- Konu Sahibi Denizyildizi_444
-
Ben igneyi verdigi gun doktora sordum ne zaman adet olurum diye igneden sonra 15. Gun dedi olursan 2. Gunu olmazsan hemen gel dddiönceki ay önemlı degılki igneden 14-15 gun sonra adet olunuyor yine sen beklemek istiyorsan bekle yani ama zaten adetten 3 gun once bile idrar testiyle ogrenen var sende etki gecmistir zaten cizgi ciksada muhtemelen igneden degldir
Çoktan geçmiş iğnenin etkisi, ÇIKMADIIIIIGünaydın kızlar test yapan var mı?
Hala adet olmadıysan bir doktorunla görüş istersen.Çoktan geçmiş iğnenin etkisi, ÇIKMADIIIII
Yo olmadımHala adet olmadıysan bir doktorunla görüş istersen.
Bence görüş doktorunla.Yo olmadım
Pazartesiye kadar olmazsam görüşürümBence görüş doktorunla.
foto at tatlım
foto at tatlım
Zaten igneden 15. Gun sonra adet olunurmus ama igne yymurtayi catlatmadiysa gecikirsiniz gec catlatmis yani siz kacinci gunde cift cizgi gordunuzKızlar benimde ilk klomen ve ovitrelle kullanışım günümden 3 gün geçtim.. Sonra adet oldum.ilacın etkisi 14 15 gün sonra geçiyor.
Şuan yaptırsam da Pazartesi sonuç veriyorlar canım ya.Valla umutlandırmak istemem ama ben hiç bi zaman hayali bi çizgi bile görmedim
Bence var
Ama kan yaptır cıkar hemen
İğnedeki HCG devam ediyor olabilir miŞuan yaptırsam da Pazartesi sonuç veriyorlar canım ya.
12.günde bitmiş olur canım. sen pazartesi kan ver. yada pazar tekrar yap. koyulasma varsa yada hala silikse hamilesindir inşallahİğnedeki HCG devam ediyor olabilir mi
Zaten 1 testim var ya cumartesi ya pazar kullanacam tekrar silik çıkarsa pazartesi sabah kana gidecem.12.günde bitmiş olur canım. sen pazartesi kan ver. yada pazar tekrar yap. koyulasma varsa yada hala silikse hamilesindir inşallah
bence pazar kullan garanti olsun.yinede hayırlı olan olsun. Rabbim gönlündekini versinZaten 1 testim var ya cumartesi ya pazar kullanacam tekrar silik çıkarsa pazartesi sabah kana gidecem.
Amin canım dualarınızı bekliyorum, inşallah herkes dileğine bir an önce kavuşur. Şu mübarek cuma gününde.bence pazar kullan garanti olsun.yinede hayırlı olan olsun. Rabbim gönlündekini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?