Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evett uyku halsizlik yapıyordu bana da.. sabaha karşı da uyandırıyordu... normal ama değerler arttıkça mevcut duruma alışmaya çalışıyor vücut...
bulantın da olmaz inşallah yaa.. benim öyle çok çok bulantım olmadı, kokudan yağlı salçalı yemeklerden biraz dönerdi midem... sabahları çubuk kraker işe yarardı, hızlı kalkma yataktan.. inşallah olmasın yaa.. sağlıklı geçir inşallah.. :dua:
Amin canım benım Allah razı olsun .
İnşallah sende aramıza katılda bu tatlı sıkıntıları beraber yaşayalım :KK200:

Canım valla ben bat 2 gun geçince kan testım 283 çıktı .
3 gun sonra da doktora gittim . Kan istemedı tekrar direk ultrasonla baktı . Rahim kalınlaşman iyi dedi .
2 gun sorna gelsen ufak bir kese görürüm ama senı yormak istemıyorum . 1 hafta sonra gel kese haricinde ufak bişeylerde görelim dedi ..

O yüzden kan olaylaırnı bılmıyorum ben .
Şuan adetım 10 gun gecikti. Doktora gittiğimde 13 gun geçmiş olcak ..

Anladim cnm benimde bugün 3 gün gecti pazartesi gideyim ozaman keseyi görürüm ins

• Beğen
Reactions: H E
Kızlar ovulasyon testini yorumlayabilir misiniz ? Anlamadım açık gibi sanki üst taraftan ?

Eklentiler

• 15403146143214007085982123307824.jpg
    15403146143214007085982123307824.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 37
Zaten tek sansim bugün yarın eşim sehirdisina çıkıyor . Bu ay tutsun diyordum ama napalim nasibimizde varsa bu ay bebiş görmek olur artık.
Kismet guzelimm.. nasip ne zamanss o zaman... en kisa zamanda sagliklica kavusalim insallah.

Topik sahipsiz kaldı ya giremiyorum taşınma olaylarından çok sinirli,stresliyim. acayip bel ağrılarım oluyo zaten romatizma var bende bugün belim bacaklarım çok sızladı zaten ardından yağmur bastırdı sızılarım onun habercisiydi zaten inanılmaz bi yağmur yağıyor ama ne yazıkki sızlamam hala son gaz devam :KK14:

Merhaba ben yeni katıldım aranızaBen de haziranda kimyasal gebelik geçirdim 2-3 aydır olmuyor tutturamıyorm sanırm ovulasyon testi aldım ılk defa ve adetin 5.gunu basladım yapmaya riske atmamak için koyulastığu zaman sizlere atsam yardımcı olursunuz değil mi?

ahh ben ne çektimm o gazdaaannnn kasık ağrısından.
Hala da devam edıyorlar :olamaz::olamaz:
Hemde o ankı yaşadıkların hiçbişey :olamaz:

İnşallah senınkıde hamılelıktendır..
Malesef değilmiş dün regl oldum ama şuna sevindim çunku bende pko var ve ilac kullanip regli oluyordum bu ay kendiliginden oldum klomenin etkisi sanirim :halay::halay:

• Beğen
Reactions: H E
Meraba canım test yapmadan bilemeyiz ki istersen 2 gün sonra test yap geç döllenme olmamışsa çıkar büyük ihtimal inşallah hamilesindir :)
Yine hamiş kalamadım dün regli oldum klomenin etkisi olabilirmi acaba? Cunku ben sokturucu kullanip regli oluyordum doktor 25 e kadar bekle regli icin demisti 24de oldum mutlu oldum ama kendiliginden oldum :dua:

Kizlr daha devam mi edeyim birde hepsi ayni renk bat 12 ekim

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-25-14-32-01.png
    Screenshot_2018-10-25-14-32-01.png
    200,5 KB · Görüntüleme: 43
521CE4D3-9B3A-4921-B4B9-FF32211CA6B7.jpeg
Kızlar ya şu strip testten anlayan var mı
Bilmeden almışım çoklu
Elimde kaldı
Birkaç kere yaptım yok anlamıyorum
Bu tip bakın

Back