- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 372
- 31
- Konu Sahibi ugurbocegi72
Yarında yapın sonra kan verin artıkBıgun 13 . Gün silik cıktı gebelik testi ama halla ilacın etkisi gecmemismi emin degilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarında yapın sonra kan verin artıkBıgun 13 . Gün silik cıktı gebelik testi ama halla ilacın etkisi gecmemismi emin degilim
Öyle yapacam . İnsallah vardır dualarınızı bekliyorumYarında yapın sonra kan verin artık
Dualarım sizinle benimde bilgilendirin inş evladınız sizinledir benimde bugün iğnenin 8.günü adetime de tam bir hafta varÖyle yapacam . İnsallah vardır dualarınızı bekliyorum
Allah razı olsun insallah seninde tutmustur benimde . Yarın test yapacam idrar yine cift cıkarsaDualarım sizinle benimde bilgilendirin inş evladınız sizinledir benimde bugün iğnenin 8.günü adetime de tam bir hafta var
Canım merhaba doktorun soyledigi ilişki günlerine dikat et gerisi artık allaha kalmıs insallah tutar pcoslularda daha fazla avantaj oluyor kac yumurtan gelisti . Doktorun bilgi verdimi bu konuda igneden sonra kasık agrısı oluyor normal bu ama oyle cok sidetli degil hafif kramp seklinde insallah tutar banada dua et olurmu yarın test verecemKızlar merhaba bende bu ay femara kullandım büyümesi için yarın çatlatma iğnesi vurulucam öncesinde veya sonrasında dikkat etmem gereken bir şey var mı ilk defa olucam ağrı falan yapıyor mu birde bayrama denk geldiği için yoğun gecicek aklım takıldı tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi ? Bende de pkos var ama adetlerim duzenlidir eşimde de sıkıntı yok 2 yıllık evliyim 1 düşük yaşadım. 1 yıldır kendiliğinden olmadı şimdi ilk defa femara ve çatlatma iğnesi denicem merak ediyorum ağrı falan oluyor mu ?
Ovülasyon yaptım bugün ikinci çizgi silik çıktıAllah razı olsun insallah seninde tutmustur benimde . Yarın test yapacam idrar yine cift cıkarsa
Ovalasyonu niye yaptınkiOvülasyon yaptım bugün ikinci çizgi silik çıktı
Meraktan yapmıştım sadece az önce de gebelik testi yaptım negatif çıktı sanırım iğne etkisi kalmadı bende paylaşıyorumOvalasyonu niye yaptınki
Meraktan yapmıştım sadece az önce de gebelik testi yaptım negatif çıktı sanırım iğne etkisi kalmadı bende paylaşıyorum
Bi sorum olucak size benim bat 7 kaldı bu önemli mi acaba test yapma günü için 23 24 günde bir regl olurumOvalasyonu niye yaptınki
İgnenin kacıncı günü o onemliBi sorum olucak size benim bat 7 kaldı bu önemli mi acaba test yapma günü için 23 24 günde bir regl olurum
İğneden sonra 9.güne girdim 8.gün negatif di testim sizin son durum ne pozitif gördünüz müİgnenin kacıncı günü o onemli
Ovülasyon hamilelerde pik çıkıyormuş öyle okudum hepOvalasyonu niye yaptınki
14.günü kan testi yaparsanız belli olur ben az once test yaptım negatif igne etkisi 13.günde yeni gecti bu saaten sonrada pozitiflesecegini düşünmüyorum. Herseyde var bir hayırİğneden sonra 9.güne girdim 8.gün negatif di testim sizin son durum ne pozitif gördünüz mü
Doktor yarın bakicam yumurtalarima ve iğne yapacağız demişti bakalım yarın belli olacak rabbim bu ugraşlarımızın mükafatını versin inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin canım bizleredeCanım merhaba doktorun soyledigi ilişki günlerine dikat et gerisi artık allaha kalmıs insallah tutar pcoslularda daha fazla avantaj oluyor kac yumurtan gelisti . Doktorun bilgi verdimi bu konuda igneden sonra kasık agrısı oluyor normal bu ama oyle cok sidetli degil hafif kramp seklinde insallah tutar banada dua et olurmu yarın test verecem
Sİz test yaptınız mı sizin gününüz doldu sanırım14.günü kan testi yaparsanız belli olur ben az once test yaptım negatif igne etkisi 13.günde yeni gecti bu saaten sonrada pozitiflesecegini düşünmüyorum. Herseyde var bir hayır
Bıgun yaptım kan testi malesef negatif iğne etkisi 14 güne kadar sürdü . Sabırlı olun kan testi yapmayın insallah sizinki tutarSİz test yaptınız mı sizin gününüz doldu sanırım
Hakkımızda hayırlısı kardeşimBıgun yaptım kan testi malesef negatif iğne etkisi 14 güne kadar sürdü . Sabırlı olun kan testi yapmayın insallah sizinki tutar
Ben de 23 haziran da vuruldum hala bekliyorum. Hemen test yapmayacağım regl günüme kadar beklemeyi düşünüyorumCatlatma ignesinin 7. Günğ akıntım artı 5.6 günlerinde hic yoktu sizde nasıl oluyor catlatma ignesi etkisimi bu ay catlatma ignesi kulananlar burada toplanalım