Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dün yaptım genellikle 14. Gün test yapın diyorlar :)Çatlatma iğnesi oldum 10 gün oldu kaç gün sonra test yapan var aramızda![]()
Ben 10 ve 11.gün yaptım perşembe ve cuma çok silik çıktı ikiside yarın kan vercem bakalımÇatlatma iğnesi oldum 10 gün oldu kaç gün sonra test yapan var aramızda![]()
3 gün bekle canım benimde iğnenin 4. GünüÇatlatma iğnesi oldum 10 gün oldu kaç gün sonra test yapan var aramızda![]()
Haber edermişim misin canım inşalh vardırBen 10 ve 11.gün yaptım perşembe ve cuma çok silik çıktı ikiside yarın kan vercem bakalım
Pozitif mi inşalh canımBende dün yaptım genellikle 14. Gün test yapın diyorlar :)
Hadi hayırlısıyla inşalh3 gün bekle canım benimde iğnenin 4. Günü
Amin inşallah bu ay herkese uğur getirsin mübarek muharrem ayı hürmetine canımHadi hayırlısıyla inşalh![]()
Amin inşalh canımAmin inşallah bu ay herkese uğur getirsin mübarek muharrem ayı hürmetine canım
Benim bugün 14. Gün ama yapmak istemiyorumBende dün yaptım genellikle 14. Gün test yapın diyorlar :)
İğnenin etkisi 13 gün sürüyomus pozitif cıkabilirmiş o yüzden yapmamak gerekiyomus ilk 13 günHaber edermişim misin canım inşalh vardır
Neden canım ben sabırsızca 14.günümü bekliyomBenim bugün 14. Gün ama yapmak istemiyorum![]()
Hix belirti yok ne regl ne hamılelık cunkuNeden canım ben sabırsızca 14.günümü bekliyom
Ya ben öylesime yumurtlama testi yPıym dedim pik cıktı simdi acaba hamile miyimm catlatma ıgnesınden miNeden canım ben sabırsızca 14.günümü bekliyom
Daha 3.günümdeyim :)Pozitif mi inşalh canım
Adet günün geçmediyse adetinin geçmesini bekleyip öyle yap istersen canımBenim bugün 14. Gün ama yapmak istemiyorum![]()
Evet en iyisi öyle yapmak :))Adet günün geçmediyse adetinin geçmesini bekleyip öyle yap istersen canım
Sağol canım ederim tabi saat 3de randevum var bakalımHaber edermişim misin canım inşalh vardır
Kan ver canimYa ben öylesime yumurtlama testi yPıym dedim pik cıktı simdi acaba hamile miyimm catlatma ıgnesınden mi
14.gün dedi doktorum test için3 gün bekle canım benimde iğnenin 4. Günü