- Konu Sahibi Ugurum3819
Çok teşekkür ederim yarın mutlaka yapdiracam bir inseAllah öyledir ama adet günüm ayın 11 dehamileliktir diye dusunuyorum kan testi yaptirr hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim yarın mutlaka yapdiracam bir inseAllah öyledir ama adet günüm ayın 11 dehamileliktir diye dusunuyorum kan testi yaptirr hemen
14. Güne kadar idrarla takip edip 14. Gün kan verin bence 12. Güne kadar takip etmiş miydiniz?Merhaba ben yeni üye oldum da benimde bugün 12 günüm gebelik testi yaptım çok silik çıktı
7.gunden başladım bugün 12 günüm sanki hayalet çizgi var14. Güne kadar idrarla takip edip 14. Gün kan verin bence 12. Güne kadar takip etmiş miydiniz?
O zaman kanla netleşir7.gunden başladım bugün 12 günüm sanki hayalet çizgi var
10 gün akşam kan verdim 2.75 çıktıO zaman kanla netleşir
Adet zamanını beklemek lazım o zaman10 gün akşam kan verdim 2.75 çıktı
Çok zor bir süreç yaaAdet zamanını beklemek lazım o zaman
Gerçekten öyle allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasınÇok zor bir süreç yaa
Amin amin inşallah senin var bebiş gebelikGerçekten öyle allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ben çatlatma iğnesinden sonraki 10. Günümdeyim henüz beklemedeyim bakalım inşallah olur olursa ilk gebeliğim olacakAmin amin inşallah senin var bebiş gebelik
Yaaa maşallah inşallah olur rabbim kimseyi evlatla sinamasinBen çatlatma iğnesinden sonraki 10. Günümdeyim henüz beklemedeyim bakalım inşallah olur olursa ilk gebeliğim olacak
Ben görüyorum çizgi var :)Çatlatma iğnesi Bugün 13.gunum sizce varmı kizlar
Amin bugün 11. Günüm test çok silik benimYaaa maşallah inşallah olur rabbim kimseyi evlatla sinamasin
Ama flaş olmadan göremedim flaşla baktım var gibiBen görüyorum çizgi var :)
Çizgiler belli ediyorsa akşam yine yapAmin bugün 11. Günüm test çok silik benim
Ben de ekran ışığımı açtım ve görünüyor önceki günlerde de yapmış mıydınız test?Ama flaş olmadan göremedim flaşla baktım var gibi
Bilemiyorum umudum azaldı adet sancım var gibiÇizgiler belli ediyorsa akşam yine yap