- 15 Ocak 2024
- 563
- 159
- 35
-
- Konu Sahibi CerkesMaria
Sürekli aynı seyleri düşünüyorum iğneden itibaren mı saymaliyim catlamanin olduğu 4 gün önceden miİnşallah pozitifi görürsün arkadasim. Bence adetini bekle erken öğrenmeye çalışmak da öğrenmek de stresten başka bir şey değil. Bende 5 şubatta ignemi oldum bekliyorum bu benim 4. İgnem iki kez klomenle birlikte kullandım 2 gebelik oldu ama sonu gelmedi. Sonra oluşan yimurtam vardi 2 adet sadece iğne oldum bu sefer de olmadı. Hadi bu kez femara kullanalim dedik daha jaliteli yumurta oluşturduğu için. Bekliyorum inşallah hamileyizdir
Ay canım aynı gün iğne olmuşuz ne gibi belirtiler var ?İnşallah pozitifi görürsün arkadasim. Bence adetini bekle erken öğrenmeye çalışmak da öğrenmek de stresten başka bir şey değil. Bende 5 şubatta ignemi oldum bekliyorum bu benim 4. İgnem iki kez klomenle birlikte kullandım 2 gebelik oldu ama sonu gelmedi. Sonra oluşan yimurtam vardi 2 adet sadece iğne oldum bu sefer de olmadı. Hadi bu kez femara kullanalim dedik daha jaliteli yumurta oluşturduğu için. Bekliyorum inşallah hamileyizdir
Çok hafif kaşık batmaları bunun disin da bir belirtim yok. Bir Oncekinde çok batma oldu ama negatif oldu. Öncekilerde de hafif batmalar olmuştu onlarda hamileydim. Sende var mı belirtilerAy canım aynı gün iğne olmuşuz ne gibi belirtiler var ?
İğneden itibaren sayacaksinSürekli aynı seyleri düşünüyorum iğneden itibaren mı saymaliyim catlamanin olduğu 4 gün önceden mi
Evet canım sağ kasik ağrısı bide bel ağrısı bide düzenli spor yapıyorum yani bel ağrım iğneden kesin kaşık agrimda sağ taraf bitek zaten yumurtam da ordaydi inşallah tutmusturÇok hafif kaşık batmaları bunun disin da bir belirtim yok. Bir Oncekinde çok batma oldu ama negatif oldu. Öncekilerde de hafif batmalar olmuştu onlarda hamileydim. Sende var mı belirtiler
İnşallah canım senin ilk deneme mi klomen kullandin miEvet canım sağ kasik ağrısı bide bel ağrısı bide düzenli spor yapıyorum yani bel ağrım iğneden kesin kaşık agrimda sağ taraf bitek zaten yumurtam da ordaydi inşallah tutmustur
Ben aslında tüp bebek yaptirdim kimyasal oldu ondan öncede geçen sene Haziran'da çatlatma iğnesi kullandım olmamıştı SMD tüp bebeğe ara verdim doğal yoldan deniyorum tekrar ben hiç klomen kullanmadım ya hep letu kullandimİnşallah canım senin ilk deneme mi klomen kullandin mi
Bende klomen kullandım femarayi başka bir de tavsiye edince kendimi Dr umuza bu sefer femara istiyoruz dedik bakalim hayırlısıBen aslında tüp bebek yaptirdim kimyasal oldu ondan öncede geçen sene Haziran'da çatlatma iğnesi kullandım olmamıştı SMD tüp bebeğe ara verdim doğal yoldan deniyorum tekrar ben hiç klomen kullanmadım ya hep letu kullandim
Bakalım bekleyip gorucez ben direk kan vericem 10 gün sonraBende klomen kullandım femarayi başka bir de tavsiye edince kendimi Dr umuza bu sefer femara istiyoruz dedik bakalim hayırlısı
Bende hemen kan vermeliyim çünkü kan sulandirici iğne başlıycaz bu sefer . Hafif pihtilasma çıktı önemsiz dendi genetikde ama çıkmasa bilr baalayacaktik ben istedim. Suanda bile coraspirin kullanıyorum. Avokado yiyorum hergun yarim olacak şekilde. Tadı da çok kötü Allah affetsin anca limonla yiyebiliyorum.Bakalım bekleyip gorucez ben direk kan vericem 10 gün sonra
Farketmez iğnenin etkisi 14 gün canımAma iğneyi vuruldugum gün çatlama olmadı ki
Onu biliyorum ama ben iğneyi vurulduktan 6 gün sonra yumurta çatladı yani dollenmisse bile 4 gün önce dollenmistir onu demek istedimFarketmez iğnenin etkisi 14 gün canım
Durumun nedir acaba inşallah hamilesindjrKizlar merhaba. Benimde igneden itibaren 9. Günüm. 7 ve8. Gunde ovulasyon pikti. Bugün 9. Günde meraktan erken gebelik testi yaptim negatifti. İğnenin etkisi bu kadar cabuk gecer mi? Pozitif olma ihtimali var mi bundan sonra
Regl oldunuz mu 6 gün sonra çatkadupınn nasıl snladınızOnu biliyorum ama ben iğneyi vurulduktan 6 gün sonra yumurta çatladı yani dollenmisse bile 4 gün önce dollenmistir onu demek istedim