- 9 Kasım 2019
- 170
- 160
- 33
17. Gün bugun, yaptım kan tahlili negatif
Bende yarın başlıycam senle aynı gün kontrole gidicemNe zaman baslicaksin ben pazartesi başlıcam ondan sonraki pazartesi de kontrole gidicem
Bende geçen ay ilk kez vuruldum iğneyi ama olmadı benim canım inşallah senin tutar.ilk denemede ovitrelle iğne kullanıp hamile kalan arkadaşlar varmı
Bende yarın başlıycam senle aynı gün kontrole gidicem
Hasta oldun mu canımAdet bekliyorum hala tık yok
Amin hepimiz için inşallahHayırlısı olsun canım benimm
Olmadim yaa, yarin doktora gidicem. 18. Gun bugünHasta oldun mu canım
inşallah pek umutlu değilim açıkcasıBende geçen ay ilk kez vuruldum iğneyi ama olmadı benim canım inşallah senin tutar.
ilk denemen mi canımOlmadim yaa, yarin doktora gidicem. 18. Gun bugün
Evet ilkti, tüp bebege başlıycam artik. Senin kaçıncı günün.ilk denemen mi canım
Evet ilkti, tüp bebege başlıycam artik. Senin kaçıncı günün.
Ne zamandır bebiş istiyorsunuz
Rabbim tez zamanda nasip etsin. Olmadın ya belirtin falan var mı belki idrar testinde çıkmamış olabilir1.5 sene canım. Eşte problem var ama,tup bebek şart bize su an
Siz ne zamandır bekliyorsunuz canım. Bende annemler evlendikten 9 sene sonra olmuşum bende de öyle bi durum olabilirinşallah pek umutlu değilim açıkcasıaileden gelen genetiklik var malesef annemler evlendikten sonra 7yıl sonra ablam olmuş ablamla aramda 8yaş var, ablamda yeğenimi tedaviyle hamile kaldı şimdi 11yaşında yeğenim ve onlarında olmuyor tüp bebek düşünüyorlar
Olacakmışım gibi kac gündür ama olmuyor. Kanda yaptırdım gecen onda da çıkmadı. Yarin ne diyecek bakalim.Rabbim tez zamanda nasip etsin. Olmadın ya belirtin falan var mı belki idrar testinde çıkmamış olabilir
Bugün kacinci günün senin canımOlacakmışım gibi kac gündür ama olmuyor. Kanda yaptırdım gecen onda da çıkmadı. Yarin ne diyecek bakalim.
24 mm di benimyumurtanız kac mmdı kızlar ıgneyı vurdururken 26mm olmustu ben bugun vurdurdum hıc umudum yok ama
19. Gün canım. 18 sanıyordum yanlış yazmışım yukarı. Belkide kist oldu yumurta çatlamadıBugün kacinci günün senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?