Hadi inşallahhhHenüz vermedim çok heyecanlıyım yarın testi tekrarlayıp gideceğim sonucu buraya yazarım
Benimde böyle olmuştu Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahHenüz vermedim çok heyecanlıyım yarın testi tekrarlayıp gideceğim sonucu buraya yazarım
Bence pozitif :)Bugün çatlatma iğnesi dahil 13. günüm erken gebelik testi silik çizgi çok silik ben mi görmek istediğim için görüyorum yoksa gerçekten mi pozitif arkadaşlar dün yaptığım teste negatifti bir yıldır deniyoruz umutlanmak da istemiyorum ilk çatlatma iğnem ilk attığım bugün sağdaki dün
14 ve 16 güne kadar beklemek gerekiyormuş benimde bugün 12 günüm 2 kez test yaptım fakat negatif çıktı biraz daha bekleyeceğim.Kızlar bugün başka bir testle tekrar idrar testi yaptım negatif yok galiba ilk yaptığım freely araştırdım biraz yalancı çizgi çıkartma durumu çokmuş bu sefer yaptığım awox
Kızlar bugün başka bir testle tekrar idrar testi yaptım negatif yok galiba ilk yaptığım freely araştırdım biraz yalancı çizgi çıkartma durumu çokmuş bu sefer yaptığım awox
İnşallah hamilesindir senin de güzel haberlerini bekliyorum14 ve 16 güne kadar beklemek gerekiyormuş benimde bugün 12 günüm 2 kez test yaptım fakat negatif çıktı biraz daha bekleyeceğim.
Biraz daha umut oldu içime teşekkür ederimBende awox hamileyken ufak bir çizgi çıkarmıştı başka testle tekrar etmenizi tavsiye ederim efme
Evet güzel haberlerini bekliyorum. Bende henüz regl olmadım ama dün yine negatif çıktı. Çok umudum yok bu ay :)Teşekkür ederimiğne dahil 16. Gün bugün henüz adet olmadım sürekli test yapıp durdum insan daha da stres oluyor gerçekten bekleyeceğim olursa da olmazsa da Allahtan buraya tekrar yazarım
Test yaptınız mı:)İnşallah hamilesindir senin de güzel haberlerini bekliyorum
Bence 16 17 ye kadar bekleyin kesinleşsin…Bugün çatlatma iğnesi dahil 13. günüm erken gebelik testi silik çizgi çok silik ben mi görmek istediğim için görüyorum yoksa gerçekten mi pozitif arkadaşlar dün yaptığım teste negatifti bir yıldır deniyoruz umutlanmak da istemiyorum ilk çatlatma iğnem ilk attığım bugün sağdaki dün
İğne hariç 14.günde negatifti kanda 16.günde pozitif görebildimTeşekkür ederimiğne dahil 16. Gün bugün henüz adet olmadım sürekli test yapıp durdum insan daha da stres oluyor gerçekten bekleyeceğim olursa da olmazsa da Allahtan buraya tekrar yazarım
Henüz yapmadım elimdeki erken gebelik testleri bittiTest yaptınız mı:)
Benim de iğne hariç 16 şuan beklemek çok yoruyorİğne hariç 14.günde negatifti kanda 16.günde pozitif görebildim