Bende 5 ocakta vuruldum yani dün vuruldum bugin iliskiye girmemi soyledi bende bekliyodum.insallah Allah hayirlisini verirArkadaşlar bu ayın 7 regl oldum regl'min üçüncü günü alttan ultrasona girdim sonrasında kloment kullandım 1 haftada kadar koloment kullanımından sonra belirli periyotlarda kontrole gittim yumurtamın 1 tanesinin 20cm kadar büyüdüğünü söyledi doktorum ve çatlatma iğnesini o gün vuruldum 2 gün boyunca dersimize güzel çalışmamızı istedi bu testleri yapmamın sebebi gün gün neler olacak çatlatma iğnesinden sonra bereber takip edelim sizlerinde kafasında ki oluşan bir çok soru işaretini beraber giderelim istiyorum bir çok yorum var ilk görmüş olduğunuz test çatlatma iğnesinden sonra 3 gün yapmış olduğum test ve bugün 6 günüm test pozitif olarak ilerlemeye devam ediyor bu konuda yaşadığım aşamalara göre sizleri bilgilendireceğim yine bu konuda bilgisi olan herkesi yorumlara bekliyorum ALLAH İSTİYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE BANADA İNŞALLAH.
Eki Görüntüle 2750370
Bence umut hep var yaaa o kadar ben de saatine bakmadım yanii ama uzun süre yaşıyo zaten onlarSelam kızlar bir oğlum var 4 yaşında ona da zorla hamile kalmıştım şimdi tekrar deniyoruz 1 yıldır ama olmuyor iki kere bir ay arayla klomen kullandım bu ay ara vermeden tekrar klomen kullandım ve 3 yumurtam oluşmuştu iki tane sağda 1 tane solda 1 ocakta da ovitell iğne oldum ama iğneyi ilk defa kullandim şimdi hiç belirtim yok benim umudum yok çünkü iğneden 36 saat sonra birliktelik olmadı 44 45 saat sonraoldu ama iğneden 14 saat sonra da olmuştu şimdi sizce umutlanmalimiyim
İnşallah yaa hayrlısı ben de akşamında girdim snra her akşam oldu dr saat falan demedi açıkcası bi hafta oldu bakalım az daha bekleyip test yapıcam o zmn anlıcaz ama ağrılarım çok o da iyiye işaretmiş hayırlı olsun inşallahhep umut vardır derimama yine de bile bile lades de denmez o hesap işte benim ki ilk oğluma hamile kaldığım ayda artık olmuyor bırakalım dedim eşime ve ben o ay hamile kalmıştım şimdi de rabbim hayırlısını versin diye bekliyorum
Aaaa ama sonradan da pozitif olabiliyormuş yaa oyle yazanlar da varr sen bozma moraliniKızlar test sonucum malesef negatif çıktı. Bu saatten sonra değişirmi bilmiyorum. Testi öyle inceledimki sanki yerini görüyorum.. gölge gibi. Aslında bana öyle geliyor... neyse artik hayırlısı olsun bi dahaki sefere inşallah
Benim aklıma gelmedi yaa iyi olurmuş aslındaOvulasyon testiyle çatlatma sonrasını takip eden var mı
Kızlar benim iğnede bugün 17.günüm dün test yaptım negatif çıktı
Inşallah tek umudum sonradan pozitif olması yarın da adet olmazsam tekrar test yapicamAaaa ama sonradan da pozitif olabiliyormuş yaa oyle yazanlar da varr sen bozma moralini
Yarın sabah saglik ocagina gidicem gebelik isticem. Geçen ay çok erken adet oldum temizlik süren 13 gündü. Sanırım ondan bu ay baya bu gecikicekDirek kan testi mi yaptırsan ki
Adetim düzensiz ama uygulama 10 Ocak gösteriyorAdet ne zaman
Yarın sabah saglik ocagina gidicem gebelik isticem. Geçen ay çok erken adet oldum temizlik süren 13 gündü. Sanırım ondan bu ay baya bu gecikicek
Sabah 9 da açılıyor 10 a kadar kan alıyorlar sonuçlar ertesi gun çıkıyor ama ben intertten sağlık ocağının tahlil sonuçlarına bakiyorumBende seninle ayni kaderi yaşıyorum bugun 13 günüm dun ve bugun test yaptım negatif maalesef sağlık ocakları saat kaçta kan tahlili alıyorlar bide aynı gün cikiyormu sonuc
Benimde gölge gibiydi hatta benden başka kimse görmüyordu çizgiyiYarın sabah saglik ocagina gidicem gebelik isticem. Geçen ay çok erken adet oldum temizlik süren 13 gündü. Sanırım ondan bu ay baya bu gecikicek
İğneden kaç gün sonra test yaptınızBenimde gölge gibiydi hatta benden başka kimse görmüyordu çizgiyigittim tahlil yaptırdım 13 çıkmıştı yani ümidini kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?