Çatlatma iğnesi ile Gebe kalanlar yardım edinnn ne olur

ebrar_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
79
1
36
İstanbul
Arkadaşlar ben aran ıza yeni katıldım 2,5 yıldır evliyim ve bebek istiyorum klomen kullandım bu ay 2 tane yumurtam gelişti biri 17 m diğeri 18 ve 03.05.2012 tarihinde çatlatma iğnesi oldum overlite dr. 36 saat sonra ilişkide bulunun dedi bizde bulunduk ve gün aşırı ilişkide bulunduk sizce hamile kalabilecek miyim içim tuaf bir his var yardım edin iğne olupta gebe kalan var mı ne olur yardım edinn bana bebeğim gelecek mi sencee

Geçen ağustostan beri yumurtalarımın büyüdüğü aylarda (5-6 ay) ovitrelle kullandım, henüz gebe kalamadım ama kuzenim ilk kullandığı ay hamile kalmıştı. siz doktorun dediklerine uyun gerisi Allahın takdiri. Hayırlısı olsun sizin için.

Allah razı olsun cvp yazdığın için müminin mümine duası kabul olurmuşş rabbim en yakın sürede sana da banada ve tüm isteyenlere bebeğine kavuştursunn tuaf bir his var içimde anlam veremediğimm

canım bende kullandım ama benim başka sorunlarım varmış rahim filmi vs çekindim rahmim darmış hikayem uzun yanı:(sana gelince benim hamile olan arkadaşlarım var canım ilaç tedavisiyle oldu bebişleri sen doktorun dediğini yap gerisini rabbim ne emrettiyse o olur...yüce mevlam sanada banada bütün isteyenlerede nasip etsin inşallah dualarım seninle sende dualarında beni unutma inşallah canım....:16:

peki bu iğne ile ilk ay hamile kalma şansım yüzde kaçç

canım yüzdesini bilemem ama eğer sende ve eşinde problem yoksa yüksek....buarada hormon testlerin,eşinin testlerini filan yaptırdınız mı?ne zamandır korunmuyorsunuz yani nekadar oldu?

öncelikle msk cvp verdiğin için zman ayırdığın için hakkını helal et 2, senedir evliyim ilk 6 ay doğum kontrol ilacı ullandımm sonra bebek istediğim için dr. gittim bnde çikolata kisti mevcut bir çok dr. gittim en son gittiğim dr. bu tedaviyi uyguladı rahim flimi çekildim temiz tüplerimde bir sorun yok eşimin sonuçlarıda güzel en son rahmime bakti temiz dedi işte iğne oldumm ne kadar sonra test yapsam çıkarr

canım yüzdesini bilemem ama eğer sende ve eşinde problem yoksa yüksek....buarada hormon testlerin,eşinin testlerini filan yaptırdınız mı?ne zamandır korunmuyorsunuz yani nekadar oldu?

öncelikle msk cvp verdiğin için zman ayırdığın için hakkını helal et 2,5 senedir evliyim ilk 6 ay doğum kontrol ilacı ullandımm sonra bebek istediğim için dr. gittim bnde çikolata kisti mevcut bir çok dr. gittim en son gittiğim dr. bu tedaviyi uyguladı rahim flimi çekildim temiz tüplerimde bir sorun yok eşimin sonuçlarıda güzel en son rahmime bakti temiz dedi işte iğne oldumm ne kadar sonra test yapsam çıkarr

Allah razı olsun cvp yazdığın için müminin mümine duası kabul olurmuşş rabbim en yakın sürede sana da banada ve tüm isteyenlere bebeğine kavuştursunn tuaf bir his var içimde anlam veremediğimm

peki bu iğne ile ilk ay hamile kalma şansım yüzde kaçç

öncelikle msk cvp verdiğin için zman ayırdığın için hakkını helal et 2, senedir evliyim ilk 6 ay doğum kontrol ilacı ullandımm sonra bebek istediğim için dr. gittim bnde çikolata kisti mevcut bir çok dr. gittim en son gittiğim dr. bu tedaviyi uyguladı rahim flimi çekildim temiz tüplerimde bir sorun yok eşimin sonuçlarıda güzel en son rahmime bakti temiz dedi işte iğne oldumm ne kadar sonra test yapsam çıkarr

teşekkür ederim canım inşallahhh...

iğne ile hamile kalma yüzden normal ilişkide hamile kalmanla aynı. doktorum bana her ay için %10 civarı demşti. benim farklı problemlerim olduğu için 1 yıldır hamile kalamadım.

testleriniz temizmiş çok bekletmez bebeğin bence. iğneden 12 gün sonra kan testi yapabilirsin canım.

