- Konu Sahibi Denizyildizi_444
12.gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testini biraz erken yaptım ama bilmiyorum kan versem mi diye düşünüyorum pazartesini beklesem mi diyorum karışık.Sen yapmış mıydın test
Siz hiç test yaptınız mı12.gün
Pozitif miydi idrar testi, bnce pazartesiyi bekleİdrar testini biraz erken yaptım ama bilmiyorum kan versem mi diye düşünüyorum pazartesini beklesem mi diyorum karışık.
Bekleyim bakalım beklemeler bizi bitirdi:)Pozitif miydi idrar testi, bnce pazartesiyi bekle
Çünki bak benimde 15.günüm nasıl yapıcam diyorum korkuyorum hiç belirti yok Negatif görmektenBekleyim bakalım beklemeler bizi bitirdi:)
10.gün yaptım silikti. heryerde erken daha etki hemen geçmiyor yazıyordu. 12.test yaptım hiç bişey kalmamıştı.kalbim kadar temiz tek çizgi vardıSiz hiç test yaptınız mı
Kasık ağrısı falan var mıÇünki bak benimde 15.günüm nasıl yapıcam diyorum korkuyorum hiç belirti yok Negatif görmekten
İğne olduğunuz günü de saydınız mı yoksa bir sonraki günden mi saymmaya başladınız acaba10.gün yaptım silikti. heryerde erken daha etki hemen geçmiyor yazıyordu. 12.test yaptım hiç bişey kalmamıştı.kalbim kadar temiz tek çizgi vardı
kasıkta şiddetli derece hareketlilik batma olur. aldanma onlaraKasık ağrısı falan var mı
kasıkta şiddetli derece hareketlilik batma olur. aldanma onlara
Hayır yokKasık ağrısı falan var mı
Bildiğim kadarıyla 2 hafta sonra adet olunuyormuş bakalım bugün adet olacakmısınız bence olmazsanız bir test yapın sizin %100 etki gitmiştir çünküHayır yok![]()
Yok canım adet olcakmisim gibi hissediyorumm
Bnm adetlerim düzensiz oluyo, doktor duphaston diye bi hap vermişti onu da kullanıyorum hamile kalırsam tutunmaya kalmazsam da adet olmam içinmişBildiğim kadarıyla 2 hafta sonra adet olunuyormuş bakalım bugün adet olacakmısınız bence olmazsanız bir test yapın sizin %100 etki gitmiştir çünkü
Sen de kasık ağrısı oldu mu canımBende oyleydimadet olck gibi agrim vardi devMli wc de bakiyodum
Niye çatlatma iğnesi yumurtanı çatlatmıyor mu o zaten adet gününü belirleyebilmek için yapılıyorBnm adetlerim düzensiz oluyo, doktor duphaston diye bi hap vermişti onu da kullanıyorum hamile kalırsam tutunmaya kalmazsam da adet olmam içinmiş
Sen de kasık ağrısı oldu mu canım