fsh yüksek çıkmış ya oda yumurtalıkla iilgili değilmiydiYok ya oyle olsa dr demez miydi.
doğrudan düşmez düşük riski olur. düşüklerin en sık nedeni kromozom anomalisi. eltim ve görümcem nerdeyse sıfır kana düşeceklerdi ama düşük yaşamadılarKansizliktan da bebek dusermis tutunmazmis oyle mi?
Anladim hayirlisi bakalimdoğrudan düşmez düşük riski olur. düşüklerin en sık nedeni kromozom anomalisi. eltim ve görümcem nerdeyse sıfır kana düşeceklerdi ama düşük yaşamadılar
O da yumurta sayisinin azligiyla ilgiliymis.fsh yüksek çıkmış ya oda yumurtalıkla iilgili değilmiydi
aa pardon ben yanlış bilgi verdim o zamanKadin dogumda canim. Yok depoyu tuketmisim demir ilaci verdi..
Alt sinir 66 mi ne demirde. evet demir hapi verdiaa pardon ben yanlış bilgi verdim o zaman
çünkü benim de en son yaptırdığımda 35’in üzerinde diye hatırlıyorum ref. aralığına göre iyiydi sanki
kan ilacı mı verdi?
demir bağlama kapasitesi demir yani kan hücre bağlarını tutan şeydi galiba dahiliyeye sormuştum geçen yıl böyle bi bilgi verdi tabi yanlış hatırlamıyorsamBende pek anlamam ama baglama kapasitesi sinir 355 depoyu bitirdiysem nasil yuksek cikiyor dbk onu anlamadim.
Değerlendirdim bile :) yatıyorum şuancanım 24-36 saat içinde yumurtlama yakın bu geceyi mutlaka değerlendir
yarın testi tekrarla silik çıkarsa süper olur çatladığını anlarız ama yinede değerlendir yarını öbürgün boş geçin bişey olmaz geldiği gün tekrar yaparsınızDeğerlendirdim bile :) yatıyorum şuan
Yarın da ilişki olsun mı sence?
Öbür gün yapamam çünkü eşim gece çalışıcak öbür gün .
Yarın yapmassam, öbür gün yapamam anladın mı?
Yarın şansım var
Öbür gün boş geçecek
Naapsam?
Kiz ben adetin 3. Gunu gideyim onla da tekrar doktora giderim. Bak huysuzlandim simdie2 cinsiyet hormonudur yani doğurganlık için en önemli hormondur kuzum düşmesi pek iyi değil kurulukta olması gibi canlanmıs
Yarin da degerlendirin mutlaka canim.Değerlendirdim bile :) yatıyorum şuan
Yarın da ilişki olsun mı sence?
Öbür gün yapamam çünkü eşim gece çalışıcak öbür gün .
Yarın yapmassam, öbür gün yapamam anladın mı?
Yarın şansım var
Öbür gün boş geçecek
Naapsam?
yok aman ha huysuzlanma aklını bulandirmim canım çok oluyosa yaptıralı istersen tekrarla ben göğüs ağrısı için gitmiştim süt hormonuna ve diğer hormonlara baktı 3 aydır deniyoruz olmuyo deyince bir bakalım dedi sonuclar nnormal cıkınca büyük ihtimal günleri tutturamıyosunuz demişti benim tahlili ataym istersenKiz ben adetin 3. Gunu gideyim onla da tekrar doktora giderim. Bak huysuzlandim simdi
ben kadın doğuma gitmiştim çocuk istiyorum deyince hormonlara baktıMerhaba kızlar hamilelik öncesi genel bir kontrol icin herhangi bir sıkıntı var mi hersey yolunda mi diye doktora gitmeyi düşünüyorum. Kadin doguma mi gitmek lazim ben ilk kez gidicem de pek bilgim yok ne yapacakları hakkında bilgi rica ederim sizden.
Hormonlara adetn 3. Günü mü bakılıyor acababen kadın doğuma gitmiştim çocuk istiyorum deyince hormonlara baktı
evet canım galiba yanlış hatırlamıyosam öyleydiHormonlara adetn 3. Günü mü bakılıyor acaba
Gecen ay yaptirdim en son. Bide martta yaptirmistim cok yakin cikti ikisine de normal denince üstüne gitmedim. Her doktorun sayilari farkli 21 in altinda olursa demisti cok da uzatmadi e2 icin.yok aman ha huysuzlanma aklını bulandirmim canım çok oluyosa yaptıralı istersen tekrarla ben göğüs ağrısı için gitmiştim süt hormonuna ve diğer hormonlara baktı 3 aydır deniyoruz olmuyo deyince bir bakalım dedi sonuclar nnormal cıkınca büyük ihtimal günleri tutturamıyosunuz demişti benim tahlili ataym istersen
yani herkesin görüşü farklı oluyo demekkiGecen ay yaptirdim en son. Bide martta yaptirmistim cok yakin cikti ikisine de normal denince üstüne gitmedim. Her doktorun sayilari farkli 21 in altinda olursa demisti cok da uzatmadi e2 icin.
Tamam canımYarin da degerlendirin mutlaka canim.
Ahahaaa aynenyarın testi tekrarla silik çıkarsa süper olur çatladığını anlarız ama yinede değerlendir yarını öbürgün boş geçin bişey olmaz geldiği gün tekrar yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?