- Konu Sahibi Denizyildizi_444
-
Anladım bakalım neler olacak dua et canım bizler için de yaCok oldu valla gaz sancilarida oldu halada var canim.
Anladım bakalım neler olacak dua et canım bizler için de ya
Biliyorum ilk zamanlar ona da yazmıştım şimdi orada çok mesaj var pek dikkat edemedim.Insallah guzel haberler alirsiniz ben klomen ve cat ignesiyle 2. Denemede hamile kaldim ve en umutsuz ayimdi benimde bgn ilk kontrolum var ins goruruzstres hic bitmiyor hep dua LaRisaCca nin topigi var cok ugurlu valla herkes hamile kaliyo orda
O ilacı niye verdi peki?Niye çatlatma iğnesi yumurtanı çatlatmıyor mu o zaten adet gününü belirleyebilmek için yapılıyor
Bilmiyorum ki ben seninki farklı bir durum mu acaba? Çatlatma iğnesinden sonra muayeneye gitmiş miydinO ilacı niye verdi peki?
Hayır gitmedimBilmiyorum ki ben seninki farklı bir durum mu acaba? Çatlatma iğnesinden sonra muayeneye gitmiş miydin
Bende oyleydimadet olck gibi agrim vardi devMli wc de bakiyodum
Anladım sen bugün de bekle de bakalım adet olacan mıHayır gitmedim
Pek değil aslında HCG olduğu için mide bulantısı yapar diye pek dinlemedim bulantılrıBulantiniz hiç oldu mu kızlar?
Pek değil aslında HCG olduğu için mide bulantısı yapar diye pek dinlemedim bulantılrı
Valla bilmiyorum canım olabilir de çok hüsran yaşadığım için pek kendimi dinlememeye çalışıyorum. Özellikle geceleri yeni güne geçicez bir gün daha eksilecek diye kalbim güm güm atıyor:)Ben de öyle düşünmüştüm ama benim ilk zamanlar yoktu. Acaba midemi mi üşüttüm
Valla bilmiyorum canım olabilir de çok hüsran yaşadığım için pek kendimi dinlememeye çalışıyorum. Özellikle geceleri yeni güne geçicez bir gün daha eksilecek diye kalbim güm güm atıyor:)
14 ay olacak 2 gün sonra.Ahhh canım benimm.. kaç yıldır istiyorsun??
Sende mi Pazartesi test yapacanAmin tatlım insallah
Sende mi Pazartesi test yapacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?