Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canim peki Hsg midir nedir ondan da bakılıyor mu yani rahim icine vs yoksa sadece hormon testi mi yapıyorlar :KK64:
yok ne kadar süredir deniyosunuz soruyo öğreniyo önce hormonlar sonra yine olmuyosa yumurta takibi geliştirici vs kullanıyo onlarda olmasa heralde hsg ye yönlendiriyo ama 1 seneye kadar normal demişti bana 1 sene olmazsa gel görüşelim dedi

Gecen ay yaptirdim en son. Bide martta yaptirmistim cok yakin cikti ikisine de normal denince üstüne gitmedim. Her doktorun sayilari farkli 21 in altinda olursa demisti cok da uzatmadi e2 icin.
kız sırf senin için ölçtüm ateşimi 37 çıktı dil altından :)

yok ne kadar süredir deniyosunuz soruyo öğreniyo önce hormonlar sonra yine olmuyosa yumurta takibi geliştirici vs kullanıyo onlarda olmasa heralde hsg ye yönlendiriyo ama 1 seneye kadar normal demişti bana 1 sene olmazsa gel görüşelim dedi
Anladım canım teşekkürler:KK68:

Bata son 2 gün kızlar pazartesi kan vericem pazartesi 2 gün gecmis olucak sali yada çarşambada doktoruma gidicem suan hic agrim sizim akintim bel agrim yok cokda korkuyorum yine degerlerim düzgün ilerlemezde düşük olur diye :oops:
Sabah gebelik testi yaptim hatıra olarak saklamak için :21:

Eklentiler

• Screenshot_20181018-160732.png
    Screenshot_20181018-160732.png
    74,1 KB · Görüntüleme: 47
Bata son 2 gün kızlar pazartesi kan vericem pazartesi 2 gün gecmis olucak sali yada çarşambada doktoruma gidicem suan hic agrim sizim akintim bel agrim yok cokda korkuyorum yine degerlerim düzgün ilerlemezde düşük olur diye :oops:
Sabah gebelik testi yaptim hatıra olarak saklamak için :21:
kötü düşünme kötü düşünürsen kötü elektrik gider bebişine.Ben göğüslerimi sıkıyorum acı var mı yok mu diye :D :D

kötü düşünme kötü düşünürsen kötü elektrik gider bebişine.Ben göğüslerimi sıkıyorum acı var mı yok mu diye :KK70: :KK70:
Benimde gecen hafta çamaşırın içinde cok aciyodu simdi acimiyo yatarken cikarinca uclari beliriyo dokununca acio bazende hic acimio bende sıkıyorm ama:KK70: agrisa dert ağrımasa ayri dert valla

Back