- 18 Ekim 2022
- 93
- 21
- 36
-
- Konu Sahibi Ugurum3819
14. gün vereyim kanı diyorum yine önce idrar testi yapıp. inşallah vardır yaa çok istiyoruz. bi de bazı belirtilerim olunca dayanamadım testi yaptımkan ver bence idrarda cikiyosa kanda her turlu cikar. insan arafta kaliyor ya igne etkisi bitmediyse diye
Bence negatiflesip geri pozitiflesiyor bence iğne etkisi geçmiştir keske 9. Gün falan arada bı test yapsaydın negatiflesti mi baksaydin en azından iğne etkisi gecmis mi gorurdun ben iğne vurulduğumda yanlış hatırlamıyorsam etkisi 9.gun yada 10 gün negatiflesmisti büyük ihtimalle hamilesin14. gün vereyim kanı diyorum yine önce idrar testi yapıp. inşallah vardır yaa çok istiyoruz. bi de bazı belirtilerim olunca dayanamadım testi yaptım
ayyy inşallaaaahhh:) yaa aslında benim niyetim beklemekti 14. günü ama midem falan kötü oldu, göğüslerim aşırı hassaslaştı o yüzden dayanamadım test yaptım. umarım hayal kırıklığı olmazBence negatiflesip geri pozitiflesiyor bence iğne etkisi geçmiştir keske 9. Gün falan arada bı test yapsaydın negatiflesti mi baksaydin en azından iğne etkisi gecmis mi gorurdun ben iğne vurulduğumda yanlış hatırlamıyorsam etkisi 9.gun yada 10 gün negatiflesmisti büyük ihtimalle hamilesin
Bende 9 Mayıs ta yaptım dün 8ö günümdü dayamadım yaptım silik cıkto bugun. 9. Gün tekrar yapım dedim boş çıktıHerkese selam. 5 Mayısta çatlatma iğnesi oldum. bugün 12. gün dayanamadım sabah ilk idrarla hem erken gebelik testi hem normal kaset test yaptım. İkisinde de çok silik çizgi çıktı. Hatta eşime de gösterdim çizgiyi o da gördü. Fotolarını atıyorum. resimde anlaşılır mı görebilir misiniz bilmem ama. İğne etkisi midir yoksa gebelik mi? 14. günü bekleyemedim.
demek ki iğnenin etkisi geçmiş. prospektüste 10 gün yanlış pozitif verebilir diyor. yani sizin 12. gün falan test yapsanız pozitifse iğne etkisinde değil gebelikten olacak:) keşke ben de takip etseydim gün gün yaa böyle acaba iğne mi diye düşünmezdimBende 9 Mayıs ta yaptım dün 8ö günümdü dayamadım yaptım silik cıkto bugun. 9. Gün tekrar yapım dedim boş çıktıniye böyle oldu acaba
Yani normal mi pozitiften negatife değişmesi. İğnenin etkisini nasıl anlıcaz. Mide bulantı uyku hali kasık sancısı var acaba psikolojik mi düşünmekten deli olcamdemek ki iğnenin etkisi geçmiş. prospektüste 10 gün yanlış pozitif verebilir diyor. yani sizin 12. gün falan test yapsanız pozitifse iğne etkisinde değil gebelikten olacak:) keşke ben de takip etseydim gün gün yaa böyle acaba iğne mi diye düşünmezdim
tabi ki normal. iğneyle zaten hcg hormonu veriliyor vücuda. sonrasında vücuttan atılıyor. hamilelik olduysa da tekrar hcg yükselmeye başlıyor:) o yüzden stres yapmana hiç gerek yok :)Yani normal mi pozitiften negatife değişmesi. İğnenin etkisini nasıl anlıcaz. Mide bulantı uyku hali kasık sancısı var acaba psikolojik mi düşünmekten deli olcam
Canım iğne 14. Güne kadar pozitif çıkrabiliyor. İdrarla takip et. 14. Gün kan testi ver bence14. gün vereyim kanı diyorum yine önce idrar testi yapıp. inşallah vardır yaa çok istiyoruz. bi de bazı belirtilerim olunca dayanamadım testi yaptım
çok heveslenme diyosun yani:/ takip edicem bakalım hayırlısı artıkCanım iğne 14. Güne kadar pozitif çıkrabiliyor. İdrarla takip et. 14. Gün kan testi ver bence
Beta kaç çıktı acabatabi ki normal. iğneyle zaten hcg hormonu veriliyor vücuda. sonrasında vücuttan atılıyor. hamilelik olduysa da tekrar hcg yükselmeye başlıyor:) o yüzden stres yapmana hiç gerek yok :)
Sonucunuz nasıl çıktıçok heveslenme diyosun yani:/ takip edicem bakalım hayırlısı artık
Hamile misinizayyy inşallaaaahhh:) yaa aslında benim niyetim beklemekti 14. günü ama midem falan kötü oldu, göğüslerim aşırı hassaslaştı o yüzden dayanamadım test yaptım. umarım hayal kırıklığı olmaz
Selam yumurta çatlatma iğnesi yaptırdım 12 gün kasık ağrısı mide bulantısı bir de Ateş basıyor hamilelikmi adet belirtisi bilmedim boyle olan oldu mu?kan ver bence idrarda cikiyosa kanda her turlu cikar. insan arafta kaliyor ya igne etkisi bitmediyse diye
yumurtalar buyudugu icin hassas oluyor kasik agrisi ondandir doger belirtilerde igne etkisidir hep yasadikSelam yumurta çatlatma iğnesi yaptırdım 12 gün kasık ağrısı mide bulantısı bir de Ateş basıyor hamilelikmi adet belirtisi bilmedim boyle olan oldu mu?
Çok teşekkür ederimyumurtalar buyudugu icin hassas oluyor kasik agrisi ondandir doger belirtilerde igne etkisidir hep yasadik
yumurtalar buyudugu icin hassas oluyor kasik agrisi ondandir doger belirtilerde igne etkisidir hep yasadik
hamileliktir diye dusunuyorum kan testi yaptirr hemenEki Görüntüle 3269888 16 gunu çatlatma iğnesi un hamilelik ola bilirmi