Çatlatma iğnesi / erken gebelik testi pozitif

cutemery

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
11
2
Merhaba, 24 kasım pazar günü ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 10. Gün geçti üzerinden ve prodoctor marka erken gebelik testi yaptığımda ilk tek çizgi, ardından yaklaşık 45 dk sonra çift çizgi oldu iğne etkisi midir bu? Öyle ise neden 45 dk sonra çıkmış olabilir testimi ekliyorum bakabilir misiniz 🙏🏼 ikinci resmi az önce çektim

Eklentiler

• IMG_4534.jpeg
    IMG_4534.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_4545.jpeg
    IMG_4545.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba, 24 kasım pazar günü ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 10. Gün geçti üzerinden ve prodoctor marka erken gebelik testi yaptığımda ilk tek çizgi, ardından yaklaşık 45 dk sonra çift çizgi oldu iğne etkisi midir bu? Öyle ise neden 45 dk sonra çıkmış olabilir testimi ekliyorum bakabilir misiniz 🙏🏼 ikinci resmi az önce çektim
Testlerin kılavuzunun üzerinde ilk on, onbeş dakika sonraki sonucu dikkate almayın yazıyor ilk on dakika içinde neyse o diye biliyorum

Evet canım iğne etkisi diye düşünüyorum bazı kişilerde 12.güne kadar sürermiş benimde bugün iğnenin 8.günü 26 kasımda iğne oldum bir belirtin falan varmı

Evet canım iğne etkisi diye düşünüyorum bazı kişilerde 12.güne kadar sürermiş benimde bugün iğnenin 8.günü 26 kasımda iğne oldum bir belirtin falan varmı
Merhaba, bariz bir belirtim yok aslında ara ara bir dolgunluk şişkinlik hissediyorum rahim bölgesinde başka da birşey yok ilaçların etkisine yoruyorum bunları da siz de var mı acaba belirti

Erken bence yanıltabilir iğnenin etkisi kişiden kişiye değişik zamanlarda geçiyor 8-9-10 günlerde benim iğne etkim geçiyordu ama en sağlamı 15. Gün yapmak ve adeti beklemek 15. Günden önce yapılan çoğu test yanıltıcı oluyor

Bende sıfır belirti canım Oyüzden tutmamıştır diye düşünüyorum ama
Ben de öyle düşünüyorum sıfır belirti nerdeyse test gününü mü bekliyorsun acaba ne zaman test yapacaksın ben öylesine yaptım çıkacağını ümit ederek değil ve çatlatma iğnesi etkisini göreyim istedim ki gördüm de benim test ya çatlatma iğnesi etkisi ya da hatalı bence

Ben de öyle düşünüyorum sıfır belirti nerdeyse test gününü mü bekliyorsun acaba ne zaman test yapacaksın ben öylesine yaptım çıkacağını ümit ederek değil ve çatlatma iğnesi etkisini göreyim istedim ki gördüm de benim test ya çatlatma iğnesi etkisi ya da hatalı bence
Benim o durumdan karışık hatta bayada kadınlar kulübünde bununla ilgili konuşan yazan varmı diye baktım ama bulamadım şöyle ki ben iğnenin ertesi günü iğne etkisi nasıl bişey diye ve nezamana kadar sürüyor diye takip etmek istedim o gün çok çok silik çıktı sonraki gün yine silik ta ki cumartesi gününe kadar cumartesi pazar pazartesi silik çıkmadı negatif çıktı ama dünden beri de o ilk gördüğüm silikten bir tık daha koyu çıktı ablam veremedim hep aynı marka testle yaptım yani neden öyle oldu anlamadım hatta ozaman sordum iğnenin 5.6.günü benim testler negatif diye şaşırdım da çünkü herkes 12.güne kadar çıkıyor dediler hatta iğne bana etki etmedimi acaba diye de düşündüm 😂 dediğim gibi son iki gündür de çizgi var aynen belirtim hiç yok ne kasık ne bel ne göğüs ağrısı hiç biri yok

IMG_0539.jpeg

merhaba ben de 24 kasımda çatlatma iğnesi oldum 10. gün yani dün bu şekilde çoktu benim de moralim bozuldu tekrar test yapmadım göğüs hassasiyetim var normalde adetimden önce hep olur zaten arada kasık batmalarım oluyor o kadar bir daha ne zaman test yapacaksınız

Eki Görüntüle 3515164
merhaba ben de 24 kasımda çatlatma iğnesi oldum 10. gün yani dün bu şekilde çoktu benim de moralim bozuldu tekrar test yapmadım göğüs hassasiyetim var normalde adetimden önce hep olur zaten arada kasık batmalarım oluyor o kadar bir daha ne zaman test yapacaksınız
Benimde 9.günüm bugün ve 5.güne kadar idrar testi silik çıkarken 5.ve 6.gün negatifleşti son üç gündür tekrar çizgi çıkmaya başladı hatta daha koyu ilk çıkanlara göre ya benim ilk iğnem de bilmiyorum koyulaşarak devammı ediyor testler yoksa silikleşir mi ama iki gün negatifleşti hatta ozamana şaşırdım çünkü iğne etkisi herkesin 10.12.güne kadar devam ediyor diye yazıyorlar

Benimde 9.günüm bugün ve 5.güne kadar idrar testi silik çıkarken 5.ve 6.gün negatifleşti son üç gündür tekrar çizgi çıkmaya başladı hatta daha koyu ilk çıkanlara göre ya benim ilk iğnem de bilmiyorum koyulaşarak devammı ediyor testler yoksa silikleşir mi ama iki gün negatifleşti hatta ozamana şaşırdım çünkü iğne etkisi herkesin 10.12.güne kadar devam ediyor diye yazıyorlar
o zaman mecbur 14. günü bekleyeceğiz o kadar zor ki beklemek

X