Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi canım şükür 194 çıktı 2 gün önce ölçtüler daha da ölçtürmedim ay başı muayeneye gidicem
Rakamlardan anlamıyorum ama çok şükür
:) darısı başımıza
İnşallah allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin

Bu gidisle 40 lara kadar cikarim ben yürür giderim ordan :KK70:
bak yastığın altına koydum ölçeri kalkar kalkmaz ölçücem ateşimi bi kere denemiştim yüksek olan ateş adete yakın bi düştü ertesi gün kırmızılar geldi

Merhaba benim kasık ağrım hala devam ediyor ve gazım oluyor ilk defa bu şekil oldu 25 e kadar beklemem gerekiyor hamile olabilirmiyim acaba ? :KK64:
Meraba canım test yapmadan bilemeyiz ki istersen 2 gün sonra test yap geç döllenme olmamışsa çıkar büyük ihtimal inşallah hamilesindir :)

Merhaba benim kasık ağrım hala devam ediyor ve gazım oluyor ilk defa bu şekil oldu 25 e kadar beklemem gerekiyor hamile olabilirmiyim acaba ? :KK64:
ahh ben ne çektimm o gazdaaannnn kasık ağrısından.
Hala da devam edıyorlar :olamaz::olamaz:
Hemde o ankı yaşadıkların hiçbişey :olamaz:

İnşallah senınkıde hamılelıktendır..

wiha02 wiha02 cnm sen sağlık ocaginin sonucuna netten labim diye sitedenmi baktin sabah kan verdim hala cikmadi herhalde kayit bulunamadi diyo

Geçen hafta giitim canm ..
Rahım kalınlaşması güzel dedi.
cuma gunu tekrar randevum var. Kese görcez inşallah :dua:

Sen naptın ?

Bende dün sabah kan verdim normal regl günümden 2 gün geçmişti 1089 cıkmış sonuç nasil sence 5bin olmayinca kese görünmüyor nezaman gidiyim doktora bilemedim

mervekaan19 mervekaan19 canım vajinal ultrasonla 2 güne gözükür karından 3 4 bin üstü istiyorlar.
Evet cnm bundan önceki degerleri düzgün ilerlemedi düşmüştü cok korkuyorum vajinal istemiyorum oyüzden zararsiz deseler bile bikac gün daha beklerim karindan görünür haftaya pazartesi belli olur belki

Bende dün sabah kan verdim normal regl günümden 2 gün geçmişti 1089 cıkmış sonuç nasil sence 5bin olmayinca kese görünmüyor nezaman gidiyim doktora bilemedim
Canım valla ben bat 2 gun geçince kan testım 283 çıktı .
3 gun sonra da doktora gittim . Kan istemedı tekrar direk ultrasonla baktı . Rahim kalınlaşman iyi dedi .
2 gun sorna gelsen ufak bir kese görürüm ama senı yormak istemıyorum . 1 hafta sonra gel kese haricinde ufak bişeylerde görelim dedi ..

O yüzden kan olaylaırnı bılmıyorum ben .
Şuan adetım 10 gun gecikti. Doktora gittiğimde 13 gun geçmiş olcak ..

Canım valla ben bat 2 gun geçince kan testım 283 çıktı .
3 gun sonra da doktora gittim . Kan istemedı tekrar direk ultrasonla baktı . Rahim kalınlaşman iyi dedi .
2 gun sorna gelsen ufak bir kese görürüm ama senı yormak istemıyorum . 1 hafta sonra gel kese haricinde ufak bişeylerde görelim dedi ..

O yüzden kan olaylaırnı bılmıyorum ben .
Şuan adetım 10 gun gecikti. Doktora gittiğimde 13 gun geçmiş olcak ..
canım cuma mı gideceksin ..? nasılsın durumlar nasıl?

• Beğen
Reactions: H E
canım cuma mı gideceksin ..? nasılsın durumlar nasıl?
Cuma gıtcem canım .
Şuan valla çok ıyı bulantı falan başlamadı .
Sadece göğüslerim çok ağrıyo .
Bide akşam yemegınden sonra bayılıyorum . Gece 3 gibi kalkıyorum . Uyku falan yok . :KK51:

Cuma gıtcem canım .
Şuan valla çok ıyı bulantı falan başlamadı .
Sadece göğüslerim çok ağrıyo .
Bide akşam yemegınden sonra bayılıyorum . Gece 3 gibi kalkıyorum . Uyku falan yok . :KK51:
evett uyku halsizlik yapıyordu bana da.. sabaha karşı da uyandırıyordu... normal ama değerler arttıkça mevcut duruma alışmaya çalışıyor vücut...
bulantın da olmaz inşallah yaa.. benim öyle çok çok bulantım olmadı, kokudan yağlı salçalı yemeklerden biraz dönerdi midem... sabahları çubuk kraker işe yarardı, hızlı kalkma yataktan.. inşallah olmasın yaa.. sağlıklı geçir inşallah.. :dua:

• Beğen
Reactions: H E
Back