- Konu Sahibi Denizyildizi_444
-
Negatif çıkıp ertesi gün pozitif olanlar da varmış o zaman hamilelik kesinleşiyormuş çünkü iğnenin etkisi geçip sonrasında gebelik yükseliyormuş. Ancak mide bulantın varsa ve çok soğukta kalmadıysan muhtelemen pozitif görürsün. Kimisinde 8. gün kimisinde 10. gün etki gidiyormuş.Idrar testinde çıkmaz bence.. ama bilmiyorum olumsuz görmekten korkuyorum
Negatif çıkıp ertesi gün pozitif olanlar da varmış o zaman hamilelik kesinleşiyormuş çünkü iğnenin etkisi geçip sonrasında gebelik yükseliyormuş. Ancak mide bulantın varsa ve çok soğukta kalmadıysan muhtelemen pozitif görürsün. Kimisinde 8. gün kimisinde 10. gün etki gidiyormuş.
Adete 4 gün var, varsa olabilir. Çünkü döllenmeden 6 ile 12 gün içerisinde yerleşiyormuş rahme.Bulantı sence erken değil miii
Adete 4 gün var, varsa olabilir. Çünkü döllenmeden 6 ile 12 gün içerisinde yerleşiyormuş rahme.
İnşallah canım.Hayırlısı olsun hakkimizdaa
2. iğneydi.Anladım hakkımızda hayırlısı. Bu arada 1 gün negatif görüp sonra pozitif görenler olmuş. Sizin ilk iğneniz mi İğne olduğunuz günü de saydınız mı yoksa bir sonraki günden mi saymmaya başladınız acaba.
Benim de iğne gününü sayarsak bugün 11. gün muhtelemen yarın çift çizgi görmem herhalde.2. iğneydi.
ilk günden saydım
yarın çift çizgi görürsen hamilesin benceBenim de iğne gününü sayarsak bugün 11. gün muhtelemen yarın çift çizgi görmem herhalde.
İnşallah canım çok istiyorum hayırlı ve sağlıklı bir evlat sen de kavuşursun inşallah bebeğine.yarın çift çizgi görürsen hamilesin bence
inşallah canımmmmm :)İnşallah canım çok istiyorum hayırlı ve sağlıklı bir evlat sen de kavuşursun inşallah bebeğine.
İnsallah yarin sonucu paylasirim olumlu yada olumsuz da olsainşallah canımmmmm :)
içini ferah tut rabbimin istediği zaman bebişler bizimle olacakkk
inşallah benide etiketle merak ederim.İnsallah yarin sonucu paylasirim olumlu yada olumsuz da olsa
Yarın idrar testini yapıcam bakalım ne çıkacak, doktor da 1 Kasım da yap demişti zatenAnladım sen bugün de bekle de bakalım adet olacan mı
Ben de yarın yapacam senin iğneyle birlikte 16. gün olacak demiYarın idrar testini yapıcam bakalım ne çıkacak, doktor da 1 Kasım da yap demişti zaten
Haydi bakalım Allah'ın izniyle 14 günlük yolculuğun var bakalım neler olacak:)Merhaba! Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum allah bağışlasın 18 yaşında bi Kızım var şimdi ikinciyi istiyoruz Allah’ın izniyle bu gün çatlatma iğnesi vurunucam bakalım ne olucak yumurtam 25 mm olmuş bi tanede küçük var fırsat buldukça bende yazıdan buraya rabbim inşallah hayırlısı ile gönlümüzdekini verir
Yarın 17.günüm iğneyle birlikte, senin 12 mi?Ben de yarın yapacam senin iğneyle birlikte 16. gün olacak demi
Evet 12 olacak.Yarın 17.günüm iğneyle birlikte, senin 12 mi?
Hayırlısı, ne ise yarın çıkar artıkEvet 12 olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?