Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy başından beri haa utandım ya tüm rezilliğime şahit oldunuz demek :KK48:
çok teşekkür ederim ne mutlu bana umut olmuşsam darısı sana olsun inşallah 2ler 202 olsun:KK200:
Amin canım benim :dua: tatli telaslar bunlar birbirimizi en iyi biz anlariz annelik daha bebis karnimiza düşmeden başlıyor rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.

Amin canım benim :dua: tatli telaslar bunlar birbirimizi en iyi biz anlariz annelik daha bebis karnimiza düşmeden başlıyor rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.
aynen aslında en güzel anlar bu anlar test yapıp o silik çizgiler sonra koyulaşma sonra kan testi derken allah herkese nasip etsin inşallah

ayyy şimdi aldım test taaaa nerelere kadar yürüdüm içimdeki o korku sırf çıksın diye anında çıktı şimdi şükürler olsun içim rahatladı üstteki 2 gün önceki testin kanda 34 çıktığı gecenin gündüzünde yapmıştım alttaki şimdi
Ayyy kuzum nasil güzel cikmis çizgi :KK68::KK9:

Canim saydigin belirtiler adet oncesi de ola biliyor, hamileysen de oluyor, bat ne zaman?
Bende polikistik over var adetlerim duzensiz tarlusal kullanip adet oluyorum pts ovulasyon yaptim cift cizgi cikti koyu sekilde csamba silik cikti sali csamba psembe degerlendirdik cumada kasik agrim olmaya basladi ara ara bide ates basiyor durdugum yerde

en son dediğin ne zaman canım,belki erken hamilelik belirtisidir bilemedim ki şimdi
En son csamba yaptim silik cikti psembe yine yaptim siliklesmeye basladi tamamen sali csamba psembe degerlendirdik esimle cumadan berri ara ara kasik agrim var batiyor kasiklarim

Bende polikistik over var adetlerim duzensiz tarlusal kullanip adet oluyorum pts ovulasyon yaptim cift cizgi cikti koyu sekilde csamba silik cikti sali csamba psembe degerlendirdik cumada kasik agrim olmaya basladi ara ara bide ates basiyor durdugum yerde
Daha erken kuzum, agrilar adet agrisi da olabilir hamilelik te. Genelde hamilelik belirtileri adeti gecince baslar. 10 gun gecsin catlamadan gebelik testi yapmaya baslarsin. Insallah hamilesin:dua:

Daha erken kuzum, agrilar adet agrisi da olabilir hamilelik te. Genelde hamilelik belirtileri adeti gecince baslar. 10 gun gecsin catlamadan gebelik testi yapmaya baslarsin. Insallah hamilesin:dua:
Inşallah ya 8 senelik evliyim hamile kalmadim esimin degerleri normal bende pko cikti bide troid ilaci kullaniyorum bu ay klomenle yumurtaliklarim gelisti

Inşallah ya 8 senelik evliyim hamile kalmadim esimin degerleri normal bende pko cikti bide troid ilaci kullaniyorum bu ay klomenle yumurtaliklarim gelisti
Allah gönlüne göre versin kuzum inşallah hamileliktendir o ağrılae

Bat 2 gün geçti :halay::halay::halay::halay::halay::halay: Yarın kan testi vercem salı gunu çıkar herhalde :110:

Aç tok farkedermi beta da ?

Bat 2 gün geçti :halay::halay::halay::halay::halay::halay: Yarın kan testi vercem salı gunu çıkar herhalde :110:

Aç tok farkedermi beta da ?
yeminle seni etiketleyip hayırdır diyecektim sonra midem ağrıdı uzandım çıktım netten. yok fark etmez :)

Kizlar test yapiyorum saatler sonra cikiyor 2 ci hayalet cizgi. Benim testler de one step. Yarin baska test alicam. can09e can09e kuzum sende nasil oluyor saatler sonra? hic baktinmi?

Back