Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadin dogumda canim. Yok depoyu tuketmisim demir ilaci verdi..
aa pardon ben yanlış bilgi verdim o zaman
çünkü benim de en son yaptırdığımda 35’in üzerinde diye hatırlıyorum ref. aralığına göre iyiydi sanki
kan ilacı mı verdi?

aa pardon ben yanlış bilgi verdim o zaman
çünkü benim de en son yaptırdığımda 35’in üzerinde diye hatırlıyorum ref. aralığına göre iyiydi sanki
kan ilacı mı verdi?
Alt sinir 66 mi ne demirde. evet demir hapi verdi

Bende pek anlamam ama baglama kapasitesi sinir 355 depoyu bitirdiysem nasil yuksek cikiyor dbk onu anlamadim.
demir bağlama kapasitesi demir yani kan hücre bağlarını tutan şeydi galiba dahiliyeye sormuştum geçen yıl böyle bi bilgi verdi tabi yanlış hatırlamıyorsam
netten araştırdın mı? doktor daha iyi bilgi vermiştir tabi ki canım doktoruna güven bence

canım 24-36 saat içinde yumurtlama yakın bu geceyi mutlaka değerlendir
Değerlendirdim bile :) yatıyorum şuan
Yarın da ilişki olsun mı sence?
Öbür gün yapamam çünkü eşim gece çalışıcak öbür gün .
Yarın yapmassam, öbür gün yapamam anladın mı?
Yarın şansım var
Öbür gün boş geçecek
Naapsam?

yarın testi tekrarla silik çıkarsa süper olur çatladığını anlarız ama yinede değerlendir yarını öbürgün boş geçin bişey olmaz geldiği gün tekrar yaparsınız

e2 cinsiyet hormonudur yani doğurganlık için en önemli hormondur kuzum düşmesi pek iyi değil kurulukta olması gibi canlanmıs
Kiz ben adetin 3. Gunu gideyim onla da tekrar doktora giderim. Bak huysuzlandim simdi

Merhaba kızlar hamilelik öncesi genel bir kontrol icin herhangi bir sıkıntı var mi hersey yolunda mi diye doktora gitmeyi düşünüyorum. Kadin doguma mi gitmek lazim ben ilk kez gidicem de pek bilgim yok ne yapacakları hakkında bilgi rica ederim sizden.

Yarin da degerlendirin mutlaka canim.

Kiz ben adetin 3. Gunu gideyim onla da tekrar doktora giderim. Bak huysuzlandim simdi
yok aman ha huysuzlanma aklını bulandirmim canım çok oluyosa yaptıralı istersen tekrarla ben göğüs ağrısı için gitmiştim süt hormonuna ve diğer hormonlara baktı 3 aydır deniyoruz olmuyo deyince bir bakalım dedi sonuclar nnormal cıkınca büyük ihtimal günleri tutturamıyosunuz demişti benim tahlili ataym istersen

ben kadın doğuma gitmiştim çocuk istiyorum deyince hormonlara baktı

Gecen ay yaptirdim en son. Bide martta yaptirmistim cok yakin cikti ikisine de normal denince üstüne gitmedim. Her doktorun sayilari farkli 21 in altinda olursa demisti cok da uzatmadi e2 icin.

Gecen ay yaptirdim en son. Bide martta yaptirmistim cok yakin cikti ikisine de normal denince üstüne gitmedim. Her doktorun sayilari farkli 21 in altinda olursa demisti cok da uzatmadi e2 icin.
yani herkesin görüşü farklı oluyo demekki

yarın testi tekrarla silik çıkarsa süper olur çatladığını anlarız ama yinede değerlendir yarını öbürgün boş geçin bişey olmaz geldiği gün tekrar yaparsınız
Ahahaaa aynen
Mantıklı :)
Öğle zamanını iple çekiyorum
Bakalım renk nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…