-
- Konu Sahibi Spontane28
Ben erkenden yapmadım canım, sadece bu gun 10-cu gunumde yaptim. Sende silik çiktiysa bence hamilesindirrBende 26 kadımda yaptım canım belirtin varmı yada nezamandan beri negatif benim 5.güne kadar silik çıkıyordu iğne etkisi nezaman gidecek diye takip etmek istedim 5.ve 6.gün negatif çıktı son 2 3 gündür tekrar silik çıkıyor anlam veremedim benimde iğneden sonra 9.günümdü bugün
Selamlar bende Kasım 25 da çatlatma iğnesi oldum 26 kasımda aşılama yapıldı bende de hiç akımtı olması 10 .gün ve hep kasık ağrısı rahim de ağrı bıçak giibi kramp meme uçları da hafif açıyor ama test yapmaya korkuyorum olumsuz görürüm diyeBende hiç çatlama belirtisi olmadı sıfır akıntı sıfır ağrı8. Günden sonra kasık ve bel ağrım başladı hatta yumurtam çatlamadı mı acaba diye düşündüm. Deli olmazsak iyi ya ne zor işler. Bat ne zaman sizin benim 4 Aralık
İlk değil 5 gebelik kaybım var ilk tedavim ilk iğnem Oyüzden merak ediyorum iğne etkisi de olabilir bence ama bakalım belirtimin olmaması tuhaf adet olacağım zaman yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrım başlar adet olana kadar sürerdi şimdi sıfır belirtiBen erkenden yapmadım canım, sadece bu gun 10-cu gunumde yaptim. Sende silik çiktiysa bence hamilesindirrİlk gebeliğiniz mi acaba?
Adet sancısı ve gögüslerimde şişkinlik vardı sadece.. teşekkür ederimCanı. Bir belirtin varmıydı hayırlı olsun
Peki nezaman başladı agrılar benim 9.günümde ve hiç belirtim yok ozaman tutmamış diyorumAdet sancısı ve gögüslerimde şişkinlik vardı sadece.. teşekkür ederim
Ben igne vurunduktan 14. 15 gün sonra başladı kendini öyle şartlandırma her kadın belirti yaşayacak diye birşey yok.. İnşallah bebegin seninledirPeki nezaman başladı agrılar benim 9.günümde ve hiç belirtim yok ozaman tutmamış diyorum
İnşallah canım peki testi nezaman gapmıştın nasıl çıktı fotosu var mıBen igne vurunduktan 14. 15 gün sonra başladı kendini öyle şartlandırma her kadın belirti yaşayacak diye birşey yok.. İnşallah bebegin seninledir
İnşallah canım peki testi nezaman gapmıştın nasıl çıktı fotosu var mı
Maşallah baya net çıkmış yani bu kaçıncı gündü öncesinde yapmışmıydınız kan testi değeri neydi bu şekildeyken
11. Gün yaptım negatif çıkmıştı 13. Gün yaptım silik çizgi vardı bu testide 14.gün yaptım cnm... bu testi sabah 6 da yaptım öğlen 1 de test verdim 221 çıktıMaşallah baya net çıkmış yani bu kaçıncı gündü öncesinde yapmışmıydınız kan testi değeri neydi bu şekildeyken
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah11. Gün yaptım negatif çıkmıştı 13. Gün yaptım silik çizgi vardı bu testide 14.gün yaptım cnm... bu testi sabah 6 da yaptım öğlen 1 de test verdim 221 çıktı
Amin inşallah tüm isteyen annelere nasip etsinMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah
Test için daha erken kendimi boş yere strese sokma bence 2-3 gün sonra yaparsan çıkar ben 14. Günde test yaptım negatifSelamlar bende Kasım 25 da çatlatma iğnesi oldum 26 kasımda aşılama yapıldı bende de hiç akımtı olması 10 .gün ve hep kasık ağrısı rahim de ağrı bıçak giibi kramp meme uçları da hafif açıyor ama test yapmaya korkuyorum olumsuz görürüm diye
O zmaan beklemek daha doğru olacak en azından 14-15 günü bulsun dimiTest için daha erken kendimi boş yere strese sokma bence 2-3 gün sonra yaparsan çıkar ben 14. Günde test yaptım negatif
Aynen en azından sonuç net olurO zmaan beklemek daha doğru olacak en azından 14-15 günü bulsun dimi
Tamam canım saol haftasonunu bahane edeyim zaten bir sağa sola gidiyoruz zaman geçiyor haftaya pazartesi Salı kan veririm artık sizin durum nedirAynen en azından sonuç net olur
Klomen ve ovitrelle kullandım ben bu ay iğnenin 14. Gününde test yaptım negatif çıktı henüz adet olmadım bekliyorumTamam canım saol haftasonunu bahane edeyim zaten bir sağa sola gidiyoruz zaman geçiyor haftaya pazartesi Salı kan veririm artık sizin durum nedir
Kan vermeyevekmisinizKlomen ve ovitrelle kullandım ben bu ay iğnenin 14. Gününde test yaptım negatif çıktı henüz adet olmadım bekliyorum
Ayy umud edelim hamilesindir. Sağ salim alirsin kucagina merak etmeİlk değil 5 gebelik kaybım var ilk tedavim ilk iğnem Oyüzden merak ediyorum iğne etkisi de olabilir bence ama bakalım belirtimin olmaması tuhaf adet olacağım zaman yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrım başlar adet olana kadar sürerdi şimdi sıfır belirti
Şuan vermeyi düşünmüyorum adetim 1 hafta falan gecikirse veririmKan vermeyevekmisiniz