Canım test yaptınmı peki evdeYine olmadı değer 2 çıkmışbugün 14. gün kasık ağrım dünden beri hafifledi gögüslerim hala acıyo 2-3 gündür geceleri uyku tutmuyo bu saatten sonrada yükselmez sanırım değer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım test yaptınmı peki evdeYine olmadı değer 2 çıkmışbugün 14. gün kasık ağrım dünden beri hafifledi gögüslerim hala acıyo 2-3 gündür geceleri uyku tutmuyo bu saatten sonrada yükselmez sanırım değer
Belli olmaz bende bendede negatifti diğer gebeliğimde sonra yükseldi inşalh yükselirGögüslerim dokundummu acıyo hala düne kadar kasıklarım ağrıyodu bugün hafif hassasiyet var 2~3 gündür gece uykusuzluğum var 3-4 gündür dizlerim ağrıyodu bugün yok normalde adet olcagımda belim ağrır ama bel ağrım da yok çok ümitliydim bu sefer
Bugün yapmadım canım cuma yapmıştım çok silik çıkmıştıCanım test yaptınmı peki evde
Senin kaçtan yükselmişti canım hatırlıyormusun keşke öyle bişey olsaBelli olmaz bende bendede negatifti diğer gebeliğimde sonra yükseldi inşalh yükselir
1.20 di canımSenin kaçtan yükselmişti canım hatırlıyormusun keşke öyle bişey olsa
inşalh olur rabbim idrar sıklıgın ne mesela cokmu azmı kaç saate birSenin kaçtan yükselmişti canım hatırlıyormusun keşke öyle bişey olsa
Onu unutmuşum bak normale göre sık çıkıyom her defasında da çok sıkışmış hissi oluyo1.20 di canım
inşalh olur rabbim idrar sıklıgın ne mesela cokmu azmı kaç saate bir
Gebelikte o oluyo genelde bendede oldu ama inşalh sendedir öyledirOnu unutmuşum bak normale göre sık çıkıyom her defasında da çok sıkışmış hissi oluyo
İnşlh canım aynı gün ignelerimiz test yspsana nasıl cıkıcakBende bu ayin 14.de catlatma ignesi oldum. Kac gunum kaldi test icinyine hicbi belirtim yok tabiki. Sadece cok sık idrara cikiyorum. Gerci normalde de cok sivi tuketen biriyim o yuzden farki anlayamam normalde de cok gidiyorum ama son 2 gecedir uykudan uyanip gidiyorum bi umit iste belki bu ay tutmustur
İnşAllah öyledir canım benim peki önceki gebeliğim dedin senin çocuk varmıGebelikte o oluyo genelde bendede oldu ama inşalh sendedir öyledir
Evet oda klomenle di 5 yıl olduİ
İnşAllah öyledir canım benim peki önceki gebeliğim dedin senin çocuk varmı
Ne güzel Allah bağışlasın senin bitane varmış yineEvet oda klomenle di 5 yıl oldu
Allah sanada nasip etsin inşalh rabbimNe güzel Allah bağışlasın senin bitane varmış yine
Aminnn canımm Allah razı olsun seninkinede kardeş gelir inşallahAllah sanada nasip etsin inşalh rabbim
İnşalh canımAminnn canımm Allah razı olsun seninkinede kardeş gelir inşallah
Sanmıyorum canım adet olucam sanki öldürdü beni bu ağrıNe diyimki buda bizim sınavımız heralde benimde 4.günden itibaren bel kasık ağrım başlamıştı kasık hafiffe olsa devam ediyo heralde iğnenin etkisi adet olunca bu sefer menopur iğneyle yumurtaları büyütcekmişiz hayırlısı bakalım bebek gelmedi adeti beklicez artık inşallah sen olumlu sonuç alırsın
Beraber takip edelim o zaman insallah guzel sonjc alirizİnşlh canım aynı gün ignelerimiz test yspsana nasıl cıkıcak
Yaptım dün yaptım hayalet gibiydi bugun yaptım daha belirgin belirginleşirse vardır zaten azalırsa beklemek lazım yapınca resım atarmısın yada yzarmısım canımBeraber takip edelim o zaman insallah guzel sonjc aliriztestim yok suan ve daha erken degil mi yarin yaparim belki sen yaptin mi hic
İnşlah güzel sonuç alırız canımYaptım dün yaptım hayalet gibiydi bugun yaptım daha belirgin belirginleşirse vardır zaten azalırsa beklemek lazım yapınca resım atarmısın yada yzarmısım canım
Yaptım dün yaptım hayalet gibiydi bugun yaptım daha belirgin belirginleşirse vardır zaten azalırsa beklemek lazım yapınca resım atarmısın yada yzarmısım canım