- 4 Kasım 2022
- 249
- 95
- 18
- Konu Sahibi ugurbocegi72
-
Benim iğnenin etkisi 9.gun gitmişti 11 gün çok hafif 12 gün biraz daha belirgin çıkmıştı teste ama erken gebelikte canım hamilelikten olmuş yani hamile olabilirsin insandan insana değişiyor gitme etkisi umarım hamilesindirCatlatma ignesinin 10. Günü ilk defa catlatma ignesi ve klomen kulandım yani ilk tedavim gebelik testi cok silikte olsa 2. Cizgi var catlatma ignesi etkisi 10. Güne kadar kalıyormu tecrubeliler yazarsa mutlu olurum birde diyelim yarın yaptım testi cizgi cıkmasa kesin hamile olmadıgımı gosterirmi yada daha belirgin cıkması kesin hamileligi gosterirmi ? İgne etksi sizde ne zaman gecti hanımlar allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin
Bende yaşadım canım ama kimyasal oldu malesefCanım bende 16 mm Vurulmuşum o ay gebelik yaşadım sorun olmaž merak etme
Bende üç aylıkken bebeğimi kaybettimBende yaşadım canım ama kimyasal oldu malesef
Benimde olmuştu canım sonra geçmiştiKizlar 2 gündür çok aşırı gazim var iğnenin 14. Günündeyim testim negatif böyle belirtisi olan var miydi
Merhaba, iğnenin etkisi ne zaman geçer acaba benim 7. Günüm bugün 2. Çizgi silik hala iğnenin etkisimidirBenimde olmuştu canım sonra geçmişti
Evet canım çok erken 10 11.gün tekrarla negatifse üzülme ama iğnenin etkisi geçmiştir varsa zaten o günden sonra yükselmeye başlar beta 15.günde kesin sonuç verirMerhaba, iğnenin etkisi ne zaman geçer acaba benim 7. Günüm bugün 2. Çizgi silik hala iğnenin etkisimidir
Anladım çok teşekkür ederimEvet canım çok erken 10 11.gün tekrarla negatifse üzülme ama iğnenin etkisi geçmiştir varsa zaten o günden sonra yükselmeye başlar beta 15.günde kesin sonuç verir
Şimdi bu döngü tekrar başladı bakalım klomen ovitrille deniycez tekrardan
Düşükten sonra direk tedaviyemi gittiniz mi yoksa ara verdiniz miŞimdi bu döngü tekrar başladı bakalım klomen ovitrille deniycez tekrardan
Ara verdim 6 ay psikolojik olarak iyi de hissetmedigim için şimdi tekrar deniyorum ama sürekli adet düzensizliğim oluyor prolaktin hormonun yüksek çıkıyorDüşükten sonra direk tedaviyemi gittiniz mi yoksa ara verdiniz mi
Ya bende aynı 17 temmuzda oldum sizden 1 ay sonra bugun 10. Gün batmam oluyor sizin sonuc ne oldu acaba ?Bende 17 haziranda oldum iğnemi ağrım yok akıntım var batma oluyor çok hafif
İğne gününü sayarak mı 7. Gününüz benimde iğne gününü saymazsam 7. Günüm bugün benimde silik çizgi çıktı sevinemiyorum da iğnededir diyeMerhaba, iğnenin etkisi ne zaman geçer acaba benim 7. Günüm bugün 2. Çizgi silik hala iğnenin etkisimidir
Benim tüp bebek yapıldı canım ama transferden sonra çatlatma iğnesi vuruldum bugünde transferin 9. Günü ama çatlatmanın da vurduğum günü sayarsam 8. Günü çizgi çok silik olmayınca bi heves ettim ama iğne etkisi muhtemelenİğnenin 16. 14. Günü net cevabı testte alırsınız kanda. 10. Gün imkansız çıkamaz. 2 gün sonra çatlıyor yumurta implatasyon süresi 12-14 günken pozitif iğnenin 10. Günü görmek mümkün değil kuzucum
İğnenin 14. Gün kanda 3.37 gördüm. 16. Günü kanda 14.75 18. Günü 22 değer gördüm doktorum 10 gün sonra gel dedi artık kan testi yapma dedi ama ben birazcık korkuyorum yarın tekrar vericem kan testiİğne gününü sayarak mı 7. Gününüz benimde iğne gününü saymazsam 7. Günüm bugün benimde silik çizgi çıktı sevinemiyorum da iğnededir diye
Nasıl yaniBenim tüp bebek yapıldı canım ama transferden sonra çatlatma iğnesi vuruldum bugünde transferin 9. Günü ama çatlatmanın da vurduğum günü sayarsam 8. Günü çizgi çok silik olmayınca bi heves ettim ama iğne etkisi muhtemelen
İlişki yok canım yasak 3. Gün embriyosu transfer edildi taze transfer oldu iğnede hcg hormonu var ya o sebepten veriliyormuş tutunmaya yardımcı oluyormuşNasıl yaniniye? Kaçıncı gün embriyosuydu yumurtalar? Transfer sonrası ilişki yasağı gelmedi mi size? Çatlatma iğnesinin şu evrede mantığını anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?