- 6 Ekim 2022
- 13
- 4
- 6
- 31
- Konu Sahibi Siladuygu91
-
Adet gününüz ne zaman
Merhaba benim ikinci çatlatma tedavim adetıme bırgün kaldı normslde belırtı gorurken hıc bıse yok şuan üç gun once silik çizgı gormuştumdün tek çizgi bu durumu yaşayan varmıMERHABA ARKADAŞLAR KLOMEN TEDAVİSİNDEN SONRA 03.07.2023 ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIM.BUGÜN 16.GÜNÜM 13.GÜN KAN TESTİM 1,47 ÇIKTI HALEN ADET OLMADIMBEN GİBİ BEKLEYEN VEYA NEGATİFTEN SONRA POZİTİFİ GÖREN VARMI
Çatlama iğnesinin belirtisi demekki yeni geçti bi kaç gün sonra tekrarla veya çatlama iğnesinden 14 gün sonra kan verebilirsinMerhaba benim ikinci çatlatma tedavim adetıme bırgün kaldı normslde belırtı gorurken hıc bıse yok şuan üç gun once silik çizgı gormuştumdün tek çizgi bu durumu yaşayan varmı
Teşekkür ederimÇatlama iğnesinin belirtisi demekki yeni geçti bi kaç gün sonra tekrarla veya çatlama iğnesinden 14 gün sonra kan verebilirsin
merhaba sonuclandımı acaba ?Ben de dün aşılama oldum inşallah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olur da bebişlerimize sağ salim kavuşuruzaşılama ve sonrası çok ağrısız ve rahat geçti benim o yüzden içimde bi korku var olmamış mıdır diye aranızda benim gibi ağrısız geçiren var mı
Merhaba, bugün test yaptım negatif çıktı. Yarın kendimi toplarsam kan testi vereceğimmerhaba sonuclandımı acaba ?
hayırlısı olsun bende çatlatma iğnesinin bugun 13. günü kaset testte negatif cıktı hala beklemelimiyim bilmiyorum. :/Merhaba, bugün test yaptım negatif çıktı. Yarın kendimi toplarsam kan testi vereceğim
Kan vermediniz mi hiç? Aynı durumdayız demek ki inşallah güzel sonuçlar alırızhayırlısı olsun bende çatlatma iğnesinin bugun 13. günü kaset testte negatif cıktı hala beklemelimiyim bilmiyorum. :/
Hayır kaset testten bir dahamı yapsam dıyorum ama sanki umudum yok gibiKan vermediniz mi hiç? Aynı durumdayız demek ki inşallah güzel sonuçlar alırız
Ben de umutsuzum ama bi yanım da umutlu belki bi mucize olur bakalım dua ediyorum bol bolHayır kaset testten bir dahamı yapsam dıyorum ama sanki umudum yok gibi
Dayanamadım şimdi yine yaptım yine aynı şekil tam negatif gölge vs yok :/Ben de umutsuzum ama bi yanım da umutlu belki bi mucize olur bakalım dua ediyorum bol bol
Erken gebelik mi yaptınız yoksa normal test miDayanamadım şimdi yine yaptım yine aynı şekil tam negatif gölge vs yok :/
normal test , sizde durumlar nasılErken gebelik mi yaptınız yoksa normal test mi
Normal testte çıkmaması normal bence, onlar adet geçince gösteriyor sanırım. Ben erken gebelik testiyle negatifi gördüm ama akşam gene de kan vereceğim içten içe boşa beklemek istemiyorumnormal test , sizde durumlar nasıl
merhaba , naptınız sonuclandımı ?Normal testte çıkmaması normal bence, onlar adet geçince gösteriyor sanırım. Ben erken gebelik testiyle negatifi gördüm ama akşam gene de kan vereceğim içten içe boşa beklemek istemiyorum
Merhaba maalesef negatifmerhaba , naptınız sonuclandımı ?
Merhaba konunun üstünden baya geçmiş ama sonucunuz ne gebelik olmuştur inşallahnormal test , sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?