Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 13.gün silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

venusmercan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
299
381
Herkese selam. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlara bir sorum olacak. Bugün çatlatma iğnesi olalı iğne günüyle beraber 13. Gün bugün, 10.gün itibariyle test yaptım 10-11-12. Günlerde telefon kamerasında görünmeyecek kadar hayali çizgiler vardı. Ancak bugün biraz belirgin bir silik çizgi gördüm.ve 1 saatten sonra çıkmış olmalı.. ilk 10 dk dan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın yazıyor ama diğer günlerde neden bekledikçe koyulaşmadı acaba?
69A9072E-76A0-4458-9137-A72FCFC29BB0.jpeg

Kan verin varsa çıkar. Ben iğne prospektüsünde 10.günden önce idrar ya da kan testi yapmayınız yazdığından 2 aydır 11.gün kan veriyorum 0.0 bazen iğne etkisi olabiliyor 14.güne kadar. Ama ilk çıkmadığı için pek sanmıyorum. Ama inşallah vardır. 🤲🏻

Kan verin varsa çıkar. Ben iğne prospektüsünde 10.günden önce idrar ya da kan testi yapmayınız yazdığından 2 aydır 11.gün kan veriyorum 0.0 bazen iğne etkisi olabiliyor 14.güne kadar. Ama ilk çıkmadığı için pek sanmıyorum. Ama inşallah vardır. 🤲🏻
Evet 14. Gün de silik çizgi gördüğüm oldu benim geçen ay.. ancak ilk defa bu kadar belirgin silik çizgiyle karşılaştım😂 umarım vardır bu akşam yine yapacağım. Teşekkür ederim bu arada, hiç sanmıyorum ama inşallah🙏🏻

Evet 14. Gün de silik çizgi gördüğüm oldu benim geçen ay.. ancak ilk defa bu kadar belirgin silik çizgiyle karşılaştım😂 umarım vardır bu akşam yine yapacağım. Teşekkür ederim bu arada, hiç sanmıyorum ama inşallah🙏🏻
14. Gün bile silik çizgi mi olmuştu. 😱

Ilk defa duyuyorum bu bilgiyi diger arkadaşlara ds iletirim kafası karışan çok oluyor haliyle.
şöyle söyleyeyim 14. gün silik çizgi görünce ben de umutlanmıştım. 15. gün öğlen tekrar baktım biraz daha azalmış ancak hala silik çizgi vardı. fakat azaldığı için bir daha yapmadım sonra da regl oldum zaten. bünyeden bünyeye değişiyormuş atılma süresi, benden geç çıkıyor demek ki

şöyle söyleyeyim 14. gün silik çizgi görünce ben de umutlanmıştım. 15. gün öğlen tekrar baktım biraz daha azalmış ancak hala silik çizgi vardı. fakat azaldığı için bir daha yapmadım sonra da regl oldum zaten. bünyeden bünyeye değişiyormuş atılma süresi, benden geç çıkıyor demek ki
Allahran bilincli bi şekilde koyuluğu takip etmissiniz yoksa büyük hayal kırıklığı olurdu. 😔 Ben de 8.güne kadar yaptım test 8.gün artık bembeyazdı.

Hayırlısı olsun ben bu forumda gördüm yalancı pozitifin ne kadar yaygın olduğunu 🙄gerçekten inanılmaz birşey.
Hayret ediyorum cuma 14. Gündü çok silik çizgi 15 ve 16. Günlerde de çıkmaya devam etti silik çizgi ama hiçbir koyulaşma olmadığı için anlamsız olduğunu düşünüyorum

Ben de bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım ama 10. Gün akşamı test yaptım silik çizgi vardı iğne etkisisdir dedim 13. Gün akşamı yaptım çizgi netti kanka gittim o akşam hamileydim sabah test yaptım evde o da çok çok belirgin çıktı şaşırdım sizdekinin iğne belirtisi olduğunu düşünmüyorum ben kimyasal geçirdiğinizi düşünüyorum

Ben de bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım ama 10. Gün akşamı test yaptım silik çizgi vardı iğne etkisisdir dedim 13. Gün akşamı yaptım çizgi netti kanka gittim o akşam hamileydim sabah test yaptım evde o da çok çok belirgin çıktı şaşırdım sizdekinin iğne belirtisi olduğunu düşünmüyorum ben kimyasal geçirdiğinizi düşünüyorum

Bugün 16.gün yine çok silik bir çizgi çıktı ama bunlar ilk 10 dakikada çıkmıyor. Acaba kuruma çizgisi mi?

Sizin adınıza çok sevindim bu arada💖

X