Amin canım benım Allah razı olsun .evett uyku halsizlik yapıyordu bana da.. sabaha karşı da uyandırıyordu... normal ama değerler arttıkça mevcut duruma alışmaya çalışıyor vücut...
bulantın da olmaz inşallah yaa.. benim öyle çok çok bulantım olmadı, kokudan yağlı salçalı yemeklerden biraz dönerdi midem... sabahları çubuk kraker işe yarardı, hızlı kalkma yataktan.. inşallah olmasın yaa.. sağlıklı geçir inşallah..
Gece 12 bucuktan sonra cikti cnm sitede demekki heryerinki ayri site oluyocanım benim baktığım s.ocağının adresi sorsaydın keşke nerden öğrenebileceğini
Canım valla ben bat 2 gun geçince kan testım 283 çıktı .
3 gun sonra da doktora gittim . Kan istemedı tekrar direk ultrasonla baktı . Rahim kalınlaşman iyi dedi .
2 gun sorna gelsen ufak bir kese görürüm ama senı yormak istemıyorum . 1 hafta sonra gel kese haricinde ufak bişeylerde görelim dedi ..
O yüzden kan olaylaırnı bılmıyorum ben .
Şuan adetım 10 gun gecikti. Doktora gittiğimde 13 gun geçmiş olcak ..
Çok teşekkür ederim cnm allah razı olsun darısı senin basina kuzum kalp atisini dinlemeden icim rahat etmio ins yakin zamanda duyarimgözünaydın tatlım iyi sonuç bence.. inşallah darısı keseye ve kalp atışına
Insallah duyarsin kuzum..Çok teşekkür ederim cnm allah razı olsun darısı senin basina kuzum kalp atisini dinlemeden icim rahat etmio ins yakin zamanda duyarim
Yarin belli olur gibi cnm ama bugunu degerlendir.Kızlar ovulasyon testini yorumlayabilir misiniz ? Anlamadım açık gibi sanki üst taraftan ?
Yarin belli olur gibi cnm ama bugunu degerlendir.
Kismet guzelimm.. nasip ne zamanss o zaman... en kisa zamanda sagliklica kavusalim insallah.Zaten tek sansim bugün yarın eşim sehirdisina çıkıyor . Bu ay tutsun diyordum ama napalim nasibimizde varsa bu ay bebiş görmek olur artık.
evet canım aynen kaç çıktı sonucun :) bat ne kadar geçiyoGece 12 bucuktan sonra cikti cnm sitede demekki heryerinki ayri site oluyo
Bat 20 ekimdi cnm 22 ekimde sabah kan verdim 1089 cıktı ins yükselir :)evet canım aynen kaç çıktı sonucun :) bat ne kadar geçiyo
Malesef değilmiş dün regl oldum ama şuna sevindim çunku bende pko var ve ilac kullanip regli oluyordum bu ay kendiliginden oldum klomenin etkisi sanirimahh ben ne çektimm o gazdaaannnn kasık ağrısından.
Hala da devam edıyorlar
Hemde o ankı yaşadıkların hiçbişey
İnşallah senınkıde hamılelıktendır..
Yine hamiş kalamadım dün regli oldum klomenin etkisi olabilirmi acaba? Cunku ben sokturucu kullanip regli oluyordum doktor 25 e kadar bekle regli icin demisti 24de oldum mutlu oldum ama kendiliginden oldumMeraba canım test yapmadan bilemeyiz ki istersen 2 gün sonra test yap geç döllenme olmamışsa çıkar büyük ihtimal inşallah hamilesindir :)
Kasim olacak galiba :))Kizlr daha devam mi edeyim birde hepsi ayni renk bat 12 ekim
Denemekte fayda var canım bence değerlendir :)Kizlr daha devam mi edeyim birde hepsi ayni renk bat 12 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?