helal olsun canım ya ne demek sonuçta burda dertlerimize çare bulmak için bulunuyoruz birşeyler yapabilirsem ne mutlu bana....canım benim rahmimde de sorun yok dedi doktorlar ama her doktor bilmezmiş eşimde problem yok çok şükür hakkımızda hayırlısı....çok şükür eşinde de sende de problem yokmuş kist genelde tedaviyle geçiyor canım....canım daha hemen çıkmaz iğneden sonra 10 gün gün aşırı demişti bize doktor ozaman daha var yani yumurtan çatlayacak sen bu zamanlarını iyi değerlendir ama strese sokma kendini ben o hatayı çok yaptım sen sakın yapma olurmu:(eşinide strese sokma ben istemedende olsa eşimide sokmuşum strese ne kadar yok desede oda çok kötü olmuştu....adetine bir kaç gün kala yada geçince test yaparsan çıkar hayırlısı olsun inşallah:16:

helal olsun canım ya ne demek sonuçta burda dertlerimize çare bulmak için bulunuyoruz birşeyler yapabilirsem ne mutlu bana....canım benim rahmimde de sorun yok dedi doktorlar ama her doktor bilmezmiş eşimde problem yok çok şükür hakkımızda hayırlısı....çok şükür eşinde de sende de problem yokmuş kist genelde tedaviyle geçiyor canım....canım daha hemen çıkmaz iğneden sonra 10 gün gün aşırı demişti bize doktor ozaman daha var yani yumurtan çatlayacak sen bu zamanlarını iyi değerlendir ama strese sokma kendini ben o hatayı çok yaptım sen sakın yapma olurmu:(eşinide strese sokma ben istemedende olsa eşimide sokmuşum strese ne kadar yok desede oda çok kötü olmuştu....adetine bir kaç gün kala yada geçince test yaparsan çıkar hayırlısı olsun inşallah:16:

gün aşırı ilişkide bulunduk zatten ama biran önce test yapma günüm gelse keşkee bebeğimiz olsun allah yardımcımız olsun sabır versinn hakkımızda hayırlısını versin sence ayın kaçında test yapayım 03.05.2012 saat 11:30 iğne oldumm 36 saat sonra ilişkide bulunduk ve gün aşırı yardımdımın için yine çok sağol allah razı olsun

teşekkür ederim canım inşallahhh...

iğne ile hamile kalma yüzden normal ilişkide hamile kalmanla aynı. doktorum bana her ay için %10 civarı demşti. benim farklı problemlerim olduğu için 1 yıldır hamile kalamadım.

testleriniz temizmiş çok bekletmez bebeğin bence. iğneden 12 gün sonra kan testi yapabilirsin canım.

hepinden allah razı olsun beni yanlız bırak madınızz biran önce günüm gelsede test yapsammm yaaa

gün aşırı ilişkide bulunduk zatten ama biran önce test yapma günüm gelse keşkee bebeğimiz olsun allah yardımcımız olsun sabır versinn hakkımızda hayırlısını versin sence ayın kaçında test yapayım 03.05.2012 saat 11:30 iğne oldumm 36 saat sonra ilişkide bulunduk ve gün aşırı yardımdımın için yine çok sağol allah razı olsun

canım arkadaş 12 gün sonra demiş ben tam olarak adetim yakınken yapardım ozamanlar....aslında ben test yapman taraftarıda değilim insan hayal kırıklığı yaşayınca çöküyor benim sana kardeşce tavsiyem kafana takma stres yapma normal günmüş gibi davran canım... kolay gelsin....:16:

hakkında hayırlısı olsun ınsallah en kısa zamanda melegıne kavusursun

bende ocak ayında catlatma ıgnesı vuruldum ama maalesef tutmadı ıkımızdede sorun yok gıbı gozukuyor ama hrkezte boyle olacak dıye bırsey yok inşallah tutunur melegın...

canım arkadaş 12 gün sonra demiş ben tam olarak adetim yakınken yapardım ozamanlar....aslında ben test yapman taraftarıda değilim insan hayal kırıklığı yaşayınca çöküyor benim sana kardeşce tavsiyem kafana takma stres yapma normal günmüş gibi davran canım... kolay gelsin....:16:

allah razı olsun dualarım sizinlee

hakkında hayırlısı olsun ınsallah en kısa zamanda melegıne kavusursun

bende ocak ayında catlatma ıgnesı vuruldum ama maalesef tutmadı ıkımızdede sorun yok gıbı gozukuyor ama hrkezte boyle olacak dıye bırsey yok inşallah tutunur melegın...

Aklıma ne geldi paylaşmak istedim sizinlen kutlu doğum haftası nedeniyle bir organizasyona gittim 2 gün önce ve orda çok susadım yanımda arkadaşım var eşim ise yan taraftaki grupla oturyor dedimki yaa içim yandı dedim ark su olsada içsem dedim ve saniyeler sonra bir çocuk bana su uzattı inana biliyor musunuz ? çok şaşırıdmm

inşallah olur bebeğimizz rabbimiz günahlarımızı affetsin ve bize meleklerimizi kucağımza almayı nasip etsinn

Arkadaşlar bir arkadaşım var hoca o bana birşey söledi sizinlede paylaşmak istedim gece saat 04:30 gece namazı kılın bu saatte kılınmasının sebebi ise büyük alimler hep bu saatte kalkarlarmış çünkü duaların allahın kapılarının bu saatte açık olduğunu düşünürlermiş ve bende yapacağım sizinlede paylaşmak istedim hepiniz ne muratı varsa rabbim versin allaha emanet olsun birbirimize bol bol dua edelim bizler mümin kardeşlerizz

Back