Merhaba canım bende ilk kez bu ay ilaç tedavisine başladım da dün adetin 3.günü doktora gittim muayene etti ve letu verdi 7 gün boyunca günde 2 tane sabah akşam kullan ve 11 gün sonra gel dedi yani benim ilk olduğu için çok bilmiyorum ama burdan okuduklarım hep erken çağırılıyor benim doktor neden 11 gün sonra bilmiyorum bunu sordum kendisine e yumurtlama zamanı o güne denk gelir ondan dedi ama bilemedim sana sormak istedim
Merhaba. Letu bende kullandm ama 5 gün ve günde 1 taneydi. Zaten hesaplama yaparsan kafadan sana verdiği tarihte ortalama 14.güne yani yumurtlamaya tekabül ediyor
Merhaba. Letu bende kullandm ama 5 gün ve günde 1 taneydi. Zaten hesaplama yaparsan kafadan sana verdiği tarihte ortalama 14.güne yani yumurtlamaya tekabül ediyor
Oyüzden ozaman peki son sorum çatlatma iğnesi verdi diyelim yaptım ve gebelik oluşmazsa adet hemen mi olunuyor yoksa adet günüm nezamansa mı çünkü ben gecikmeli olan biriyimde iğne erken olamamı sağlar mı
Oyüzden ozaman peki son sorum çatlatma iğnesi verdi diyelim yaptım ve gebelik oluşmazsa adet hemen mi olunuyor yoksa adet günüm nezamansa mı çünkü ben gecikmeli olan biriyimde iğne erken olamamı sağlar mı