Çatlatma iğnesi ile Gebe kalanlar yardım edinnn ne olur

bende oldum 30 saat sonra ve ertesi gün ilşkim oldu 3 aylık hamileyim şansın yüksek allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar bir arkadaşım var hoca o bana birşey söledi sizinlede paylaşmak istedim gece saat 04:30 gece namazı kılın bu saatte kılınmasının sebebi ise büyük alimler hep bu saatte kalkarlarmış çünkü duaların allahın kapılarının bu saatte açık olduğunu düşünürlermiş ve bende yapacağım sizinlede paylaşmak istedim hepiniz ne muratı varsa rabbim versin allaha emanet olsun birbirimize bol bol dua edelim bizler mümin kardeşlerizz

"Gecenin bir kısmında da sadece sana mahsus bir nafile olmak üzere uykudan kalk, Kur'ân ile teheccüd namazı kıl, Yakındır ki Rabbin seni bir makam-ı mahmuda eriştire." (el-İsrâ/17, 79)

canım dediğinin adı (teheccüd namazı)ben bazen kalkmaya çalışıyorum hatta sana tavsiyem sabah namazına 40 yada 30 dk kala kalkıp kılabilirsin sonra istersen yatarsın sabah namazına kalkarsın ama ben genelde yatmıyorum yatarsam sabah namazını kaçırıyorum uyanamayıp:)rabbim ne muradınız varsa isteyin diyor...inşallah dualarımızı kabul eder amin...birde unutmadan söyleyeyim canım mesela gece 2 ye kadar oturdun ozaman teheccüd namazı olmuyor gece namazı oluyor çünkü teheccüd namazında gecenin belirli bir kısmında uyuyup uyanman gerekiyor faziletide orada işte:16:

"Gecenin bir kısmında da sadece sana mahsus bir nafile olmak üzere uykudan kalk, Kur'ân ile teheccüd namazı kıl, Yakındır ki Rabbin seni bir makam-ı mahmuda eriştire." (el-İsrâ/17, 79)

canım dediğinin adı (teheccüd namazı)ben bazen kalkmaya çalışıyorum hatta sana tavsiyem sabah namazına 40 yada 30 dk kala kalkıp kılabilirsin sonra istersen yatarsın sabah namazına kalkarsın ama ben genelde yatmıyorum yatarsam sabah namazını kaçırıyorum uyanamayıp:)rabbim ne muradınız varsa isteyin diyor...inşallah dualarımızı kabul eder amin...birde unutmadan söyleyeyim canım mesela gece 2 ye kadar oturdun ozaman teheccüd namazı olmuyor gece namazı oluyor çünkü teheccüd namazında gecenin belirli bir kısmında uyuyup uyanman gerekiyor faziletide orada işte:16:

çok sağol cnm bnmmmmm

bende oldum 30 saat sonra ve ertesi gün ilşkim oldu 3 aylık hamileyim şansın yüksek allah hepimizin yardımcısı olsun

kurban olayım sana çok saol içim rahatladı valla allah bebeğini sağlıklı bir biçimde kucağını almaya nasip etsinn cnmm bnm için ve tüm bebek isteynler için bol bol dua et hamişsinn rabbim senin dua kabul eder:nazar:

birde belirtilerin var mıydı hamiş olduğunla ilgili testi ne zaman yaptınn ? bunu bana açıklarsan sevinirimm cnmm içm kıpır kıpırr yaa takmamaya çalışıyorum ama olmuyor iştee

canım benim adet tarihine kadar aynen adet olacakmışım gibi göğüslerde şişkinlik falan aynen adet belirtileri oldu yani adet günümün geçmesine bir iki günkala eczanelerde satılan testten yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama moralimi bozmadım çünkü tecrübeliler ilk aşamada bunun normal olduğunu hamile olmayınca o çizginin hiç görünmediğini söylediler 1 hafta sonra da kan testini yaptırdım darısı sana dualarım tüm umut bekleyenler için canım

canım benim adet tarihine kadar aynen adet olacakmışım gibi göğüslerde şişkinlik falan aynen adet belirtileri oldu yani adet günümün geçmesine bir iki günkala eczanelerde satılan testten yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama moralimi bozmadım çünkü tecrübeliler ilk aşamada bunun normal olduğunu hamile olmayınca o çizginin hiç görünmediğini söylediler 1 hafta sonra da kan testini yaptırdım darısı sana dualarım tüm umut bekleyenler için canım

Cnm çok sağol böyle yazdın ya içim rahatladıı çok sağol cnm bnmm allah razı olsun ne olur dua et bana bol boll bnde adet tarihime bir kaç gün kala yapsam çıkar heralde

bende ikinci çatlatma iğnemi olcam haftaya doktorum dördüncü denemeden sonra rahim filmine bakarız dedi:(ama benim hiç umudum yok

arkadaşlar üye olalı çok oldu takip edemedim forumu.ben 10 aylık evliyim.ve bekarkende fsh yüksekliği problememim vardı.10 ay boyunca eşimle hiç korunmadık ama hamilelik gerçekleşmedi.20 gün önce doktora gittim yumurtaların yok denecek kadar küçük ve az dedi.ama umutsuz konusmadı.seraphone die bi ilaç verdi.bakalım yumurtaların ilaca cevap vercekmi die.bi hafta sonra gittiğimde bir yumurtam 18mm bi yumurtamda 15 mm di.dünyalar benim oldu.sonra kendiliğinden çatlayıp catlamayacaklarını görmek için bekledik.o hafta düzenli aralıklarla ilişkiye girdik.ama yumurta catlamadı.sonra ovitrelle iğne vurdu doktor.ertesi günüde ilişki önerdi.ama 36 saat sonra demedi.bizde 12 saat ve 35 saat olmak üzere 2 kez birlkte oldk.ve simdi beklemedeyim.ben de burada bahsedilenler gibi kasık ağrısı şişkinlik oluşmadı.sizce çatlamadımı :(herkeste ağrı oluyormu acaba,ben de olmayınca bu hisse kapıldım.rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

Back