Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hormonlar içinde verdim canım.. bir d vitamine bakmıyorlarmış onu da sağlık ocağına veriyim diyorum
amh çıkmadı mı çalışmadılar mı onu doktor da anlamadı..
sonucu yazıyım mı
Mutlaka yaz canim, merak ederim

serbest t3 4,96
serbest t4 17,6
TSH 1,31
FSH 15,98
Prolaktin 9,31
Estradiol 25,07
LH 5,68
Vitamin B12 316
demir 36
demir bağlama kapasitesi 356
canım sonuçlardan anlamıyorum ama b12, demir ve d.b kapasitesi iyi
bunları nerede yaptırdın?

Adetin 2. Gunuyse e2 normal değil mi? Ben 2. Gunu verdim 23 cikti. Öncesinde bi ara 3. Gunu vermistim 33 tü. Arttığı icin normal demisti doktor.
benim 45 olduğu halde kuruluk oluyor en büyük belirtisi zaten kurulukmuş

Eee bana neden normal dedi bu adam kuruluk dediğin iliski sirasindaki ic islaklik dimi. Yani kafamda o canlandi
e2 cinsiyet hormonudur yani doğurganlık için en önemli hormondur kuzum düşmesi pek iyi değil kurulukta olması gibi canlanmıs

Bende birsey soracaktim.seffaf akinti oldugu zaman yumurta catlamis mi oluyor bat 12 ekimdi bugun 7.gunum umarim bu ay hamile kalirim

Bende birsey soracaktim.seffaf akinti oldugu zaman yumurta catlamis mi oluyor bat 12 ekimdi bugun 7.gunum umarim bu ay hamile kalirim
yumurtlama dönemine girmiş oluyosun yani o akıntı bitene kadar değerlendirmek lazım

Reactions: qew
serbest t3 4,96
serbest t4 17,6
TSH 1,31
FSH 15,98
Prolaktin 9,31
Estradiol 25,07
LH 5,68
Vitamin B12 316
demir 36
demir bağlama kapasitesi 356
doktorun bakti mi? Benim Tsh 4.03, prolaktin 36.34 cikmisti. Dr um her iki biraz yuksek dedi ilac kullaniyorum. Senin hormonlar normal bence.

doktorun bakti mi? Benim Tsh 4.03, prolaktin 36.34 cikmisti. Dr um her iki biraz yuksek dedi ilac kullaniyorum. Senin hormonlar normal bence.
Bakti canim demir ilaci verdi fsh yuksek dedi amh de muhtemelen dusuk cikacaktir dedi yastan dolayi tup bebek yapabliriz dedi. Ulstrasonla bakti solda 3 4 tane sagda 1 2 tane folikul var bakalim buyuycek mi dedi.. yumurta rezervleri azalmis iste..

Bakti canim demir ilaci verdi fsh yuksek dedi amh de muhtemelen dusuk cikacaktir dedi yastan dolayi tup bebek yapabliriz dedi. Ulstrasonla bakti solda 3 4 tane sagda 1 2 tane folikul var bakalim buyuycek mi dedi.. yumurta rezervleri azalmis iste..
kuzum sende polistik over var sanki ya sonuçlardan ben öyle çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…