-
- Konu Sahibi astralseyahat
Yumurta çatladı mi ona bakmak içinBana 2 sinde yapıp 12 si gel dedi kimsenin on günde belli olmamış neden öyle bir tarih verdi anlamadım ben de biraz daha geçsin diye 15 ine aldım randevuyu
İğneyi vururken biri 21 biri 22 mm biri de 14 mm idi bunlar zaten çatlar 36 saate demişti ama bakalım inşallah bir hafta daha bekleyeceğiz inşallah siz pozitif olursunuz bana da umut olurYumurta çatladı mi ona bakmak için
Benim 1 yumrtam kalmıştı çatlamayan 19 mm kısmet inşallah inşallah canımİğneyi vururken biri 21 biri 22 mm biri de 14 mm idi bunlar zaten çatlar 36 saate demişti ama bakalım inşallah bir hafta daha bekleyeceğiz inşallah siz pozitif olursunuz bana da umut olur
İğne etksıınden oluyor canım kasık ağrısı sonra geçti benimBen de 2 sinde iğne vuruldum kasık ağrım çok arttı şu an bile var sizde bir belirti var mı ben hiç test yapmadım yalancı negatif çok oluyor diye
Bana da 10 gun sonra gel dedi doktorum. Bugun gittim ultrasonla bakacak yumurta catlamis mi catlamamis mi gorucez sandim, hic bakmadi, beta hcg testi yap dedi sadece. Test sonucu 5.3 cikti, 2 gun sonra bi daha yap dedi.Bana 2 sinde yapıp 12 si gel dedi kimsenin on günde belli olmamış neden öyle bir tarih verdi anlamadım ben de biraz daha geçsin diye 15 ine aldım randevuyu
Evet erken kimse kesin sonuç almamış belirti var mı sende canımBugün 10gun oldu erken demi test için kızlar daha reglime 10gun var
Tüh tek umudum kasık ağrısıydıİğne etksıınden oluyor canım kasık ağrısı sonra geçti benim
İğne etkisi de olabiliyormuş ama herkes iğneden sonra 15. Günde sonuç almış genelde etkileri tamamen bitiyormuş iğnelerin 5 gün daha beklersen bence daha iyi sonuç alırsınGöğüs ağrısı var biraz bide karnında belimde ağrı oluyor ara ara
Dur canım hemen umutsuzluğa kapılmaTüh tek umudum kasık ağrısıydı
İnşallah gıderek yukselır benim de bugün 12.gunBana da 10 gun sonra gel dedi doktorum. Bugun gittim ultrasonla bakacak yumurta catlamis mi catlamamis mi gorucez sandim, hic bakmadi, beta hcg testi yap dedi sadece. Test sonucu 5.3 cikti, 2 gun sonra bi daha yap dedi.
Aynen beklicem benimde umudum yoksa bu ayda olmazsa doktor rahim filmi önerdi onu cektirecegimİğne etkisi de olabiliyormuş ama herkes iğneden sonra 15. Günde sonuç almış genelde etkileri tamamen bitiyormuş iğnelerin 5 gün daha beklersen bence daha iyi sonuç alırsın
acıyormuş sanırım çekerken ama umarım hiç hiç gerek kalmaz hiç birimizeAynen beklicem benimde umudum yoksa bu ayda olmazsa doktor rahim filmi önerdi onu cektirecegim
Ne zaman test yapacaksin?İnşallah gıderek yukselır benim de bugün 12.gun
Insallah benim yumurtalarda kist olmaz akip gider. Acaba diger yumurtalar catladi mi diye merak ediyorum. Tam 14. Gunde lh testinde pozitif gordum, ertesi gun siliklesti ama karnimda agriyor regl olacak gibi hissediyorumBen ilk defa aralikta kullandim, doktorum izinliydi baska doktora yonlendirdi beni, yeni doktor ilgilenmedi bi sey demedi, kendi doktorum gelince de bakti yumurta dedigin gibi cok buyumus igne vermedi. Zaten birkac tane de kucuk vardi, kendiliginden catlayan da olmamis pcos yuzunden, sonra tarlusal kullan regl ol dedi, bence kullanmasam da regl olurdum cunku sorun yasamiyorum regl konusunda sadece dongu surem 32-35 gun civari. Her neyse, tarlusal kullandim, regl oldum, 2/3/4/5/6.gun femara kullandim, 8.gun doktora gittim, onceki aydan bi sey kalmamis regl olunca akip gitmisler yeni 1 tane yumurta vardi, 9.gun 31ocakta igne yaptirdim.
Narkoz alıp yaptıracam canım uyutularak yoksa dayanamam gerçekten zor diyoldiyoelaeacıyormuş sanırım çekerken ama umarım hiç hiç gerek kalmaz hiç birimize
Ben narkozsuz oldum tüpler kapalıysa çok ağrılı oluyor Muş . Benım acık çıktığı ıcın hıc zorlanmadım çok kolay geçtiNarkoz alıp yaptıracam canım uyutularak yoksa dayanamam gerçekten zor diyoldiyoelae
Adet ağrısı var yapmaya korkuyorumNe zaman test yapacaksin?