Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim belim ortadan ikiye ayrılacak nerdeyse bat 2 gün geçti ama ağrı geçmiyorrrrrr

Benim belim ortadan ikiye ayrılacak nerdeyse bat 2 gün geçti ama ağrı geçmiyorrrrrr
2 gun geçtiğine göre bır kadın doğumcuya gözuksen ?
aha önce dende bır kaybın varya belkı önlem falan alınır ?

Ben yarına randevu aldım

2 gun geçtiğine göre bır kadın doğumcuya gözuksen ?
aha önce dende bır kaybın varya belkı önlem falan alınır ?

Ben yarına randevu aldım
Bugün aklımdan geçti dedim gidim de yağmur aşırı yağıyor yarına randevu alırım giderim kese görünür mü bilmiyorum 4+2 de.
Allahın dediği olur kuzum ne yapak kurban olduğum boğazını delmişse inşallah canını da esirger bben elimden geleni yapıyorum dikkat ediyorum gerisini allaha bırakmışım

Bugün aklımdan geçti dedim gidim de yağmur aşırı yağıyor yarına randevu alırım giderim kese görünür mü bilmiyorum 4+2 de.
Allahın dediği olur kuzum ne yapak kurban olduğum boğazını delmişse inşallah canını da esirger bben elimden geleni yapıyorum dikkat ediyorum gerisini allaha bırakmışım
Öyle tabı her zaman en iyisini düşün dikkat et , besleyıcı şeyler ye ..
kuruyemişini meyveni , sebzenı eksık etme

Öyle tabı her zaman en iyisini düşün dikkat et , besleyıcı şeyler ye ..
kuruyemişini meyveni , sebzenı eksık etme
valla dikkat ediyorum elimden geldikçe ay başında kontrole gidicem rabbim gülerek dönmemizi nasio etsin hepimizin

yaz buraya yarınki muayeneni. kız erken değil mi bu arada aramızda 1 gün var görünür mü acaba kese.
Canım ben doktorumla tanışmaya gidiyorum . Gitmişkende tam kan testi yaptırdım şekerıme falan bakıldı . Onun tahlılerını gösterıcem . Kese için gitmiyorum yanı :KK51:

Doktorunu seçtin mi sen ?

Canım ben doktorumla tanışmaya gidiyorum . Gitmişkende tam kan testi yaptırdım şekerıme falan bakıldı . Onun tahlılerını gösterıcem . Kese için gitmiyorum yanı :KK51:

Doktorunu seçtin mi sen ?
2 doktorum var biri elimin altında biri de doğumumu yaptıracak allahın izniyle geçen ay tam kan sayımımı yaptırmıştım bilmiyorum tekrardan ister mi

• Beğen
Reactions: H E
2 doktorum var biri elimin altında biri de doğumumu yaptıracak allahın izniyle geçen ay tam kan sayımımı yaptırmıştım bilmiyorum tekrardan ister mi
Bilmiyorum kı .
Bana buyuk ıhtımalle artış için tekrar kan alcaklar .
Bide tokluk şekerım düşük çıktı bakalım :olamaz:

Bu gtceğim doktoru baya kişi övdü . İnternetteki yorumlarıda güzel . İnşallah içime sinerde doğumda onda olur

Bilmiyorum kı .
Bana buyuk ıhtımalle artış için tekrar kan alcaklar .
Bide tokluk şekerım düşük çıktı bakalım :olamaz:

Bu gtceğim doktoru baya kişi övdü . İnternetteki yorumlarıda güzel . İnşallah içime sinerde doğumda onda olur
inşallah kuzum hepsi zorlu süreçler hepsi sorumluluk istiyor valla allah yardımcımız olsun inşallah rabbim herkese nasip etsin nasip ettiklerine de sağlıkla sıhhatle kucaklarına aldırsın

inşallah kuzum hepsi zorlu süreçler hepsi sorumluluk istiyor valla allah yardımcımız olsun inşallah rabbim herkese nasip etsin nasip ettiklerine de sağlıkla sıhhatle kucaklarına aldırsın
Aminnn :dua:

Back