- 1 Şubat 2023
- 184
- 189
- 18
- 29
- Konu Sahibi ugurbocegi72
-
12 haziranda mı çatlatma iğnesi oldunuzCatlatma ignesinin 10. Günü ilk defa catlatma ignesi ve klomen kulandım yani ilk tedavim gebelik testi cok silikte olsa 2. Cizgi var catlatma ignesi etkisi 10. Güne kadar kalıyormu tecrubeliler yazarsa mutlu olurum birde diyelim yarın yaptım testi cizgi cıkmasa kesin hamile olmadıgımı gosterirmi yada daha belirgin cıkması kesin hamileligi gosterirmi ? İgne etksi sizde ne zaman gecti hanımlar allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin
13 haziran12 haziranda mı çatlatma iğnesi oldunuz
Anladım hayırlısı bakalımBenimki 11 güne kadar yalancı pozitif çıkardı.
Akıntınız varmıAdet olacak gibi bel ve kasık ağrım var.
Bugün benim beşinci gün silik çıktıCatlatma ignesinin 10. Günü ilk defa catlatma ignesi ve klomen kulandım yani ilk tedavim gebelik testi cok silikte olsa 2. Cizgi var catlatma ignesi etkisi 10. Güne kadar kalıyormu tecrubeliler yazarsa mutlu olurum birde diyelim yarın yaptım testi cizgi cıkmasa kesin hamile olmadıgımı gosterirmi yada daha belirgin cıkması kesin hamileligi gosterirmi ? İgne etksi sizde ne zaman gecti hanımlar allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin
Catlatma ignesinin 10. Günü ilk defa catlatma ignesi ve klomen kulandım yani ilk tedavim gebelik testi cok silikte olsa 2. Cizgi var catlatma ignesi etkisi 10. Güne kadar kalıyormu tecrubeliler yazarsa mutlu olurum birde diyelim yarın yaptım testi cizgi cıkmasa kesin hamile olmadıgımı gosterirmi yada daha belirgin cıkması kesin hamileligi gosterirmi ? İgne etksi sizde ne zaman gecti hanımlar allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin
bende 17 haziran13 haziran
Akıntım var ama herzamanki kadar. Artış gözlemlemedimAkıntınız varmı
Anladım hayırlısı olur insallahAkıntım var ama herzamanki kadar. Artış gözlemlemedim
Yumurtalar sağlıklı olduktan sonra bir problem olmaz diye biliyorum zaten iğne yapıldıktan sonra yumurta çağlayana kadar da büyüyor onlar 18 mm olmuşlardırArkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var gonalf kullandım 2 yumurtam 17 mm oldu ve doktor çatlatma iğnesi yaptı bugün çatlatma iğnesi için 17 mm küçük mü? En az 18 mm diye biliyordum doktora sormayı unuttum
Kuzucummm bazen 12. Güne kadar etkisi olabiliyor iğnenin ama umarım bebiş içindir o silik çizgiCatlatma ignesinin 10. Günü ilk defa catlatma ignesi ve klomen kulandım yani ilk tedavim gebelik testi cok silikte olsa 2. Cizgi var catlatma ignesi etkisi 10. Güne kadar kalıyormu tecrubeliler yazarsa mutlu olurum birde diyelim yarın yaptım testi cizgi cıkmasa kesin hamile olmadıgımı gosterirmi yada daha belirgin cıkması kesin hamileligi gosterirmi ? İgne etksi sizde ne zaman gecti hanımlar allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin
Catlatma ignesinin 10. Günü ilk defa catlatma ignesi ve klomen kulandım yani ilk tedavim gebelik testi cok silikte olsa 2. Cizgi var catlatma ignesi etkisi 10. Güne kadar kalıyormu tecrubeliler yazarsa mutlu olurum birde diyelim yarın yaptım testi cizgi cıkmasa kesin hamile olmadıgımı gosterirmi yada daha belirgin cıkması kesin hamileligi gosterirmi ? İgne etksi sizde ne zaman gecti hanımlar allah hepimize saglıklı evlatlar nasip et
Canım bende 16 mm Vurulmuşum o ay gebelik yaşadım sorun olmaž merak etmeArkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var gonalf kullandım 2 yumurtam 17 mm oldu ve doktor çatlatma iğnesi yaptı bugün çatlatma iğnesi için 17 mm küçük mü? En az 18 mm diye biliyordum doktora sormayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?