- 5 Mart 2023
- 95
- 30
- 25
-
- Konu Sahibi msfcglayan
Kişiden kişiye çok değişken bu belirti olayı o yüzden kendinizi çok dinlemeyin derim yoksa kafayı yiyecek gibi oluyor insanBenim çok fazlaydı ama Protestan kullanıyorum ondan oldu hepsi. Bir kasık ve karın ağrım vardı. O da kesildi dünden beri. Olup kesilmesi kötü bir şeyler ters gitmiş olabilir ama hiç olmaması iyi öyle olup hamile kalan bir çok insan var
Ben de klomeni denedim bir kere bu da ikince femara+ovitrelle denememiz. Ne kadar süredir korunmuyorsunuz peki?Evet maalesef ya dinledikçe kafayı yiyor insan. Benim ilk denemem canım daha önce klomen çatlatma iğnesi kullandım iki kez.
İnşallah canım İnşallahİnşallah bu sefer olurbenim öyle belirgin bir problemim yok doktorum kendiliğinden 6 ay içinde olur demişti o bile çok rahattı ama üç yıl oldu. Geçen yıl bir kimyasal gebelik geçirdim.
Canım ne yaptın test yaptın mı?Her şey nasibini bekliyor canım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah a kalmış
Benim de aynı şekilde kahverengiye döndü ama regl olacağım yani kesin hep böyle gelir regl öncesiCanım iki gün önce kaset test yaptım negatifti. İki gündür kahverengi akıntım var adet oldum diye bekliyorum düzelmedi de
İğneden kaynaklı olabilir ama yine de siz bir betaya baktırınCanım benim hiç böyle olmazdı kahve leke gelir en fazla bir gün sonra düzelirdi. İki gündür gelip kesiliyor kafayı yiyeceğim.
Yok artıkDün gece acayip ağrım vardı acile gittim beta bakılmasını istedim tahlil aldılar eve gelip e nabızdan baktım bir sürü değere bakmışlar beta yok çıldırıyorum gerçekten
inşallah yerleşmedir ama benimki de öyle başlamıştı sonra adet oldumDün bat günümdü olmadı ama bu sabah ilişkide peçetede hafif pembelik gördümsizce nedir
Evet sanırım benim de başladıinşallah yerleşmedir ama benimki de öyle başlamıştı sonra adet oldum