Amin inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin şeninde bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinÇok şükür ki bir tane varmış inşallah ikincisi de olur rabbim yokluğunu göstermesin evladına da hayırlı sağlıklı ömürler nasip eylesin inşallahzor bir süreç rabbim kolay geçirsin şifasını versin inşallah dualarımdasin
Geldim Ben de hastaneye ultrason temiz bu ağrıları yapabilecek hiçbir şey yok enfeksiyon falan rahim çok iyi dedi kistlerde önemli değil akışı engellemiyor artık dedi bir test yapalım onlara bakalım değerlerine diye gönderdi yarın çıkacakAllah razı olsun
Testin markası neydi canım bu arada sonucun ne çıktı
Kizlarrr ne olur bakinBir ben kaldım şimdi inşallah bana da bu duyguyu nasip eder sizinle paylaşırım
En az 20 diyorlar inşallah hamilesindirKizlarrr ne olur bakin
Yani bende bildiğim kadarıyla hgc 20 üstü olunca gebelik oluyor ama ilacın etkisi de olabilir ki inşallah değildiranlamadım kuzum neye en az yirmi diyorlar normalde adetin ikinci günü başlattı hapa bana 5 gün içtim iki gün ara verip iğne oldum ama belli yumurtan gelişkindir neden öyle dedi doktor K kupkub birde bana ilacın etkisi falan dediler doktorum da ilacın etkisi olabilir ama erken gebelikte olabilir dedi
Bilmiyorum ki vallahi sevinemedim zaten hayırlısı inşallah bugün yarın yine kan vereceğimYani bende bildiğim kadarıyla hgc 20 üstü olunca gebelik oluyor ama ilacın etkisi de olabilir ki inşallah değildir
Kan verdin mi canımBi
Bilmiyorum ki vallahi sevinemedim zaten hayırlısı inşallah bugün yarın yine kan vereceğim
Verdim canım 16 çıktı bugün yine istedi bilmiyorum allak bullak oldum hastanedeyim şimdi de bekliyorum ilaç etkisi muhtemelenKan verdin mi canım
Yaaa yinede sıkma canını hepimiz eninde sonunda birer anne adayiyizVerdim canım 16 çıktı bugün yine istedi bilmiyorum allak bullak oldum hastanedeyim şimdi de bekliyorum ilaç etkisi muhtemelen
Yaaa yinede sıkma canını hepimiz eninde sonunda birer annehayird
Hayırlısı Allah'tan artıkYaaa yinede sıkma canını hepimiz eninde sonunda birer anne adayiyiz
Art diye bir markaydıTestin markası neydi canım bu arada sonucun ne çıktı
Hamilesin hayırlı olsun çok sevindimKizlarrr ne olur bakin
20 den 16 ya mı düştü yanlış bakmış olabilirler mi acaba adetime 1 gün var demedin mi haber et bizideVerdim canım 16 çıktı bugün yine istedi bilmiyorum allak bullak oldum hastanedeyim şimdi de bekliyorum ilaç etkisi muhtemelen
Oo gözün aydın canım çok iyi artışın progesterona baktımı değerin o kaç çıktıKan değerim
14 Nisan da 38 di
16 Nisan da 79
20 Nisan 632 oldu
İnşallah iyi bir artıştır
Yok sadece beta hcg ye baktırdım ona da bakmak gerekiyor muOo gözün aydın canım çok iyi artışın progesterona baktımı değerin o kaç çıktı
Bilmiyorum ki canım benimkine baktı betam 103 progesteron 8 çıktı iğne vurdu düşük olmasın diye sende belki sıkıntı görmediyse gerek duymamış dırYok sadece beta hcg ye baktırdım ona da bakmak gerekiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?