Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benım Allah razı olsun .
İnşallah sende aramıza katılda bu tatlı sıkıntıları beraber yaşayalım

Anladim cnm benimde bugün 3 gün gecti pazartesi gideyim ozaman keseyi görürüm ins

Reactions: H E
Kızlar ovulasyon testini yorumlayabilir misiniz ? Anlamadım açık gibi sanki üst taraftan ?

Eklentiler

• 15403146143214007085982123307824.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 38
Zaten tek sansim bugün yarın eşim sehirdisina çıkıyor . Bu ay tutsun diyordum ama napalim nasibimizde varsa bu ay bebiş görmek olur artık.
Kismet guzelimm.. nasip ne zamanss o zaman... en kisa zamanda sagliklica kavusalim insallah.

Topik sahipsiz kaldı ya giremiyorum taşınma olaylarından çok sinirli,stresliyim. acayip bel ağrılarım oluyo zaten romatizma var bende bugün belim bacaklarım çok sızladı zaten ardından yağmur bastırdı sızılarım onun habercisiydi zaten inanılmaz bi yağmur yağıyor ama ne yazıkki sızlamam hala son gaz devam

Merhaba ben yeni katıldım aranızaBen de haziranda kimyasal gebelik geçirdim 2-3 aydır olmuyor tutturamıyorm sanırm ovulasyon testi aldım ılk defa ve adetin 5.gunu basladım yapmaya riske atmamak için koyulastığu zaman sizlere atsam yardımcı olursunuz değil mi?

ahh ben ne çektimm o gazdaaannnn kasık ağrısından.
Hala da devam edıyorlar
Hemde o ankı yaşadıkların hiçbişey

İnşallah senınkıde hamılelıktendır..
Malesef değilmiş dün regl oldum ama şuna sevindim çunku bende pko var ve ilac kullanip regli oluyordum bu ay kendiliginden oldum klomenin etkisi sanirim

Reactions: H E
Meraba canım test yapmadan bilemeyiz ki istersen 2 gün sonra test yap geç döllenme olmamışsa çıkar büyük ihtimal inşallah hamilesindir :)
Yine hamiş kalamadım dün regli oldum klomenin etkisi olabilirmi acaba? Cunku ben sokturucu kullanip regli oluyordum doktor 25 e kadar bekle regli icin demisti 24de oldum mutlu oldum ama kendiliginden oldum

Kizlr daha devam mi edeyim birde hepsi ayni renk bat 12 ekim

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-25-14-32-01.png
    200,5 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar ya şu strip testten anlayan var mı
Bilmeden almışım çoklu
Elimde kaldı
Birkaç kere yaptım yok anlamıyorum
Bu tip bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…