• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma igne kullananlar

Gögüslerim dokundummu acıyo hala düne kadar kasıklarım ağrıyodu bugün hafif hassasiyet var 2~3 gündür gece uykusuzluğum var 3-4 gündür dizlerim ağrıyodu bugün yok normalde adet olcagımda belim ağrır ama bel ağrım da yok çok ümitliydim bu sefer
Belli olmaz bende bendede negatifti diğer gebeliğimde sonra yükseldi inşalh yükselir

Bende bu ayin 14.de catlatma ignesi oldum. Kac gunum kaldi test icin🙈 yine hicbi belirtim yok tabiki. Sadece cok sık idrara cikiyorum. Gerci normalde de cok sivi tuketen biriyim o yuzden farki anlayamam normalde de cok gidiyorum ama son 2 gecedir uykudan uyanip gidiyorum bi umit iste belki bu ay tutmustur

Bende bu ayin 14.de catlatma ignesi oldum. Kac gunum kaldi test icin🙈 yine hicbi belirtim yok tabiki. Sadece cok sık idrara cikiyorum. Gerci normalde de cok sivi tuketen biriyim o yuzden farki anlayamam normalde de cok gidiyorum ama son 2 gecedir uykudan uyanip gidiyorum bi umit iste belki bu ay tutmustur
İnşlh canım aynı gün ignelerimiz test yspsana nasıl cıkıcak

Ne diyimki buda bizim sınavımız heralde benimde 4.günden itibaren bel kasık ağrım başlamıştı kasık hafiffe olsa devam ediyo heralde iğnenin etkisi adet olunca bu sefer menopur iğneyle yumurtaları büyütcekmişiz hayırlısı bakalım bebek gelmedi adeti beklicez artık inşallah sen olumlu sonuç alırsın
Sanmıyorum canım adet olucam sanki öldürdü beni bu ağrı

Beraber takip edelim o zaman insallah guzel sonjc aliriz🙈 testim yok suan ve daha erken degil mi yarin yaparim belki sen yaptin mi hic
Yaptım dün yaptım hayalet gibiydi bugun yaptım daha belirgin belirginleşirse vardır zaten azalırsa beklemek lazım yapınca resım atarmısın yada yzarmısım canım

Yaptım dün yaptım hayalet gibiydi bugun yaptım daha belirgin belirginleşirse vardır zaten azalırsa beklemek lazım yapınca resım atarmısın yada yzarmısım canım

Tabi yarin alip bi test yaparim. Gecen ayda igne olmustum 12. Gun tek cizgiydi. Yarinda 12. Gun cift cizgi cikarsa bi umutlanirim ama bakalm insallah🙈 sizde herhangi bi belirti var mi

Back