Kasık ağrım akıntın devam sık ıdrar bide sende varmı ne gibiTabi yarin alip bi test yaparim. Gecen ayda igne olmustum 12. Gun tek cizgiydi. Yarinda 12. Gun cift cizgi cikarsa bi umutlanirim ama bakalm insallahsizde herhangi bi belirti var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasık ağrım akıntın devam sık ıdrar bide sende varmı ne gibiTabi yarin alip bi test yaparim. Gecen ayda igne olmustum 12. Gun tek cizgiydi. Yarinda 12. Gun cift cizgi cikarsa bi umutlanirim ama bakalm insallahsizde herhangi bi belirti var mi
İnşalh canımİnşlah güzel sonuç alırız canım
Kasık ağrım akıntın devam sık ıdrar bide sende varmı ne gibi
Neden kuzum öyle dedinBende yok galiba ya![]()
Belirti yok yaniNeden kuzum öyle dedin![]()
Olsun belli olmaz bendede adet sancısı var suan mwsela test yaptınmı canımBelirti yok yani
Test yaptınmı merak ettim durumunuGebelik testim var ama zaten 10 gün peogestan kullandım yeni bıraktım
Evet yaptım negatif cıktıTest yaptınmı merak ettim durumunu
Olsun belli olmaz bendede adet sancısı var suan mwsela test yaptınmı canım
Canım bu günden sonra artık bi tık belli olur bugun varsa vardır inşalh atarmısın resim 12 gün degilmiYaptim az once ama yok galiba hayalet cizgi var gibi ama olsa daha net cikar miydi
Canım bu günden sonra artık bi tık belli olur bugun varsa vardır inşalh atarmısın resim 12 gün degilmi
İgnenin 12.gunu ama igne gunu ve oncesinde kac gun iliski olmadi igneden bi gun sonra iliski oldu. Yani aslinda iliskinin 11.gunu bugun igneyi neden sayiyoruz ki o gunler bos gecti ama yinede ciksa cikardi 11. GundepCanım bu günden sonra artık bi tık belli olur bugun varsa vardır inşalh atarmısın resim 12 gün degilmi
Adetine kaç gün var belki geç döllenmedirEvet yaptım negatif cıktı![]()
3 gun var ama kasıklarım agırıyor regl olucam belli zatenAdetine kaç gün var belki geç döllenmedir