Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özele gidecem açık olur inşallahTatil tatil her yer![]()
Hadi inşallah bana da Ogün test dedi senin şansına bana da dua et hamislerin duası kabul olurÖzele gidecem açık olur inşallah
Rabbim inşallah güzel haberlerle gönlümüze göre verirHadi inşallah bana da Ogün test dedi senin şansına bana da dua et hamislerin duası kabul olur
Artar inşallah canım ya sıkıntı etme bende yarın gidicem vermeye pek ümitli değilim ama o testte öyle çıkmasına ben hâlâ bir aksilik vardır diye düşünüyorum çünkü kendimi olumsuz sonuca çok hazırlamistimEvet verdim dün 38 çıktı yarın da vericem 2 kat artar umarım
Ben pek anlamıyorum fakat iyi bir sonuc heralde bu demi bende bugün sabah verdim e nabiza düşmesini bekliyorumKan değerim
Pazar günü akşam 8 de vermiştim 38 çıkmıştı
Bugün Salı sabah 10 da verdim 79 çıktı
Haberler verin bakalımArtar inşallah canım ya sıkıntı etme bende yarın gidicem vermeye pek ümitli değilim ama o testte öyle çıkmasına ben hâlâ bir aksilik vardır diye düşünüyorum çünkü kendimi olumsuz sonuca çok hazırlamistimaksi bişey çıkarsa hamilelik falan ben çok şaşıririm yani
Sonuç belli oldu mu doktor hamilesin dedi haftaya gel keseye bakalım dedi bana darısı başına olsun inşallahBen pek anlamıyorum fakat iyi bir sonuc heralde bu demi bende bugün sabah verdim e nabiza düşmesini bekliyorum
Haydi gözün aydın canım benim sonuçlara e nabizdan bakıyorum hala çıkmadıSonuç belli oldu mu doktor hamilesin dedi haftaya gel keseye bakalım dedi bana darısı başına olsun inşallah
Ay hayırlısı olsun çok sevindim darısı isteyen herkese bizeSonuç belli oldu mu doktor hamilesin dedi haftaya gel keseye bakalım dedi bana darısı başına olsun inşallah
Amin inşallahAy hayırlısı olsun çok sevindim darısı isteyen herkese bize
Peki sende ne gibi belirtiler oldu kuzumAmin inşallah![]()
Merhaba canım beta HCG 40 çıktı bende deSonuç belli oldu mu doktor hamilesin dedi haftaya gel keseye bakalım dedi bana darısı başına olsun inşallah
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimMerhaba canım beta HCG 40 çıktı bende de
Amannnnn hamisssin çok sevindimMerhaba canım beta HCG 40 çıktı bende de
Çok teşekkür ederim inşallah ikimizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin dileyen isteyen Herkese de nasip eylesin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim![]()
Darısı senin başına inşallahAmannnnn hamisssin çok sevindimçok şükür
Darısı tez vakitte hayırlısıyla sana da olsun inşallah canım rabbim kolaylaştırsinAmannnnn hamisssin çok sevindimçok şükür
İnşallah dua et bugün çok ağrım var dün biraz üzüldüm içimden birşey koptu hissettim Allah büyükDarısı senin başına inşallah![]()