- 8 Ekim 2022
- 660
- 521
- 33
Benim doktorum 13 gün sonrası yaptır demişti ama inşallah artar güzel haberler alırız sizden debenım 12.gün 3.2 cıktı pazar günü tekrar vereceğim yükselir mi acaba
ay inşallah inşallahhhhh hayırlı haberler alalımBenim doktorum 13 gün sonrası yaptır demişti ama inşallah artar güzel haberler alırız sizden debenim bugün 14. Gün hala hiçbir şey yaptırmadan direniyorum batın geçmesini bekliyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun canım haberleşirizHastaneye gidiyorum cnm kısmet artik sonucu paylasırım
sonucunuz ne oldu merak ettimYa bu sabah tekrar yaptım ve bu şekilde sizce umutlanmalıyım iğne etkisi devam ediyormudur yaaiğneyi 1 ekimde yaptık.
Sonucum çıktı doktor gebelik çıkmamış ama geç döllenme olabilir o yüzden söktürücü vermiyorum git bir hafta sonra gel eğer adet olmazsan tekrar test yapalım dedi içime öküz oturdu gibi ben bütün umutlarımi rafa kaldırdım adet olmayı bekliyorumHakkımızda hayırlısı olsun canım haberleşiriz
Sonucunuz kaç çıktıSonucum çıktı doktor gebelik çıkmamış ama geç döllenme olabilir o yüzden söktürücü vermiyorum git bir hafta sonra gel eğer adet olmazsan tekrar test yapalım dedi içime öküz oturdu gibi ben bütün umutlarımi rafa kaldırdım adet olmayı bekliyorum
canım üzülme ya hayırlısı olsun inşallah sağlığımız yerinde olsunda hayat devam ediyor benim kaçıncı denemem bu.. Bende adet olmadım 16. günüm.. Artık uğraşmıcam tüp bebeğe gidicem yoruldum bende. Benim 12. 13. 14. günlerde adet ağrıları başladı belim flan ağrıyordu 15. günden bugüne ne ağrı kaldı ne bişey arada kasığıma giriyor okadar. Seninde ağrın kesildi mi?Sonucum çıktı doktor gebelik çıkmamış ama geç döllenme olabilir o yüzden söktürücü vermiyorum git bir hafta sonra gel eğer adet olmazsan tekrar test yapalım dedi içime öküz oturdu gibi ben bütün umutlarımi rafa kaldırdım adet olmayı bekliyorum
canım üzülme ya hayırlısı olsun inşallah sağlığımız yerinde olsunda hayat devam ediyor benim kaçıncı denemem bu.. Bende adet olmadım 16. günüm.. Artık uğraşmıcam tüp bebeğe gidicem yoruldum bende. Benim 12. 13. 14. günlerde adet ağrıları başladı belim flan ağrıyordu 15. günden bugüne ne ağrı kaldı ne bişey arada kasığıma giriyor okadar. Seninde ağrın kesildi mi?
Hayır cnm ağrılarım adet ağrıları gibi değildi bu sabah feci sancılarla adet oldum 4 gün geçilme ilecanım üzülme ya hayırlısı olsun inşallah sağlığımız yerinde olsunda hayat devam ediyor benim kaçıncı denemem bu.. Bende adet olmadım 16. günüm.. Artık uğraşmıcam tüp bebeğe gidicem yoruldum bende. Benim 12. 13. 14. günlerde adet ağrıları başladı belim flan ağrıyordu 15. günden bugüne ne ağrı kaldı ne bişey arada kasığıma giriyor okadar. Seninde ağrın kesildi mi?
Ben çok merak ettim son durumunu inşallah bebiş vardır test yaptın micanım üzülme ya hayırlısı olsun inşallah sağlığımız yerinde olsunda hayat devam ediyor benim kaçıncı denemem bu.. Bende adet olmadım 16. günüm.. Artık uğraşmıcam tüp bebeğe gidicem yoruldum bende. Benim 12. 13. 14. günlerde adet ağrıları başladı belim flan ağrıyordu 15. günden bugüne ne ağrı kaldı ne bişey arada kasığıma giriyor okadar. Seninde ağrın kesildi mi?
Yok kuzu bende adet oldum dünBen çok merak ettim son durumunu inşallah bebiş vardır test yaptın mi
Hayırlısı cnm inşallah bi dahaki ay kısmetYok kuzu bende adet oldum dün
Canım kan testi verdin genelde 14. Gün iğnenin etkisi geçmiş derler amaMerhaba hanımlar bugün iğne günümle beraber 14. günüm erken gebelik testi yaptım fotoğrafı eklerim sizce iğne etkisi mi yoksa gebelik var mı?
Ben pozitif görüyorum umarım kan tahlilinde değer yüksektir eğer cvb verirsen bende birazdan kan vermeye gidicem çünkü aynı senin gibi 13. GundeyimCanım kan testi verdin genelde 14. Gün iğnenin etkisi geçmiş derler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?