- 11 Eylül 2016
- 35
- 49
- 88
- 33
- Konu Sahibi Siladuygu91
-
Adet gününüz ne zamanMERHABA ARKADAŞLAR KLOMEN TEDAVİSİNDEN SONRA 03.07.2023 ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIM.BUGÜN 16.GÜNÜM 13.GÜN KAN TESTİM 1,47 ÇIKTI HALEN ADET OLMADIMBEN GİBİ BEKLEYEN VEYA NEGATİFTEN SONRA POZİTİFİ GÖREN VARMI
DÜNDÜ ADET GÜNÜMAdet gününüz ne zaman
Bende senin gibi beklemedeyim canım. 8 temmuzda oldum çatlatma iğnesini bugün 10 gün oldu daha yarın kan vermeyi düşünüyorumMERHABA ARKADAŞLAR KLOMEN TEDAVİSİNDEN SONRA 03.07.2023 ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIM.BUGÜN 16.GÜNÜM 13.GÜN KAN TESTİM 1,47 ÇIKTI HALEN ADET OLMADIMBEN GİBİ BEKLEYEN VEYA NEGATİFTEN SONRA POZİTİFİ GÖREN VARMI
Bekle bakalım yükselebilr değerDÜNDÜ ADET GÜNÜM
inşallah güzel haberler alırız ,Bende senin gibi beklemedeyim canım. 8 temmuzda oldum çatlatma iğnesini bugün 10 gün oldu daha yarın kan vermeyi düşünüyorum
İğne vurulalı yarın 11 . Gün olacaksa erken veriyorsunuz kanı en az 14 gün geçsin öyle kan ver canmBende senin gibi beklemedeyim canım. 8 temmuzda oldum çatlatma iğnesini bugün 10 gün oldu daha yarın kan vermeyi düşünüyorum
Hadi ya çıkmazmi.diyorsunuzİğne vurulalı yarın 11 . Gün olacaksa erken veriyorsunuz kanı en az 14 gün geçsin öyle kan ver canm
Yanıltıcı olurHadi ya çıkmazmi.diyorsunuz
Canım ben de 1 Temmuzda catlatma iğnesi oldum ama ben de hala adet olmadım 19. Gün bile olan varmış o yüzden bekliyorumMERHABA ARKADAŞLAR KLOMEN TEDAVİSİNDEN SONRA 03.07.2023 ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIM.BUGÜN 16.GÜNÜM 13.GÜN KAN TESTİM 1,47 ÇIKTI HALEN ADET OLMADIMBEN GİBİ BEKLEYEN VEYA NEGATİFTEN SONRA POZİTİFİ GÖREN VARMI
hadi inşallahBekle bakalım yükselebilr değer
güzel haberler alırız inlallah hep beraber ilk deneyimim sanki var hissindeyim ama ilmyrm beklemek en iyisiCanım ben de 1 Temmuzda catlatma iğnesi oldum ama ben de hala adet olmadım 19. Gün bile olan varmış o yüzden bekliyorum
Insallah canım. Aslında hic adet belirtim yok ama yine de korkuyorum sessiz sedasız gelirse diye. Bir de dün kan verdim ben ama beta 3 çıktı. Yani gebelik yok aslında ama insan adet olmadan ikna olamıyor.hadi inşallah
güzel haberler alırız inlallah hep beraber ilk deneyimim sanki var hissindeyim ama ilmyrm beklemek en iyis
MERHABA ARKADAŞLAR KLOMEN TEDAVİSİNDEN SONRA 03.07.2023 ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIM.BUGÜN 16.GÜNÜM 13.GÜN KAN TESTİM 1,47 ÇIKTI HALEN ADET OLMADIMBEN GİBİ BEKLEYEN VEYA NEGATİFTEN SONRA POZİTİFİ GÖREN VARMI
Merhaba inşallah vardır hayırlısıyla ben de geçtim yolundan ve 18 günüm de adet oldum klomen kullanıyorum kafana takma valla bak asla deme olacak mıyım var mı acaba belirtisi de yok gebelik belitisi=regl belitisi aynılar adet günün de geçmiş bugün de bekle yarın kan vermediysen geçikmele beraber 5 gün bekle sonra kan ver inşallah hayırlısıyla vardırMERHABA ARKADAŞLAR KLOMEN TEDAVİSİNDEN SONRA 03.07.2023 ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIM.BUGÜN 16.GÜNÜM 13.GÜN KAN TESTİM 1,47 ÇIKTI HALEN ADET OLMADIMBEN GİBİ BEKLEYEN VEYA NEGATİFTEN SONRA POZİTİFİ GÖREN VARMI
çok teşekkür ederim tamamdır:)Merhaba inşallah vardır hayırlısıyla ben de geçtim yolundan ve 18 günüm de adet oldum klomen kullanıyorum kafana takma valla bak asla deme olacak mıyım var mı acaba belirtisi de yok gebelik belitisi=regl belitisi aynılar adet günün de geçmiş bugün de bekle yarın kan vermediysen geçikmele beraber 5 gün bekle sonra kan ver inşallah hayırlısıyla vardır
Merhaba son durumunuz nedir inşallah hamilesinizdirkızlar halen regli olmadım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?