKızlar benim 8.gün bitti çatlatma iğnesinden sonra ağrılarım bitmedi siz ne durumdasiniz iyi mi acaba bu ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?