Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
19. Gün canım. 18 sanıyordum yanlış yazmışım yukarı. Belkide kist oldu yumurta çatlamadı
Kötü düşünme bende 18. Ci günü oldum ama igne olduğun günü saymadan sayarsam 19. Gunu gece adet oldum kist filan da olmamış kötü düşünme canım

Siz ne zamandır bekliyorsunuz canım. Bende annemler evlendikten 9 sene sonra olmuşum bende de öyle bi durum olabilir
1 yıl oluyor erken gibi ama işte ailedekileri göz önünde bulundurmak istedim, süreyi nekadar uzzatırsam tedavide okadar zorlaşıcak dye düşündüm

Merhaba , bende yaklaşık 1 yıldır bebek için uğraşanlardanım. 3 kere klomen+ovitrelle tedavisi gördüm. her seferinde bu sefer kesin oldu diyerek heveslendim ve hayal kırıklığı yaşadım. süreç uzun ve zor. bugün 3.iğnemin 10. günü. idrar testim 9. günde pozitifken 10. günde yani bu sabah negatifi gördüm ve nefes bile alamaz durumdayım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.

Allah tüm beklenti içinde olanlara yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberler alırız heepimizde umudunuzu yitirmeyin :)

Amin canım gerçekten zor bir süreç sabır istiyor Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin

anladım bende 4kasımda yaptırdım bekliyorum ama iğnenin yan etkileri çok kötü ya özellikle halsizlik uykusuzluk, bende bekliyorum haftaya pazartesi salı gibi kan versem mi diye düşündüm

Selam , hayır 2 kasımda yapıldı , iğnein yapıldığı gün ben 1. gün gibi hesaplıyorum :)
anladım bende 4kasımda yaptırdım bekliyorum ama iğnenin yan etkileri çok kötü ya özellikle halsizlik uykusuzluk, bende bekliyorum haftaya pazartesi salı gibi kan versem mi diye düşündüm

Canım gec döllenme olduysa negatif çıkabilir doktorum bana 15.günden önce test yapma die uyarida bulundu biraz daha bekle ve kan tahlili yaptir idrarda yapmıssin idrarda çıkmayabiliyormuş

Merhaba, geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 4 yumurtam oluşmuştu. Ama reglim gününde geldi. Doktor 3 ay deneyin olmazsa gelin demişti. Bu ay da reglim 6 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı. Biraz üzüldüm. Arasıra sol kasımda batma oluyor. sizce hamile olabilir miyim yoksa kis olabilir mi? hiç gecikme olmamıştı bu aya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…