- 21 Ağustos 2024
- 510
- 126
Beklemek ayrı stresli ama beta artışını beklemek daha da stresli umarım vardırBenim de iğne hariç 16 şuan beklemek çok yoruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemek ayrı stresli ama beta artışını beklemek daha da stresli umarım vardırBenim de iğne hariç 16 şuan beklemek çok yoruyor
Amin canım inşallah hayırlısıMaalesef adet oldum önümüzdeki aylara bakacağız artık Rabbim sizlerin evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
benimde iğne dahil 13.günüm.. dün test yaptım negatif çıktı ama bilmiyorum adetime 4 gün var. tekrar test yapsam mı acaba bir değişkenlik olur mu olmaz mı bilmiyorumHenüz yapmadım elimdeki erken gebelik testleri bitti Sadece kaset test kaldı onunla yapsam çıkar mı bilemiyorum kasık ağrılarım var hafif hafif adet mi yoksa hamilelik mi bilmiyorum hamile olduğuma yorup kendimi de umutlandırmak istemiyorum sanırım adet olacağım
Ben regl oldum ne yazık kiHenüz yapmadım elimdeki erken gebelik testleri bitti Sadece kaset test kaldı onunla yapsam çıkar mı bilemiyorum kasık ağrılarım var hafif hafif adet mi yoksa hamilelik mi bilmiyorum hamile olduğuma yorup kendimi de umutlandırmak istemiyorum sanırım adet olacağım
14. Gün hem kanda hem idrar da mı negatifti benim 14. Gün negatif kanda 16. Gün bugün hala regl olmadımİğne hariç 14.günde negatifti kanda 16.günde pozitif görebildim
Geçen birisinde okudum doktoru aşılama gününü sayma demişTeşekkür ederim iğne dahil 16. Gün bugün henüz adet olmadım sürekli test yapıp durdum insan daha da stres oluyor gerçekten bekleyeceğim olursa da olmazsa da Allahtan buraya tekrar yazarım
Banada dedi Dr iğne gününü sayma diye iğneden sonraki günden 14 günü bekliyecez dediGeçen birisinde okudum doktoru aşılama gününü sayma demiş
İğnenin etkisi geçmiştir canım birkaç gün daha bekle sonra testi tekrar et inşallah hamilesindir Bende bu sefer kontrole gittiğimde bir yumurtam kist olarak büyümüş 1 ay doğum kontrol hapı kullandım inşallah geçmiştir yakın zamanda randevum var denemeye dönmek ve güzel haberi almak için bende can atıyorumBenimde iğne hariç 9.gün kasıklarımda adet sancısı gibi var ve midem bulanmaya başladı bugün testim negatife döndü dün acaba adet mi olcam
İnşallah canım ya hepimiz alalım ama bugün hiç belirtim yok mesela normalim çok bakalım bir kaç güne belli olurİğnenin etkisi geçmiştir canım birkaç gün daha bekle sonra testi tekrar et inşallah hamilesindir Bende bu sefer kontrole gittiğimde bir yumurtam kist olarak büyümüş 1 ay doğum kontrol hapı kullandım inşallah geçmiştir yakın zamanda randevum var denemeye dönmek ve güzel haberi almak için bende can atıyorum
Çok güzel haberİğne hariç 14.günde negatifti kanda 16.günde pozitif görebildim
Kimyasal olduÇok güzel haber
Kimyasal nasıl oluyor cnm.Bende bugün ergen gebelik testi yaptım idrarda pozitif çıktı sonra kan verdim 1.2 çıktı.En sonra akşamına regl oldum.Ben yumurta takibi yaptırmıştım ovittelle nin tam 14.gunu regl oldum.uzucu yani nasipKimyasal oldu
İğnenin 14.günü 2.4 dü kanda 16. Günü 14.5 çıktı sonra 2 günde bir iki katı arttı 800 e kadar. Aradan bir hafta sonra işte beta 800lerdeyken leke geldi kan verdim normal olması gerekendi. Ama akşama doğru leke yerini kanamaya bıraktı. Ertesi gün tekrar kan verdiğimde 200 e düşmüştü beta. Sonrasında normali regl gibi oldu ama neredeyse 15 gün sürdü toplam lekelenme kanama tekrar lekelenme şeklinde.Kimyasal nasıl oluyor cnm.Bende bugün ergen gebelik testi yaptım idrarda pozitif çıktı sonra kan verdim 1.2 çıktı.En sonra akşamına regl oldum.Ben yumurta takibi yaptırmıştım ovittelle nin tam 14.gunu regl oldum.uzucu yani nasip
Merhaba canım bende ilk kez bu ay ilaç tedavisine başladım da dün adetin 3.günü doktora gittim muayene etti ve letu verdi 7 gün boyunca günde 2 tane sabah akşam kullan ve 11 gün sonra gel dedi yani benim ilk olduğu için çok bilmiyorum ama burdan okuduklarım hep erken çağırılıyor benim doktor neden 11 gün sonra bilmiyorum bunu sordum kendisine e yumurtlama zamanı o güne denk gelir ondan dedi ama bilemedim sana sormak istedimİğnenin 14.günü 2.4 dü kanda 16. Günü 14.5 çıktı sonra 2 günde bir iki katı arttı 800 e kadar. Aradan bir hafta sonra işte beta 800lerdeyken leke geldi kan verdim normal olması gerekendi. Ama akşama doğru leke yerini kanamaya bıraktı. Ertesi gün tekrar kan verdiğimde 200 e düşmüştü beta. Sonrasında normali regl gibi oldu ama neredeyse 15 gün sürdü toplam lekelenme kanama tekrar lekelenme şeklinde.