Çatlatma iğnesi 9.gün beta hcg 3.2 adete 10 gün var böyle olan sonra gebe çıkan var mı ?

Bana 2 sinde yapıp 12 si gel dedi kimsenin on günde belli olmamış neden öyle bir tarih verdi anlamadım ben de biraz daha geçsin diye 15 ine aldım randevuyu
Bana da 10 gun sonra gel dedi doktorum. Bugun gittim ultrasonla bakacak yumurta catlamis mi catlamamis mi gorucez sandim, hic bakmadi, beta hcg testi yap dedi sadece. Test sonucu 5.3 cikti, 2 gun sonra bi daha yap dedi.

İğne etkisi de olabiliyormuş ama herkes iğneden sonra 15. Günde sonuç almış genelde etkileri tamamen bitiyormuş iğnelerin 5 gün daha beklersen bence daha iyi sonuç alırsın
Aynen beklicem benimde umudum yoksa bu ayda olmazsa doktor rahim filmi önerdi onu cektirecegim

Insallah benim yumurtalarda kist olmaz akip gider. Acaba diger yumurtalar catladi mi diye merak ediyorum. Tam 14. Gunde lh testinde pozitif gordum, ertesi gun siliklesti ama karnimda agriyor regl olacak gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…