- 1 Şubat 2023
- 184
- 189
- 29
- Konu Sahibi ugurbocegi72
Catlatma ignesinin 7. Günğ akıntım artı 5.6 günlerinde hic yoktu sizde nasıl oluyor catlatma ignesi etkisimi bu ay catlatma ignesi kulananlar burada toplanalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba sonucun ne oldu bende bugün vuruldum çatlatma iğnesiCatlatma ignesinin 7. Günğ akıntım artı 5.6 günlerinde hic yoktu sizde nasıl oluyor catlatma ignesi etkisimi bu ay catlatma ignesi kulananlar burada toplanalım
Canım 11. Gün bugun test iki cizgi ama halla ignenin etkisi test yapmayı düşünmüyorum şimdilik bakalım insallah ikimizinde tutarCanım merhaba sonucun ne oldu bende bugün vuruldum çatlatma iğnesi
İgneyi vurulduktan 36 saat sonra ilişki dedi ve ondan sonraki gün tekrar iliski sonra gün asırı isterseniz devam edin ama en onemlisi bu iki gün dedi testi igneyi vurdugun günün 15. Günü yaparsan dogru sonuc olur ondan once yalancı pozitif cıkabiliyor diyorlar kiminde 8 kiminde 14 güne kadar bile ihne etkisi devam edebiliyormusBişey sormak istiyorum benim 2 yumurtam oldu 17 mm ikiside sence yeterli büyüklüktemi?? Ve bu süreç nasıl ilerlemeli yani ne zaman test yapmalıyım ilişki nasıl olmalı size doktorunuz ne dedi ben unuttum doktora sormayı
İgneyi vurulduktan 36 saat sonra ilişki dedi ve ondan sonraki gün tekrar iliski sonra gün asırı isterseniz devam edin ama en onemlisi bu iki gün dedi testi igneyi vurdugun günün 15. Günü yaparsan dogru sonuc olur ondan once yalancı pozitif cıkabiliyor diyorlar kiminde 8 kiminde 14 güne kadar bile ihne etkisi devam edebiliyormus
Yumurta büyüklügude iyi bence igneyi ne zaman vurdunuz
Evet . Yarımdan itibaren saysanız daha dogru olabilirİğneyi bugün vuruldum yarın akşam ilişki dedi bugünden itibaren mi 15 gün sayacağım
Tamam canım teşekkür ederim inşallah pozitif sonuçlar alırız siz nasıl tedavi gördünüz iğneylemi ilaçla mı sorununuz neydi?Evet . Yarımdan itibaren saysanız daha dogru olabilir
Tamam canım teşekkür ederim inşallah pozitif sonuçlar alırız siz nasıl tedavi gördünüz iğneylemi ilaçla mı sorununuz neydi?
Sanırım sizinle aynı zaman vurulduk iğneleri hep sizi görüyorum buralarda Bugün 6. Günüm biraz temizlik yaptım krema gibi açık sarı akıntı be kaşık batması başlaCatlatma ignesinin 7. Günğ akıntım artı 5.6 günlerinde hic yoktu sizde nasıl oluyor catlatma ignesi etkisimi bu ay catlatma ignesi kulananlar burada toplanalım
Sanırım sizinle aynı zaman vurulduk iğneleri hep sizi görüyorum buralarda Bugün 6. Günüm biraz temizlik yaptım krema gibi açık sarı akıntı be kaşık batması başl
Aynı duyguları paylaşıyoruz benimde ilk bende 17 sinde vuruldum13 haziranda vuruldum fanım ben hayırlısı olur insallah hakımızda umarım güzel haberi alırız ilk igne vurulmuşum oldugu için biraz heyecanlıyım acıkcası
Test yaptınızmı igne etkisi gecmismiAynı duyguları paylaşıyoruz benimde ilk bende 17 sinde vuruldum
En son iğnenin 5.gün yaptım siliktiTest yaptınızmı igne etkisi gecmismi
Sizin baya olmuş test yaptınız mı merak içindeyim maruz görünTest yaptınızmı igne etkisi gecmismi
Sizin baya olmuş test yaptınız mı merak içindeyim maruz g
Bıgun 13 . Gün silik cıktı gebelik testi ama halla ilacın etkisi gecmemismi emin degilimSizin baya olmuş test yaptınız mı merak içindeyim maruz görün