evet canımwiha02 sen kan testi yaptın mı?
Anladim canim peki Hsg midir nedir ondan da bakılıyor mu yani rahim icine vs yoksa sadece hormon testi mi yapıyorlarben kadın doğuma gitmiştim çocuk istiyorum deyince hormonlara baktı
yok ne kadar süredir deniyosunuz soruyo öğreniyo önce hormonlar sonra yine olmuyosa yumurta takibi geliştirici vs kullanıyo onlarda olmasa heralde hsg ye yönlendiriyo ama 1 seneye kadar normal demişti bana 1 sene olmazsa gel görüşelim dediAnladim canim peki Hsg midir nedir ondan da bakılıyor mu yani rahim icine vs yoksa sadece hormon testi mi yapıyorlar
kız sırf senin için ölçtüm ateşimi 37 çıktı dil altından :)Gecen ay yaptirdim en son. Bide martta yaptirmistim cok yakin cikti ikisine de normal denince üstüne gitmedim. Her doktorun sayilari farkli 21 in altinda olursa demisti cok da uzatmadi e2 icin.
Aaa iste hamişlik atesi 37kız sırf senin için ölçtüm ateşimi 37 çıktı dil altından :)
kol altından 36.5 çıktı dil altından 37 çıktı hangisi doğru bilmiyom 8de uyandım kalktım ölçeri aldm uzandım ölçtümAaa iste hamişlik atesi 37benimde mis gibi 36.3 falan ahaha
Dil alti yazmis ölçün diye bende öyle olcuyom arada sirada. He uyandigin anda dimikol altından 36.5 çıktı dil altından 37 çıktı hangisi doğru bilmiyom 8de uyandım kalktım ölçeri aldm uzandım ölçtüm
en net olanı vajina ölçümüymüşDil alti yazmis ölçün diye bende öyle olcuyom arada sirada. He uyandigin anda dimi
Anaam o yollara ben girmem hicen net olanı vajina ölçümüymüş
Anladım canım teşekkürleryok ne kadar süredir deniyosunuz soruyo öğreniyo önce hormonlar sonra yine olmuyosa yumurta takibi geliştirici vs kullanıyo onlarda olmasa heralde hsg ye yönlendiriyo ama 1 seneye kadar normal demişti bana 1 sene olmazsa gel görüşelim dedi
valla bu ölçümler benlik değil ama senin hatrına yyapıyorum yarın da yaparımAnaam o yollara ben girmem hic38 falan cikar kiz ahaha ne gerek var
Ne demek canımmm hayırlı haberlerle gel inşallahhhAnladım canım teşekkürler
Sonucun nasılevet canım
iyi canım şükür 194 çıktı 2 gün önce ölçtüler daha da ölçtürmedim ay başı muayeneye gidicemSonucun nasıl
İyi inşallah
kötü düşünme kötü düşünürsen kötü elektrik gider bebişine.Ben göğüslerimi sıkıyorum acı var mı yok mu diyeBata son 2 gün kızlar pazartesi kan vericem pazartesi 2 gün gecmis olucak sali yada çarşambada doktoruma gidicem suan hic agrim sizim akintim bel agrim yok cokda korkuyorum yine degerlerim düzgün ilerlemezde düşük olur diye
Sabah gebelik testi yaptim hatıra olarak saklamak için
yok kız yapma zaten hamilesin. 37 de olmuş gördükvalla bu ölçümler benlik değil ama senin hatrına yyapıyorum yarın da yaparım
Benimde gecen hafta çamaşırın içinde cok aciyodu simdi acimiyo yatarken cikarinca uclari beliriyo dokununca acio bazende hic acimio bende sıkıyorm amakötü düşünme kötü düşünürsen kötü elektrik gider bebişine.Ben göğüslerimi sıkıyorum acı var mı yok mu diye
inşallah sende 38leri görürsün kuzumyok kız yapma zaten hamilesin. 37 de olmuş gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?