Peki ovülasyon testi yaptınız mi çok merak ediyorum ya yaptıysanız resim atarmısınız gebelik testim kalmadıBenim igne gunu dahil 12.gunum,
Gogus agrisi cookk
Ovülasyon yaptınız mu hiç acabaBenim bugün 7.günüm☺
Bugun yaptm ama testin tarihi gecmis şöyle ciktiPeki ovülasyon testi yaptınız mi çok merak ediyorum ya yaptıysanız resim atarmısınız gebelik testim kalmadı
İğne kullandınız mi çatlatma iğnesiBugun yaptm ama testin tarihi gecmis şöyle cikti
Evet catlatma ignesinin islem gunu dahil 12.gunundeyimİğne kullandınız mi çatlatma iğnesi
Anladım yarın ve diğer günlerde yapacağım bakalım nasıl çıkacak hamilelik testi gelene kadarEvet catlatma ignesinin islem gunu dahil 12.gunundeyim
Ben olmazsam pazartesi test yaptıracağım cnm kan testi 13.gün olacakBen kararsizim ne zaman test yaptirsam idrar mi kan mi baktirsam bilmiyorum
Ben kararsizim ne zaman test yaptirsam idrar mi kan mi baktirsam bilmiyorum
Ben senin yerinde olsam yarın yaptırırımBen kararsizim ne zaman test yaptirsam idrar mi kan mi baktirsam bilmiyorum
Yarin daha cok erken degil mi pazartesi idrar yaparim belkiBen senin yerinde olsam yarın yaptırırım
Doktor 14.gün dedi ben adet olmadan pazartesi yapacağım akşama doğru kasık ağrısı başladı bende bacaklarım ağrıyor terliyorum durmadan aslında adet belirtilerim ama kasık ta rahatsız edici bir his var . Pazartesi adet olmazsam yapacağım şeninde yarın 13. Gün değilmi belirtin var mıYarin daha cok erken degil mi pazartesi idrar yaparim belki
Canım benimde çatlatma iğnesi in 13. Günü bugün. Bu sabah gebelik testi yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı fakat ben 10.günden beri hergün yapıyorum hepsinde aynı tonda silik çizgi çıktı. Ne artma var ne azalma. Senşn bu attığın gebelik testi miBugun yaptm ama testin tarihi gecmis şöyle cikti
Evet bugun igne dagil 13.gunum. Belirtilerim cok ama igneler ve progestan da yan etki yapuyor bende o yuzden ayirt edemiyorumDoktor 14.gün dedi ben adet olmadan pazartesi yapacağım akşama doğru kasık ağrısı başladı bende bacaklarım ağrıyor terliyorum durmadan aslında adet belirtilerim ama kasık ta rahatsız edici bir his var . Pazartesi adet olmazsam yapacağım şeninde yarın 13. Gün değilmi belirtin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?