Yok ovulasyon testi o , gebelik yapmaya cesaret edemiyorumCanım benimde çatlatma iğnesi in 13. Günü bugün. Bu sabah gebelik testi yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı fakat ben 10.günden beri hergün yapıyorum hepsinde aynı tonda silik çizgi çıktı. Ne artma var ne azalma. Senşn bu attığın gebelik testi mi
Buda benim 9.gunumYok ovulasyon testi o , gebelik yapmaya cesaret edemiyorum
Ovu testi bu dimi? Catlatma ignesinin de etkisi devam ediyordurBuda benim 9.gunum
Ovulasyon testi evet etkisi devam ediyorOvu testi bu dimi? Catlatma ignesinin de etkisi devam ediyordur
Kuzum sen niye test yapmıyorsun yapsanaEvet catlatma ignesinin islem gunu dahil 12.gunundeyim
Merhaba. Bugğn 12. Günü. İğneden sonra siz test yaptınız mıBugun yaptm ama testin tarihi gecmis şöyle cikti
Yok canim ben suan hic bir test yapmiyorum evde de yokMerhaba. Bugğn 12. Günü. İğneden sonra siz test yaptınız mı
HamilemisinizYok canim ben suan hic bir test yapmiyorum evde de yok
Umut yerini korkuya birakti
Degilim negatif maalesef. Dilerim siz kalirsinizHamilemisiniz
Kaçıncı gün oldunuz ben test yaptım negatifDegilim negatif maalesef. Dilerim siz kalirsiniz
Negatif kacinci gun gordunuz acabaKaçıncı gün oldunuz ben test yaptım negatif
Konuyu merak edip bakmak istedim.Doktor 14.gün dedi ben adet olmadan pazartesi yapacağım akşama doğru kasık ağrısı başladı bende bacaklarım ağrıyor terliyorum durmadan aslında adet belirtilerim ama kasık ta rahatsız edici bir his var . Pazartesi adet olmazsam yapacağım şeninde yarın 13. Gün değilmi belirtin var mı
İnşallah ama test yaptım negatif çıktıKonuyu merak edip bakmak istedim.
Siz hamile olabilirsiniz.Çünkü bende 2gebeligimde aynı belirtileri yaşamıştım özellikle bacak ağrısı ve kasıkta rahatsız edici his...bu sonradan batmaya çeviriyor iğnelenme gibi,hapşururken acıma ağrı girmesi oluyor inşallah hamilesinizdir
15.gün bugünNegatif kacinci gun gordunuz acaba
Adetin 25.gunu lekelenme oldu idrar yaptim negatifti. Sonra adet basladi kan verdim o da negatiftiKaçıncı gün oldunuz ben test yaptım negatif
Baya uzun süre olmuş ya peki adetleriniz düzenli miAdetin 25.gunu lekelenme oldu idrar yaptim negatifti. Sonra adet basladi kan verdim o da negatifti
Eskiden hep 28 gunde bir olurdum ama gebelik stresi yuzunden 2 yildir 25-30 arasi degisiyorBaya uzun süre olmuş ya peki adetleriniz düzenli mi
Eskiden hep 28 gunde bir olurdum ama gebelik stresi yuzunden 2 yildir 25-30 arasi degisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?