- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
Ins kuzum benimde normal bat 20 siya bende pazartesi kan vericem sonra doktordan randevu alırımAllah razı olsun darısı başına inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins kuzum benimde normal bat 20 siya bende pazartesi kan vericem sonra doktordan randevu alırımAllah razı olsun darısı başına inşallah![]()
Gecen ay 16. Gün pik yapti ya bu ay o kadar erken zaman cok sasirtti beni.Yumurtlamadan sonra benimde 36.7 den 36.1 e düştü sonra yavas yavaş yukseldi
benim hala ateşim yokGecen ay 16. Gün pik yapti ya bu ay o kadar erken zaman cok sasirtti beni.
Ölçtün mu kac çıkıyo. Kiz ben baskalarina baktim bat sonrasi 37 hep. 36.5 ve ustu oluyo milletin. Benim adet gunu cuup 36.1 oldu ve da daaaambenim hala ateşim yok![]()
vallaha ölçmedim senin için yarın sabah ölçerim kuzumÖlçtün mu kac çıkıyo. Kiz ben baskalarina baktim bat sonrasi 37 hep. 36.5 ve ustu oluyo milletin. Benim adet gunu cuup 36.1 oldu ve da daaaam![]()
Gözün aydın cnmmmmmçıktı kan sonucum bat 1 gün geçiyo 194 olmuşşşşş 3 gün içinde rabbime hamd olsun![]()
ne zaman başladınız yapmayakızlar bugün adet döngümün 12. günü
ama hala çift çizgi çıkmıyor testlerimde, neden olabilir sizce?
(düzenli adet görüyorum hiç sağlık sorunum da yok)
regl döngüm 24-25-26 en en en geç 27 günde bir oluyorum her ay
adetim 7 gün sürdü, 8. gün başladım yani bugünkü ile 5 tane test yaptımne zaman başladınız yapmaya
daha pik yapmamış canımadetim 7 gün sürdü, 8. gün başladım yani bugünkü ile 5 tane test yaptım![]()
ama geçen ay 9. gün çift çizgiyi görmüştüm aynı koyulukta, bu ayna acaba biraz daha mı geç yumurtlama olacakdaha pik yapmamış canım
evet canım geç olabilir vücudundan da anlayabilirsin yumurta akı gibi akıntı olur ve kasık ağrıların olurama geçen ay 9. gün çift çizgiyi görmüştüm aynı koyulukta, bu ayna acaba biraz daha mı geç yumurtlama olacak
bugün ilk kez belim ve kasıklarım ağrımaya başladı biraz biraz
Bugun doktora gittim solda 2 yumurta var biri catlamis gibi gozukuyor dedi 2 yumurta nasil oluyor ? Acil cevap lutfenyumurta kontrolü olabilir
evet hepsi bugünden itibaren var, her gün yapmaya devam edicem o zamanevet canım geç olabilir vücudundan da anlayabilirsin yumurta akı gibi akıntı olur ve kasık ağrıların olur
2 tane gelişmiş yaniBugun doktora gittim solda 2 yumurta var biri catlamis gibi gozukuyor dedi 2 yumurta nasil oluyor ? Acil cevap lutfen
aynen öyle canım hayırlı sonuçların olur inşallahevet hepsi bugünden itibaren var, her gün yapmaya devam edicem o zaman
Kasıklarımda ağrı oluyor inşallah döllenme olmuştur ayın 25 e kadar bekle adet olmazsan kan testi yaparız dedi bende pko var ama adetlerim düzensiz umarım olmam hamiş kalırım2 tane gelişmiş yani
aynen öyle canım hayırlı sonuçların olur inşallah
2 tane gelişmiş yani
Ovulasyonla takip ettim çsamba çatlamış olarak gözüküyordu doktorda çatlamış gibi gözüküyor dedi kafam karıştı açıkçası ?![]()