- Konu Sahibi Denizyildizi_444
-
Hiç belirti faln varmı sendeEvet 12 olacak.
Daha önce yaptırmadığım için vücudumun ne kadar sürede attığını bilmiyorum, bu nedenle eğer hamileolmazsam negatif çıkan güne kadar diğer ay yapmam ama şuan bilmediğim için muallaktayım.Hayırlısı, ne ise yarın çıkar artık
12.gün hala geçmemişte olabilir miDaha önce yaptırmadığım için vücudumun ne kadar sürede attığını bilmiyorum, bu nedenle eğer hamileolmazsam negatif çıkan güne kadar diğer ay yapmam ama şuan bilmediğim için muallaktayım.
Bilmiyorum ki geenelde geçmti diyor herkes çok değişik bir vücudum varsa bilemicem:)12.gün hala geçmemişte olabilir miSilik çizgi faln çıkarsa kan testi yaptır
Cuma günü 14:30 gibi idrar testi yapabilirim. O saatten sonra da kan versem pazartesine çıkar derler pztsini bekleyebilirim. Yarın ki sonuç için şimdi gidip kan vermem lazım 4'e kadar.12.gün hala geçmemişte olabilir miSilik çizgi faln çıkarsa kan testi yaptır
Ben de pek bir belirti yok sabah biraz mide bulantısı oluyordu o da iğneden diye düşünüyorum. Normalde Pazartesi adet olmak gerekiyor ama henüz adet belirtisi de yok.12.gün hala geçmemişte olabilir miSilik çizgi faln çıkarsa kan testi yaptır
Yarın sabah idrarıyla yap testi bnde öyle yapcamCuma günü 14:30 gibi idrar testi yapabilirim. O saatten sonra da kan versem pazartesine çıkar derler pztsini bekleyebilirim. Yarın ki sonuç için şimdi gidip kan vermem lazım 4'e kadar.
Yok canım okulum var. Muhtemelen çizgi çıkmaz zaten.Öğleden önce veremez miisn
İnşallah çıkar yaYok canım okulum var. Muhtemelen çizgi çıkmaz zaten.
Yarın sabah idrarıyla yap testi bnde öyle yapcam
8. ve 10. gün etkisi devam ediyordu heralde yapmıştım çıkmıştı. Ne zaman etki geçtiğini bulmak için 8. günden sonra 2 günde bir yapayım diye tasarlamıştım.Yarın da 12. gün işteİnşallah çıkar ya
Yap yarın bi ne çıkacak8. ve 10. gün etkisi devam ediyordu heralde yapmıştım çıkmıştı. Ne zaman etki geçtiğini bulmak için 8. günden sonra 2 günde bir yapayım diye tasarlamıştım.Yarın da 12. gün işte
Yapacam bakalım okuldan gelince yaparım muhtemelen. PCOS var ben de pek umutlu değilim.Yap yarın bi ne çıkacak
Malesef bnde de pko varYapacam bakalım okuldan gelince yaparım muhtemelen. PCOS var ben de pek umutlu değilim.
Benim hormonlar normal çıkıyor. İlaçsız adet oluyorum. Her ay yumurtlamamı da yakalıyordum. 18 ile21. günler arasınnda ama olmuyordu. Zaten en pik halinden +14 gün sonra adet oluyordum yani doğru çıkıyordu yumurtlama zamanları da ama olmuyordu.Malesef bnde de pko var
Olamıyorum
Sonuç olarak aynı kapıdayız hamile kalamadık:) Bence sen bu sefer hamilesin çünkü; 2 hafta sonra adet olunuyormuş çatlatma iğnesinden sonra yani bir de sana adetin gelsin diye ilaç vermiş doktor mutlaka gelirdi şuan bile yapsan çıkar sende çünkü artık iğne %100 geçmiştir.Olamıyorum
Ayy keşke hamile olsammSonuç olarak aynı kapıdayız hamile kalamadık:) Bence sen bu sefer hamilesin çünkü; 2 hafta sonra adet olunuyormuş çatlatma iğnesinden sonra yani bir de sana adetin gelsin diye ilaç vermiş doktor mutlaka gelirdi şuan bile yapsan çıkar sende çünkü artık iğne %100 geçmiştir.
önceki ay önemlı degılki igneden 14-15 gun sonra adet olunuyor yine sen beklemek istiyorsan bekle yani ama zaten adetten 3 gun once bile idrar testiyle ogrenen var sende etki gecmistir zaten cizgi ciksada muhtemelen igneden degldirAyy keşke hamile olsammiğnenin etkisi geçmiştir de, son adetim de adet olmak için tarlusal kullandım bu ayın(ekimin) başında adet oldum, yarın Kasım 1... bugün de doktorun verdiği duphaston da bitti, hiç belirti faln yok adet olacakmışım gibi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?